На вън вятър дърветата брули, а ние чакаме бебчета през ЮЛИ

• 14 335
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте! Hug
Сега се прибирам от виртуалната среща с мойте дечица,добре са сърчицата тупкат,пращат поздрави на всички набори.
Ivalinai,разнояйчни са вижда се на видеозона,две сакчета две сърчица.За половете не съм писала.
Ani_sаз и Елпет ходим в Т.Киркова при една млада докторка,много добричка-Семерджиева.Живот и здраве тя ще ми прави секциото.
Весел ден!

# 121
Здравейте момичета!
Днес ми е много зле. Даже и на работа не отидох. Ще рабортя от въщи. Чувствам се като парцал. През ноща 3 пъти повръщах smile3518

# 122
Здравейте!
Реших и аз да се разпиша за днеска.Сутринта ходих при моита лична лекарка да и занеса листа от първият ми преглед и тя ми каза ,че на листа изобщо не пишело, че съм бременна, #2gunfire а все едно съм ходила на някакъв проф.преглед,а на всичкото отгоре не е трябвало да ми взима нито пари за видеозон нито потребителска такса( #Cussing outкоито аз си платих) и ми каза че или трябва да ме приеме да ми провежда консултациите (което аз особено след случилото се не желая) Naughty или да ми върне талона ,защото моята лекарка не може да ми издаде втори талон за бременност(забременяла два пъти за един месец? #Crazy), та сега в обедната почивка ще отида и дано не ми направи проблеми.
Стискайте палци !

# 123
  • sf
добър ден!
venessa, аман от доктори. имам чувството, че и те не знаят какви талони, направления и т.н. да дават и какво да пишат. абе ужас, сякаш са събрани от кол и въже тия GP-та.
относно стриите, първия път се мазах с какво ли не и пак ми се появиха много, най-вече по корема. а сега още не съм започнала. то не виждам и как по-лошо може да стане. /пу-пу/.
май си е до кожа!
успешен ден на всички!

# 124
здравейте, момичета.
хайде и аз да се оплача от моята лекарка - отидох днес за направление, даде ми. казах й, че ще ми трябва и нправление за ендокринолог, защото имах отклонение в хормона и ще трябва да се следи, а тя ми вика: "нека ти даде гинеколога, на мен са ми намалели и не мога да ти дам" ааа!!!!

# 125
значи имам чувството, че всички неможещи(да не кажа некадърни) лекари станаха джипита и много им порастна работата щом от тях зависят много неща....аз лично от моята не мога да се оплача, но тя е майка на мой съученик, та ме познава от дете, но се вбесявам от горепосочените....а и постоянно все за нещо плачат и все са недоволни....аман.....

# 126
Току що се върнах от докторката ,слава богу че успях да си взема талона,но сега трябва да взема друг и да и го върна и така нататък и така нататък, smile3511да не ви обяснявам подробно, общо взето доста ще препускам,но както и да е решила съм взема ли нормален талон за консултаци и отивам направо в някоя поликлиника, която е по близо до ,нас или до работата ми и приключвам, ако искам нещо повече от това което ми предлагат ще отида в частен кабинет и толкова.
Толкова мразя да хода на лекар, трябва да съм много зле за да отида, а пък сега с тази скапана здравна реформа и с тези неуредици за едно нещо те разкарват като маймуна от кабинет в кабинет и всеки различно tantrum
Но стига с отрицателни емоции, все пак идва Коледа и Нова година любими предполагам на всички празници, и трабва да се настроим на празнична и купонджииска вълна newsm44 newsm68

# 127
  • София
Здравейте бъдещи майчета,
аз съм от настоящите юлски и влязох да ви поздравя и да ви кажа, ако имате някакви въпроси с удоволствие ще ви отговоря, ако мога. Знам колко е хубаво да има някой, когото да питате, като се сетите за нещо. Ние си имахме едно съкровище Асинка, тя може и при вас да се включи, много е компетентна и добричка.
Лека бременност Hug

# 128
Между другото се сетих просто информативно да попитам ,може ли някои да ми каже колко струват консултациите сега в Шейново, преди 6-7 години платих при първата си бременност 40 лева дарение за болницата, сега пак ли така го водят.Рових се из форума но никъде не видях някои да е написал цената ,затова ще съм ви благодарна, ако ми напишете.

# 129
  • София
Хайде да си направим албумче със снимки или някаква друга идея,ако имате за да се знаем визуално. Някои се познават,но други не.Аз лично нямам какво да крия и предпочитам да занам с кой пиша,а и не помня много имена Embarassed

# 130
подкрепям идеята на Гоца с 2 ръце! и аз съм зле с имената... :embarassed:

# 131
и аз съм за албумче...ама, някой трябва да го започне... Simple Smile

# 132
  • София-Лозен
Гоцич, гласувам с две ръце и аз за запознаването!
Само кажете как да бъде формулирано туй албумче ли кво ли?!

# 133
  • sf
идеята за албумче е чудесна. само моля някой да ми каже как точно става работата със снимките, че съм гола-вода. Embarassed

# 134
  • София
И аз съм за. Само да добавя, че може би това албумче трябва да се закове. Но дали може тук, в отчетните  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт