На вън вятър дърветата брули, а ние чакаме бебчета през ЮЛИ

• 14 342
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,мами!Рядко пиша,но почти не ми остава време за РС.Аз все още не съм отишла на гинеколог да се регистрирам.Мисля това да стане следващата седмица,но дотогава може ли да ми дадете съвет?Аз съм нулева отрицателна група,а мъжлето е А отрицателна.Това може ли да е проблем за бебо според вас?

# 166
  • Sofia
Здравейте нови мами  Hug!
колко много станахме
хайде да пратите на Томасе на лични данните си, за да може да ви включи в списъчето в началото .

# 167
  • София
Не е истина,колко много станахме!!!  Grinning Hug  Страхотен бебе-бум се очаква лятото. Crazy

титини, не, самите групи нямат значение, само резус-фактора. Щом ви е еднакъв - няма никакъв проблем.   bouquet

# 168
  • Sofia
ТАКА ЗА ГАЛЕРИЯТА:
http://gallery.arksi.com/admin/
user: bg-mamma
pass: parola

отивате на UPLOAD IMAGES -> там се появява едно прозорче и в него има бутон Add files -> натискате го и си избирате тези снимки които искате да ви се качат. след това натискате бутон UPLOAD и нещата са готови Simple Smile.

малко се омотах с настройките на цветовете, ама после ще ги оправя

ако някоя мама иска да и направя отделно албумче само за нея - нека да ми пише на лични!

самата галерия се вижда тук:
http://gallery.arksi.com

поздрави!

# 169
  • на пистата
не ми отваря сайта Rolling Eyesоправих се

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 20:05 от fraUlica

# 170
  • София
И на мен
имам предвид първия линк

# 171
  • София
не ми отваря сайта Rolling Eyesоправих се

оправила си се ама друг път  Laughing не се виждаш

# 172
  • на пистата
абе как качих си снимката,отиваш горе на администратор и там пишеш паролата и юсер и качваш.вярно,че снимкато ми излиза с кръшче що така.може щото е много голяма.

# 173
  • на пистата
 newsm44разбрах,снимките трябва да са по-малки,вече се виждам smile3534

# 174
  • София
Ето някой нещица които си купих, не са специално за бременни, харесаха ми и се чувствам удобно с тях
Аз имам питане Мдс-  откъде са тез хубавинки, че не разбрах? newsm78 И какви са им цените?
Минах през Мола на Стамболийски, магазина там се казва Mothercare и ми връчиха един каталог за 2006 година- имат сладки работи- панталони за работа (предимно черни, тъмно о и свтлосиви), рокли (черно кафяво и синьо), блузки тип туника (много сладурски, но предимно в по-тъмни цветове- сиво черно кафяво, тук там синьо и зелено), дънки, анцузи, дънкови поли, пижамки, сутиене за бременни и за кърмене, бикини. Такаа, работата е там че цените на блузките са около 100 лв ( и нагоре) а на панталоните някъде над 120 лв. За съжаление, не съвсем народни, но пък не пречи да се погледне. Аз ако имам парична възможност бих си взела една туничка от там, но иначе за повече неща очаквам предложения и от други маминки за други места Peace

Лека вечер коремчета

# 175
  • На края на вселената!
Здравейте!
Загубих се защото вчера бях на дипломна защита. Мина успешно ( две 6-ци) и вече съм Магистър по Индустриален мениджмънт.
Затова и ще черпя
После пак ще пиша

# 176
ЧЕСТИТО,ТОМАСЕ! smile3501 Елпет,аз писах на едно място за магазинчето на Ф.Нансен,от кравай на горе,под НДК се пада,той е за бременни и младежка мода,има интересни неща и в Манго също съм чувала, че продават подходящи за бременни дрехи.Имам много снимки,ама все съм с малката на тях,сега избирам.Днес съм много активна,щото времето е лошо и си стоиме повече в къщи.Нош-пато ми свърши,а мъжът ми го няма и телефона му не работи,ако пропусна тая вечер да взема,дали ще ми стане нещо?Айде лека почивка на вас и мааалките бебоци! preggoА и добре дошли на новите мами!

# 177
  • София
Честито дипломиране Томасе!  bouquet

# 178
  • София
Честито Томасе! Много професионални успехи ти желая!  bouquet
Янамама мерсаж, аз съм си го записала твоето предложение, ама малко са Simple Smile Чакам още маминки да пишат  Wink
Аз си сложих 2 снимки, ако искате може да ме цензурирате, ама как без моето съкровище  Mr. Green
Пишете си имената като име на снимката че да се познаем след това Simple Smile

# 179
  • София
Успях, успях!  bowuu
Елпет, адаши по съпруг сме май  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт