🌸🐟 АВГУСТ 🐟🌸 2022 💙 👶🏻👧🏻 🎀 (Тема 17)

• 51 029
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Честито на всички нови мами. Да са ви живи и здрави бебчовците. На вас бързо възстановяване.

Аз вече съм в болницата за планово секцио утре. Стискайте палци и дано да е първо, че хич не ме се чака и да се притеснявам.

Bolibon, стискам палци да минеш първа и всичко да е наред.
Чакаме да се похвалиш Simple Smile

# 571
Успех Болибон, чакаме новини. Дано по-бързо гушнеш бебчо ❤️
Барбалена и аз бях така в първите дни. Все си мислех, че нещо в корема ми мърда Simple Smile Майтапех ММ, че има трето бебе вътре 😁
Аз да споделя, нещо много странно, което ми се случи тази нощ. Към 3 часа ужасно ме заболя гърба. Ама такива болки до сега не са били. Аз по принцип държа на болка, но този път място не можех да си намеря. Започнах да правя някакви упражнения, да го раздвижвам. Събудих ММ да ме намачка, че направо нетърпимо. Отидох до тоалетната и паднаха няколко, с извинение, много големи съсиреци. Направо ги усетих, как излизат. Ужасно беше. Странното, че до 10мин гърба ме отпусна. Заспала съм. Сутринта в 6, все едно нищо не е било. Нищо не ме боли и превръзката чисто. Какво беше това чудо през ноща, така и не разбрах. Възможно ли е тези болки да имат връзка.

# 572
Може да са били някакви контракции.

Болибон, леко секцио ти желая и да се похвалиш утре.

# 573
Успех Болибон, чакаме новини. Дано по-бързо гушнеш бебчо ❤
Барбалена и аз бях така в първите дни. Все си мислех, че нещо в корема ми мърда Simple Smile Майтапех ММ, че има трето бебе вътре 😁
Аз да споделя, нещо много странно, което ми се случи тази нощ. Към 3 часа ужасно ме заболя гърба. Ама такива болки до сега не са били. Аз по принцип държа на болка, но този път място не можех да си намеря. Започнах да правя някакви упражнения, да го раздвижвам. Събудих ММ да ме намачка, че направо нетърпимо. Отидох до тоалетната и паднаха няколко, с извинение, много големи съсиреци. Направо ги усетих, как излизат. Ужасно беше. Странното, че до 10мин гърба ме отпусна. Заспала съм. Сутринта в 6, все едно нищо не е било. Нищо не ме боли и превръзката чисто. Какво беше това чудо през ноща, така и не разбрах. Възможно ли е тези болки да имат връзка.
Има нещо магично в 3ч нощес, аз също получавам контракция тогава, съдя по изтичането на лохии Simple Smile

# 574
M_lady, аз с каката имах такива изчиствания без болка, но бяха някъде месец след раждането. Съсиреци и изведнъж кръв, все едно се напикавам...Направо бях станала бледа от това кървене, което беше 3 или 4 пъти в огромно количество. За щастие само вкъщи ми се случи..
Бях ходила на контролен, да няма плацента или нещо останало, но всичко беше наред.

# 575
Bolibon, сега пък ти бързаш Simple Smile Леко да минава и чакаме да се похвалиш.

# 576
Bolibon, сега пък ти бързаш Simple Smile Леко да минава и чакаме да се похвалиш.
Не бързам, даже максимално ме изчакаха. Очаквах по рано да искат да го правят, защото е трето секцио.

# 577
Всичко ще бъде наред Simple Smile още малко и ще се местим в другата темааа

# 578
Здравейте.Не съм чела темите,но и тук да се похваля-на 04.08 с планово секцио се появи дъщеря ми Марая,2850,50 см..От 8 сме си у нас,баткото й се радва,гушка я,милва я..Кърмя я,утре педито ще дойде до нас,,Ще се опитам да изчета темите,но аз главно във ФБ съм активна.
Честито! Да Ви е жива и здрава!💜
Бързо възстановяване!🍀

Честито на всички нови мами. Да са ви живи и здрави бебчовците. На вас бързо възстановяване.

Аз вече съм в болницата за планово секцио утре. Стискайте палци и дано да е първо, че хич не ме се чака и да се притеснявам.
Стискам палци! 🍀
И аз съм още в Окръжна болница!

# 579
  • София
На мен ми писна вече, всеки ден ме стяга корема и егати менструалните болки, а като отида на тонове, въпреки че ме боли не излизат или излизат мн леки контракции 🙄 постоянно се психирам дали раждам, гади ми се през ден, а тия киселини вече ми идва до гуша от тях, смуча хапче и след час пак съм в джаза, Confounded

# 580
Честити рожби мами! Simple Smile
И аз като родих имах контракции същите все едно мърда бебе, така ми изпъкваше корема.

# 581
Цоп и аз да дам отчет. Вчера в 17:06 ч се роди синът ни Росен, 53 см, 3610 гр. Естествено раждане с няколко шева за за разкош😁. Беше незабравимо изживяване. Киснах се 6 часа във горещата ван, но накрая ме изкараха понеже тоновете леко паднаха, та все пак родих на легло а не го изпльоках като малко делфинче във водата😆.
Имам ужасна мускулна треска, болезнено и подуто междукрачие, но съм невероятно щастлива🥰. Бебо е добре, цица каквото има и пълни памперси редовно и с кеф 😋.
На всички родили честито и здрави и игриви бебоци, а на неродилите още малко търпение! Всички усилия и болка си заслужават крайния резултат❤️

# 582
  • София
Цоп и аз да дам отчет. Вчера в 17:06 ч се роди синът ни Росен, 53 см, 3610 гр. Естествено раждане с няколко шева за за разкош😁. Беше незабравимо изживяване. Киснах се 6 часа във горещата ван, но накрая ме изкараха понеже тоновете леко паднаха, та все пак родих на легло а не го изпльоках като малко делфинче във водата😆.
Имам ужасна мускулна треска, болезнено и подуто междукрачие, но съм невероятно щастлива🥰. Бебо е добре, цица каквото има и пълни памперси редовно и с кеф 😋.
На всички родили честито и здрави и игриви бебоци, а на неродилите още малко търпение! Всички усилия и болка си заслужават крайния резултат❤️

Честито бебче! Да ви е жив и здрав малкия Росен!💙💙💙
На теб бързо възстановяване.

Зачудих се в коя БГ болница има възможност да стоиш 6 часа в гореща вана, но видях на първа стр, че живеете в Германия. Simple Smile

# 583
Попринцип мисля,че в Св.Лазар има такава възможност за водно раждане.

# 584
Честито бебче, Файа! Живи и здрави да сте! Много интересно това раждане във вана. Никога не съм го обмисляла дори, ама сега като го прочетох и някак го допуснах до съзнанието. Ми че много яко звучи Thinking

Нас ни изписаха днес. Всичко ми е ново и като за първи път. Даже пъпчето съм забравила как се обработва. В книгата на един американски педиатър пише поне 3 пъти дневно да се обтрива със спирт в основата, а моят спомен е за един път дневно да се капва спирт. А как се поддържа хигиена на полови органи на момченца - идея си нямаме🤷

Болибон, успех утре! Дано си първа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт