На вън вятър дърветата брули, а ние чакаме бебчета през ЮЛИ

• 14 350
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Ех колко сте ми сънливички. Аз за малко се включвам че ме болят очите и немога да сваря да ви изчета преди да ми е станало лошо, надявам се друг път да наваксам с изчитането.
Искам да ви почерпя че брат ми има рожден ден днес  beer3  party023 /биричка че само това ми понася  Mr. Green/ пък подаръка му трябва да отида да купя, пък и за чистене имам малеееее ужассссссс  ooooh!
Лек ден и приятна почивка   bouquet Hug

# 196
elpet, и аз имам втората ти блузка, само че в синьо. Мои приятели ми я подариха за рожденият ден, с перспектива.  Wink

# 197
  • София
Добър денSimple Smile

Днес ми е едно заспало, ама като гледам присъствието тук, не само на мен.  Simple Smile

Титини, пробвай с намаляване размера на снимката. Освен това трябва да е jpg.

Ами това е, лек ден от мен.   bouquet

P.S. титини, заиграх се и ти оправих снимката, надявам се, че нямаш нищо против Simple Smile Само трябваше да я прекръстя... Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 12:31 от phil

# 198
Здравейте!Аз днес на прасенце и едно яденеееее....сега се чувствам тъпо че толков храна опустоших... Mr. Green Crazy Whistling
phil,   love001 smile3525,благодаря!
6u6on4eto,честит ти батков рожден ден и да е жив и здрав рожденника и от късмет да не се отърве.
mds ,хрумна ми че Юли може да направим клуб на търкалящите се!Все ми се яде,а преди само веднъж на ден се сещах за храна... smile3507 newsm47

# 199
  • Sofia
ooooooooooo няма нужда да чакаме до юли titini , аз още малко и съм готова.
днес никакви ни няма хайде лека вечер и събирайте сили за новата седмица.   Hug

# 200
Томасе честито дипломиране и от мен. Дано да успееш да си работиш по специалността.
Аз да ви се похваля довечера сме на доктор. Надявам се и аз да видя ритащо вече оформено човече. Хайде засега това е от мен. Приятна седмица на всички мами!

# 201
Добро утро мили момичета,
Първо да ви пожелая хубава седмица, изпълнена с много хубавини и с чудесно настроение за предстоящите празници  Heart Eyes
...и да ви се оплача, че все пак не мога да вляза в албумчето. Thinking...не мога да си обясня защо...сега съм на работа и пробвах от тук, но не става...вчера в къщи моят мъж ping-ва линка, но му излиза че не намира изобщо такова нещо....при положение, че всички вие влизате не мога да разбера къде е проблема...съжалявам за сега - нито мога да ви видя, нито мога да ви се представя... Tired

# 202
Добро утро,момичета!Лека и изпълнена с хубави емоции седмица!Много сте хубави и сладки всички в албумчето!Но и аз нещо не се справям,така че моля за помощ!Днес и аз май ще мога да стигна до доктора.Елпет,блузките са много хубави,със здраве да си ги носиш!Аз същ много ям и просто започнах да се плаша от себе си,такъв глад и такова количество храна поглъщам,че не ми се мисли  EmbarassedСнощи ми хрумна заглавие за нова темичка:Коледа,подаръци и радост носи,чакаме си ЮЛСКИТЕ бебоци!Незнам при вас как е,но вечер спането ми е кошмар,от всичко се будя.Тая нощт отпратих мъжо да спи в хола,защото много хъркаше и сега той ми е сърдит  Sad Тъй и не свикна да спи отделно,съня му е дълбок и това,че малката се будеше и плачеше не му пречеше.Чао,засега!  santa2

# 203
Добро утро и от мен!
Томасе честито дипломиране. smile3525
Елпет блузките наистина са много сладурски. smile3521
Разгледах ви и в албумчето, много сте сладки newsm10,аз ще вида кога ще мога да се включа.
Щях да забрава да поздравя новите мами,а междо другото се сетих, че май никъде не съм писала кога е моят термин на 15.07.2007г.
Исках да ви се оплача с продължението на моята разправия с доктори, талони и тем подобни,но няма да испадам в подробности само ще ви кажа че за малко не си изгубих талона за консултации smile3515,но с тичане tantrum и разиграване нещата се оправят, макар че ще мога да го взема другият месец.
Но стига мрънкане ,пожелавам ви успешна и празнична седмица

# 204
  • На края на вселената!
Здравейте и добре дошли на новите коремчета!
Благодаря за хубавите пожелания!

Да кажа за стриите. Аз като бях още в гимназията смъкнах 10-15кг и ми се получиха стрии от вътрешната страна на едното бедро, но не се бях мазала с нищо. С първата бременост мъжът ми ме мажеше с масло от пшеничен зародиш на Икаров. Мажеше ме по корема, гърдите и бедрата. Получиха ми се стрии само на талията, малко отзад - там, където не бях мазана.
За мен това масло на Икаров е доста добър и евтин вариант - поне при мен имаше добър ефект, а за цялата бременност ми трябваха 2-3 шишенца, а едното беше 2лв и нещо. Дано и сега да успея да си го намеря. Мисля, че и маслото против стрии на Икаров също е добро, но ще видим.

За дрехите за бременни мами - аз трябваше да се обзаведа с нещо по-официално за защитата, което да ми става и да не съм го опънала до спукване. Ходих до магазина за бременни мама, който е на Граф Игнатиев под колоните (близо до Алабин). Взех си панталон (52лв), който обхваща тумбака с ластична материя и най-отгоре под гърдите има връзки. Взех си и нещо като сукман-блузка, което мога да комбинирам с наличните блузи. Но това доста добре прикрива големината на тумбака и излишните кг. Иначе с блузите с висока талия бях като буренце.

За албумчето - браво за идеята и реализацията на Аркси. Кажете да кача ли линка, юзера и паролата на първа страница? Аз ще кача снимка тези дни когато се снимам, ще снимам и дрехите за които ви казах.

Аз тези дни имах непрекъснато гости, някак успях да украся елхата и малката пощуря от радост като я видя. Тя вече си избра подарък, който иска от Дядо Коледа - +с'ушалки като на докторррр Иванова", и тя щяла да бъде лекарка и да лекува мама   Laughing

Весела предпразнична седмица, приятно пазаруване на подаръци и много, много настроение, без никакво неразположение!

# 205
  • На края на вселената!
newsm59  bigdance2Честит Рожден Ден, мила fraUlica!!! Tada

Пожелавам ти здраве, любов и късмет,
но най-вече обич и топлина в семейството,
да бъдеш най-желаната жена
и най-добрата мама на най-милите деца!

Всичко най-, най-, най- !!!

# 206
Здравейте и от мен. Честито дипломиране на Томасе. Добре дошли на новите мами.
Лека, безпроблемна и усмихната седмица ви желая.

# 207
здравейте и от мен Simple Smile дано тази седмица се порадваме на сняг и положителни емоции за да се подготвим подобаващо на коледните празници Wink

аз в сряда съм на лекар да ми направят картон и да почна с изследванията. дано видим вече оформено бебче Simple Smile

лек и усмихнат ден на всички! Hug

# 208
  • Бургас
Здравейте и от мен  Grinning
Честито дипломиране на Томасе и мноооооооого успешно професионално реализиране.
Аз тази седмица ще ходя на контрола, да видим дали расте бебо  Praynig Надявам се вече и сърчице да чуем.
Лека седмица и приятно дремуцане на работа, че аз пак права заспивам  Mr. Green

# 209
  • Sofia
здравейте!
едвам се настройвам за тези последни 5 работни дни преди почивката.
виждам, че сте качили снимки - бравос!
ние утре сме на лекар - и аз по този случай днес се ядосах на мъжо - оказа се, че си е загубил картончето с кръвната група и Rh-а. такъв скандал му вдигнах на милия - чак ми стана жал.
утре се надявам да видим едно малко човече и всичко да е наред  Praynig
иначе аз вече изобщо нямам пристъпи на  Sick и се чувствам перфектно Simple Smile
след малко отивам на зъболекар, че имам един зъб да се оправи и докато е време да я свърша и тази работа.
ами за сега това е от мен.
успешна седмица на всички мами!

Общи условия

Активация на акаунт