На вън вятър дърветата брули, а ние чакаме бебчета през ЮЛИ

• 14 340
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
чакайте да изкритикувам elpet-чето....ами черпи с едни баници с гууулеми късмети в "искам бебе", а тук ни пропуска....ааааааааааа...уж наред пък ни прескачаш Simple Smile
www.banici.net
е, нищо с твоята баница ще почерпя аз и нека ви се похваля.....късметчето ми е: "Визита от щъркела! Очаквана или не радост тя ще донесе."
хайде майчета пробвайте се.....успех  Hug

# 151
Здравейте и от мен,аз съм на 27-ми юли Hug

# 152
  • Sofia
Ето някой нещица които си купих, не са специално за бременни, харесаха ми и се чувствам удобно с тях

http://images12.snimka.bg/001729189.jpg

http://images12.snimka.bg/001729191.jpg

http://images12.snimka.bg/001729193.jpg

това ще ми е за празниците най вероятно с подходящите цветни аксесоари или обувки се надявам да не изглежда скучно

http://images12.snimka.bg/001729192.jpg

има още малко но не съм ги снимала следващия път 

а в понеделник съм на фризьор след това ще се снимам за албума да съм красива   Laughing  че с тази болест толкова съм се смачкала и тия дни само в къщи с малкия ми мъж си стоим а той ме харесва винаги - предималко ме прегръща и ме потупва по гърба ама силничко и понеже изохках ми казва - мамо аз защото си ми много сладка   newsm03   след 20 години ще разбива сърца   Heart Eyes

# 153
mds,покупките ти са страхотни,със здраве да си ги носиш!Много ми харесаха и аз ще си търся нещо такова.Празничната рокля е върхът,но ние ще сме в домашна обстановка със семейни приятели,заедно с децата-само момичета,общо 5. WinkА вие момичета къде ще сте на Нова Година?Ivalinai,благодаря за сайта,доста приятели развеселих в петъчния ден!Аз изтеглих нов автомобил.  smile3521

# 154
Теди Николова,
кога ти правиха Кумбс-а? На мен чак сега  ми го пуснаха. На 27-ми имам уговорка с д-р Джонгова за да видим резултатите, т.е. в 12-та седмица.  Също ме интересува дали си го прави през здравната каса или не? Ако не колко струва?
Благодаря предварително за отговорите:)

# 155
  • София
Момичета, някоя от вас пие ли дуфастон? Как се чувствате от него?
Аз пия три пъти на ден и доста напълнях, 5кг Embarassed Доктора казва, че не е от дуфастона, но ми се струва доста само от хапване, да кача толкова много. Вярно, че си хапвам повече, но все пак не ям нон стоп.

# 156
  • София-Лозен
mds, ЧЕСТИТОООООООООО! Поздравления за покупките!  newsm10 smile3501 smile3501 Их, че хубава мама ще има на тази Коледа!

r0ksi , това изследване мисля, че го пуснахме с доФтора още при регистрирането на бременноста. Значи той я регистрира в 8 седмица официално и според мен, до колкото не ме лъже паметта /а тя напоследък доста ми изневерява  Embarassed/ сме ги пуснали на следващата седмица. Той ми написа необходимите направления и съм ги пускала по касата. Имай предвид,ч е се бях засилила за всичи да ги пускам в Кандиларов, но Спин, Васерман и Хепатит не пускат там с касата. Тези обаче за антителата ги направиха в Кандиларов! Пак заповядай, с каквато информация мога, ще се постарая да помогна!

munka77 , аз пия дуфастон, но не усещам нищо по-различно от момента, в който спрях Утрогестана и почнах него. Аз също пия три пъти на ден, но килцата намаляват, а не наддавам!  Joy Joy Joy Joy

Момичета, къде изчезна туй девойче от Асеновград. Дано да чете. Намерих и инфо. Дано да и бъде от полза.
Доктора се казва Иванов и е във вашето АГ. Не е много подробна информацията, но това успях да намеря от моята позната. Не му помни първото име, но каза, че няма как да не го намериш и добре си е свършил работата.

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 17:26 от Tedi_Nikolova

# 157
На мен не спира да ми се гади и нямам апетит много,може би само ве4ер,много обаче умирам за цитрусови плодове Confused:

# 158
  • на пистата
добре дошла Hug,очахвах те,нормално е да ти се гади и да ти се яде нещо определено.лека и безпроблемна бременност мила.я кажи свикна ли вече с мисълта,че на 17г ще ставаш мама.

# 159
  • София
Tedi_Nikolova, благодаря ти за отговора,
На мен явно така ми действат хормоналните, защото съм качвала килограми и от противозачатъчни, които днес са много добри и изчистени. Важното е да е добре бебока пак с теглото ще се справя някак.
Много е хубаво, че вече се прокрадва коледно настроение, някои от нас вече са се сдобили с красиви тоалети за празниците. Честото!

# 160
  • София
Сега се добирам до компютъра.
Ура ще имаме албумче Hug
mdsстрахотни дрешки!
Губи ми се Томасе,къде ли е?

# 161
Тук съм пак момичета!
Благодаря ви за подкрепата Hug Днес ми е малко по-добре!
mds много хубави покупки си направила  Party
Хайде приятна ви вечер   bouquet

# 162
Здравейте и от мен.
Присъединявам се към юлските мами.На мен това ми е втора бременност,през април приключи първата.Надявам се този път всичко да е ок.На 25г съм и очаквам бебчето на 16 юли.
Миналата седмица видях сърчицето на бебо и съм много щастлива.
Лека и безпроблемна бременност на всички

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 19:04 от berni

# 163
Зсравйте 
Пресеиденявам се и аз към вас. Това ми е трета бремнеост. Очаквам си бенцето  на 5юли   

# 164
  • София
Здравейте майчета Grinning
Дай Боже и аз ще съм юлска мама - терминът ми е на 17 юли. Това ще е второ, дълго чакано и много желано дете за нас.
Пожелавам на всички лека и безпроблемна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт