На вън вятър дърветата брули, а ние чакаме бебчета през ЮЛИ

• 14 345
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Здравейте

ама днес има таен заговор на новоприсъединяващи се (не че аз съм голям ветеран вече  Grinning )всички в един ден - мисля че това е някакъв рекорд. Е, аз ви желая лека бременност, послушни мъже, много да ви глезят, много радост с растящите коремчета и сладки бебоци през юли.

За покупките Манго - роклите са по 80, 90, 120 лв и Sinequanone и там около 100лв е имаше и по-скъпи, но все пак бременеещи няма да пазариме всеки ден, така че ни е простено веднъж, а и за бременни са пак по стотина лева. Радвам се че одобрявате  Mr. Green

Ама много сте бързи с тези снимки, вече сте се разписали, ще взема и аз да се поразровя за някоя по така снимка. Изглеждте страхотно усмихнати. Сега видях че и phil се е разписала, ще вляза да се зпозная и с нея.

А и естествено голямо БРАВО на Томасе

# 181
  • Sofia
ами аз не се виждам на снимките дето ги имам(те моите не са много че все аз снимам вкъщи) като ги смаля до нужния размер - та да знаете - тая дето не се вижда съм аз  Joy

# 182
Здравейте мами ,как сте ,аз днес бях по добре беше ми ;ошо само малко сутринта , и после цал ден бях ок  Peace .
 Томасе 4естито  - много професионални успехи ти пожелавам !   bouquet
МДС , много са оргинални тоалетите ,които си купила ,би ли споделила горе долу цените?
Аз още не съм си купувала дрехи ,старите ми стават и още не ми ли4и , надявам се до 10.02 да не ми е нараснал драсти4но корема ,защото ще съм булка  Laughing
И аз пия дуфастон от няколко дни ,но не съм забелязала да ми влияе на теглото.
Лека ве4ер ви желая!   bouquet

# 183
Tomace, честито дипломиране! много успехи ти желая и творчески вдъхновения!!!  smile3521
...нещо не мога да вляза в линка за албумчето...  smile3506

# 184
  • Sofia
видях проблема с директния линк към администрацията:
http://gallery.arksi.com/admin/index.php
това е пълния линк - грешката е моя - не съм копирала както трябва  Embarassed ...

ТОМАСЕ, честито дипломиране! много професионални успехи ти желая!

на мен все още ми стават дрехите - само едни дънки ми стягат малко на корема - надявам се да не ми се наложи да си купувам скоро нови дрехи, въпреки че си харесах един бежов гащеризон за мами ...

# 185
  • Sofia
БУБОН цените съм ги написала
Аз самол да се похваля, все пак изнамерих една снимка на която се забелязвам    ooooh!
ivalinai влез през http://gallery.arksi.com и там през Administration в менюто горе в дясно след това както аркси е обяснила (извини ме ако вече си се справила а аз досаждам  Peace )

П.П.
Не видях че аркси вече е отговорила, извинявам се

# 186
И аз си сложих снимка, всички сте много хубави newsm10

# 187
  • Varna
Добре дошли на новите мамчета - наистина станахме доста... Пожелавам им щастливо бременеене  preggo и през юли здрави и красиви бебчета  newsm07
И аз се разписах в албумчето със снимките, макар че не се харесвам на тези снимки,  af , но засега колкото да се запиша - а след някой друг ден ще ги сменя с по-хубави. По скоро след Нова година... ако си намеря нещо за обличане, защото иначе ще изглеждам ужасно и няма да се снимам.
Мен вече ме е обхванало празничното настроение и май тези дни ще се пазарува здраво. santa2

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 10:16 от hana1

# 188
"Internet Explorer cannot display the webpage " - това ми изписва...съжалявам за сега, че не мога да се включа, но няма да се отказвам...аз нямам проблеми с Интернет-а, а и мъжа ми работи като системен администратор, но не зная от къде идва проблема.....друго ми зарежда, но тази страница - не....
...ще продължавам да пробвам... Simple Smile
леки почивни дни

# 189
здравейте, момичета Hug
разгледах вече качените снимки - много сте хубави. браво на Аркси за идеята и осъществяването й Wink
честито и от мен на Томасе за дипломирането! пожелавам ти да си ползваш дипломата по предназначение Wink

имам малък проблем с качването на снимки - качвам си, но не се виждат накрая... някой да има идея защо? не са много големи - 2 х 350к... не би трябвало да има проблем....

приятен уикенд на всички от мен   bouquet

# 190
стана! трябвало да са още по-малки снимките.... Wink

# 191
  • Варна
Здравейте момичета!
И аз успях да се прикача успешно в албумчето.
Много сте красиви всички мами smile3503
Да се похваля и аз.Вчера бях на доктор.Видя се истинско човече.4,5 см от главата до опашната кост.Махаше с крачета и ръчички и правеше нещо от сорта на плонжове. newsm32.
Проблема при мен се оказа, че отсега имам контракции на матката , които аз не усещам, защото бебо е малък , но се налага да пия магнезий.
Това е засега.Отчетох се.Желая на всички лек уикенд и скоро да видите бебоците се.  smile3521

# 192
  • София
Ех че сладурански снимки Simple Smile Много сте сладки всички на тях!
Фил- да, и мъжа ми е Христо Simple Smile

Днес с майка ми решихме да видим как са магазините за подаръчета и пътем с сдобих с две блузки, които са с висока талия. Слава Богу и аз още си влизам в дрехите, но не пречи да се презастраховам отсега Simple Smile
Ето линкче към двете блузки, макар че не станаха много добре:
http://snimka.bg/album.php?album_id=85571&photo=1

BOOTY голям спортист твойто бебче  Mr. Green Ще ми се да видя и моето в такива "спортни" начинания  Mr. Green
Хубава вечер на всички!  Hug

# 193
Добър вечер,мамчета!И аз си сложих снимка в албумчето,но нещо само кръсче се показва... newsm78 newsm78 newsm78.Помагайте!
На мен циповете ми от поне две седмици са си все разкопчани Embarassed Embarassed Embarassed...дебелея ужасно...мисля че е от спирането на цигарите и кафето.За месец имам поне 5 килограма... #Cussing outдо юли ще се търкалям... Mr. Green

# 194
  • Sofia
titini  Бооооооооооооже ние всички сме така   Hug   Mr. Green   там ни е чарът  и аз вече не мога да си нося дрехите, или трябва да стоя само права и да не заемам в никакъв случай седнало положение, ама така е и аз спрях цигарите и сега хапвам пък да видим какъв ще е резултата.
А за снимката нямам обяснение, да каже някой по-грамотен - единствения съвет провери размера или формата има ли значение незнам    comp03

Общи условия

Активация на акаунт