На вън вятър дърветата брули, а ние чакаме бебчета през ЮЛИ

• 14 338
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте , да ви се опла4а и на вас цял ден ми е лошо (но не съм повръщала) ,отпаднало ми е и ми е мноооого нервно . Не се издържа ве4е ,кога ще минават тия 3 месеца - нямам търпение.

# 136
  • Sofia
здравейте мами и бебоци,
ако искате мога да направя едно албумче на моята страничка и там да можем да си качваме снимки:
arksi.com - това го ползвам, за да мога лесно да разпращам снимки на приятели

ще го направя максимално лесно, така че мамите, които се притесняват да няма от какво да се страхуват Simple Smile

кажете ако искате.

иначе ние с бебо сме много добре. таткото ни глези и само гледа да си почивам.

# 137
  • София
Става.  Laughing И после едно линкче за албумчето в първия пост на всяка тема - при другите линкове. Laughing

# 138
  • sf
 newsm44 newsm44 newsm44 smile3501 smile3501 smile3501
страхотно, страхотно! аз съм за!

# 139
  • Sofia
 55

БУБОН Там Там   Hug   да се оправяте бързо, е до трите месеца не остава много. Тези дни и на мен ми е  Sick  само че аз изхабих един тон хартия в кихане и кашляне, но май започвам да се оправям, дано и при вас скоро да е по-добре.
Идеята със албума ми харесва, тъкмо ще имам повод за снимки, иначе не се сещам за това.

# 140
Обещах да покажа новите си придобивки: https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Панталонът купих снощи от един магазин на Стамболийски,  Нисин. Струва 35 лв и е много удобен, има ластик отзад на кръста.
Блузката е оттук: http://www.atrakcion.com/product_info.php?cPath=46_47_94&products_id=1160. Има много сладко коланче, което съм вързала отзад. Пак оттук си купих и един черен домашен панталон, много удобен, но виждам че го няма вече.
Моля ви, който се е сдобил с нови дрешки за нарастващите коремчета, да споделя снимки, магазини, цени. На мен ми е доста трудно с дрехите, защото винаги съм имала тънка талия и сега с това коремче, макар и мъничко, всичко ми стяга и като седна ми се забиват копчетата в корема.

Има ли някой друг като мен с Rh- и татко с Rh+? Днес трябва да си взема Coombs.Мислех да споделям проблемите си със здравната каса и изследванията си, ама няма да си развалям настроението от сутринта. Иначе останалите ми изследвания - ПКК и урина- са в норма.

# 141
roksi, страхотни са и панталона и блузката...да са ти честити...
аз все още не съм търсила специални дрехи, освен един панталон дето си купих - 7/8, от леко еластична материя и ми е много удобен... аз съм от малък провинциален град, където дрешки за бъдещи мами изобщо няма...Плевен ми е близо, а там съм виждала хубави дрехи, та живот и здраве там ще търся...
чакам линк на албумчето и да се почваме по ред на номерата с представянето... Simple Smile
на всички лек и хубав ден

# 142
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile
Рокси, чудна идея е това да снимаш дрешките, много са сладки Simple Smile Peace Да си ги носиш със здраве (може и не само сега  Wink) Съгласна съм за координатите на магазините и цените приблизително за ориентиране! Peace
За снимките- мисля че е чудесна идея, въпроса е да се разберем всеки сам ли ще си я качва на сайта, който предложи Аркси или ще й ги пращаме по имейл? Както и горе долу колко да са големи (т.е. има ли ограничения?) И може към всяка снимка да сложим името и ника (че сме множко).
Аркси, кажи какво предлагаш да направим?
А иначе можем да си сложим линк, както някой каза, в началото на всяка темичка.

Там-там
, мила съвземи се, не ме/ни изоставяй, ще премине и този кофти период! Hug
Хубав петък

# 143
За албумчето и снимките и аз съм за с две ръце! Hug Аз не съм много запозната с това как се качват снимки в нета. Томасе ми помогна един ден да си кача една в един сайт, но той явно нещо не работи сега и не ми се вижда снимката. За дрехите аз вече имам дънки и джинси 7/8, че дългите са ми доста къси, но аз съм от Благоевград и сигурно този магазин няма да ви върши работа.  bouquet Като отида следващия път в него мога да попитам дали имат магазин и в София и къде се намира. Да не забравите да запишета в какви размери да са снимките, които ще качваме.

# 144
Здравейте,момичета!Хубав и лек петъчен ден!У,как го обичах тоя петък като ходих на работа,с колегите после винаги удряхме по бира или чаша винце,в зависимост от сезона.Много ми липсва работата,ама пък цял живот ще работя,сега ми е времето да гледам деца.Много добра идея за албумчето,ще гледаме как ни растът коремите,живот и здраве. Grinning Ако искате да почнем албумчето със снимки от първата ни среща.Идеята за Хепи в Мола е добра,но събота и неделя е много пълно.Може би да оставим срещата за след празниците.   bouquet

# 145
  • София
Здравейте, открих форума в началото на месеца, от тогава го чета и смятам, че е много полезен.
Сега реших и аз да се включа - термина ми е на 2 юли /според калкулаторите/,  първа бременност, на 29 години съм.
Поздравявам всички бъдещи мамита и пожелавам леко бременеене, сладки и здрави бебчета! Simple Smile

# 146
  • Sofia
така - за албумчето - сами ще си качваме снимки.
днес сутринта намерих една готова галерия, но довечера ще я кача и настроя за работа и ще ви пусна линк-а тук.

лек и успешен ден на всички!

# 147
Тук съм момичета Wink
Почти умряла. Ужасно ми е зле. Викахме и доктор вкъщи и предполага че е нещо от храна. Страното е че с колежката ядохме едно и също пък на нея и няма нищо newsm78
А за снимките и аз съм с две ръще за   thumbsup
Стига толкоз от мен, по-късно пак  Hug

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 12:05 от Там-там

# 148
  • Sofia
Там-там, надявам се да се оправиш скоро.

# 149
  • София-Лозен
r0ksi , ха честити да са ти новите придобивки!
Аз също съм RH-, а таткото е  RH+. На първото изследване се оказа, че нямам антитела, но следенето продължава!

munka77 , Добре дошла! Дано да ти хареса тук при нас!  bouquet  bouquet  bouquet

Там-там, желая ти в най-скоро време да се почувстваш по-добре!  Hug Hug

arksi_, чакаме линка и почваме със виртуалното запознаване!  bowuu bowuu bowuu

От мен лек и спокоен петък!  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт