На вън вятър дърветата брули, а ние чакаме бебчета през ЮЛИ

• 14 333
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • София
fraUlica ако имаш позната шивачка, която работи евтино и бързо и аз искам Simple Smile Иначе в БГ такива дрехи би имало само ако са вносни- има един разкошен магазин в Мола на опълченска, но цените са убиец.

# 106
  • София
Верно, че повечето дрехи за бременни са ужасни. Но има и магазинчета, където има готини неща. Само че не съм обикаляла, пък и на мен ми е още рано - засега не ми личи нищо. Сещам се за един в момента само - на Цар Борис м/у Солунска и Гладстон, мисля, че се казваше Мамма. Дано го има още.

# 107
  • София
Здравейте!
Само една пола мога да облека Cryв момента мога да дам и последните си спестявания за дрехи Cry
Едно въпросче:сутрин като ставате от леглото как чуствате корема си?Аз немога да стана както преди от раз.Полека преминавам от легнало в полулегнало и така,защото иначе все едно нещо ми се обръща вътре в корема.Утре сутринта съм на лекар да чуем и видим как са на мама дечурлигата/претеснено ми е/.
Donsyyкакво каза докторката,стискам палци.

# 108
  • sf
преди малко се върнах от поликлиниката. моят гинеколког го нямаше, но личната на щерката ми разчете, 4е имам антитела и каза да не се притеснявам. после минах и през моята лична, но тя много ме разочарова и направо мисля  да я  сменям. показвам й аз резултатите, а тя ми вика: " абе какво се притесняваш, ако има нещо, то ще си покаже. а и направо ти се чудя за какво ти е тва второ" !!!  #Cussing out #2gunfire
е, думи нямам просто!
но поне се успокоих за варицелата.

# 109
  • Стара Загора
Привет девой4ета.  Как сте? Растат ли ви корем4етата? Аз отдавна не съм имала време да 4ета форума.

Специални поздрави на Гоца. Много се зарадвах като видях 4е чакаш близнаци. Да ти са живи и здрави! На мен това винаги ми е било ме4та и аз незнам защо ...  Hug

Ина4е край мен вси4ко се нарежда. Бях се притеснила 4е ще ми изпишат лекарства  за щитовидната жлеза, но не вси4ки изследвания са ми в норма. Имам сърцеблъскане всяка ве4ер, но е от бременността и ще си го трая. Да не съм болна я  Laughing.

За панталоните - само един ми става и всеки ден си ходя само с него  Cry. Препоръ4аха ми една шива4ка която ги правила с платки отстрани на който местиш коп4етата като ти отеснеят. Сега хуквам по магазините и ако не си харесам готов, ще си взема плат да й дам да ушие един.

# 110
  • Стара Загора
donsyy вярвам 4е ти няма нищо не се притеснявай. А колкото до личната това не са думи на човек да не говорим за лекар - сега му е времето сменяй я  #2gunfire

# 111
Здравейте момичета!
За панталоните - имам си 2 дето ми стават още и само тях си ги нося.
А за сутиените - аз съм си с голям бюст по принцип, а сега е ....... радост за мъж ми   Laughing, но не мога да спя със сутиен. Свалям го като си легна. Пречи ми и това. Хем си взех с меки чашки и без банел, но немога да спя с това чудо Sad
Кажете какви кремчета и мазила за кожата си ползвате  newsm78 Хич ме няма в козметиката  Blush
Хайде хубава вечер, пълна с емоции   bouquet Hug

# 112
donsyy , много се радвам за теб. Цял ден си мисля за теб, успех и не се разстройвай от думите на безчувствени хора.
На мен още ми стават всички дрехи. Нямам корем, само лесно ми се издува. Embarassed  За мазане си куппих на Мустела-2, едното за гърди, другото за корема и др. Много мои приятелки ми го препоръчаха.

# 113
  • Sofia
donsyy  радвам се че всичко е наред, а лекарката ти е страшно глупав човек, извинявам се ако звучи грубо но за мен е така.
А за дрехите аз бях точно в МALL- а нямаше нищо затова и цените даже не погледнах точно в тези магазини. Затова пък в Манго имат рокли, много готини, като плетени, аз и така исках такива и си накупих.
Е и накрая да се оплача още съм болна - тая рема няма край, гърлото ме боли само сутрин и вечер а главоболието за щастие ми мина. Знам че и вие бяхте болни, дълго време ли се мъчихте, че на мен ми писна вече  #Cussing out

# 114
Здравейте Дами, днес ходих при доки и ясно се видя едно беб4е  Laughing
Много се радвам защото това беше желанието ми  Grinning  ,само при мисълта за близнаци се плашех  Stop  
Изписаха ми дуфастон и някакви хап4ета против повръщане - ЦЕРУКАЛ . Интересно ,4е на листовката пише 4е не се препоръ4ват за бременни и най ве4е до 3 тия месец на бременноста ,а говорих с една акушерка и тя каза 4е 4есто ги изписват и няма проблем. Вие ползвали ли сте това лекарство !  Thinking
Лека ве4ер !   bouquet

# 115
Здравейте момичета,
днес цял ден имах работа и не можах да ви навестя Sad
Бубон, да ти е живо и здраво бебчето; donssy, що не пратиш много поздрави на майка й на твойта лична...кви са тези приказки...Гоце, как разбра бе душко, че са близнаци и то разнополови...извини ме за вапроса, ама по калкулатора и моят термин е на 31.07, до сега само веднъж ходих при доки преди 2 седмици и ми каза, че освен да потвърди бременноста, други подробности не може да ми каже...имаме уговорка сега преди празниците след 20-и да отида, за да си чуем сърчицето...дай боже... Heart Eyes
лека и спокойна вечер на всички ви...

# 116
...забравих да ви споделя...нямам никакви смушения - нито преди лягане, нито след ставане, нито гадене и т.н., но на два пъти ми се случи - като спя по гръб, усетих болка ниско долу...веднага корегирах позата, попремина ми и при първото пишкане след забърсване имах леко кръв...след това цял ден нищо...по принцип пия дуфастон...има ли връзка от спането по гръб...говорих с приятелка акушерка и тя ми каза да не се притеснявам, че дуфастона ще повлияе много добре....наистина други проблеми нямам, да чукам на дърво, освен...килцата и отеснелите панталони...но ще се справим  Wink

# 117
Привет, момичета! Как сте с повръщането? Аз вече втори ден пропускам, не че не ми е лошо, но някакси не стигам до повръщане, а преди това цял месец сутрин бях абонирана:)
Вчера ми донесоха поръчката от TCM- една блузка за бременни и един домашен панталон ( много хитро направен, с ластик и едни скрити копченца за регулиране на размера над корема), много съм доволна. Тези дни когато ми остане време мисля да ида по магазините за някакъв панталон и дънки, защото всички са ми тесни на талията. Като съм права добре, но на работа почти цял ден съм седнала и ми е некомфортно. Освен това при мен е по сложно положението, защото на работа ходя с костюми и ще трябва да се търсят такива дрехи, така че нема отърване от "лелешкия" стил.

# 118
Добро утро момичета. Аз най-накрая се реших и утре отивам в Тина Киркова да си харесам някой лекар, че моята досега вятър я вее, никаква работа не върши. Чух добри отзиви само за д-р Панова там. Ако някоя маминка има предложение за лекар, моля да сподели.  bouquet

# 119
  • София
Здравейте малки и големи коремчета  Mr. Green
Рокси, Кони къде потънахте бре мамита? Не сте писали отдавна- радвам се че сте добре! Peace
Рокси, за тези дрешки които казваш, (може и на ЛС) пиши когато се сдобиеш. На мен все още всички дрехи ми стават, но вероятно скоро ще ми потрябват по- отпуснати. Интересувам се от панталони, туники, блузки, може и поли и рокли, само да са съобразени със сезона и да не са съвсем спортни, все пак определено не мога на работа да се нося съвсем лежерно.
Ако може и с координати магазините (ТСМ и др.), ако някоя мама знае такива и е била в тях моля на ЛС да ми прати  Peace
Бубонче, радвам се че твоята мечта се е сбъднала, ама пък и с близнаци едва ли щеше да ти е зле, аз поне много исках, но нямаме в родата и общо взето шанс никакъв. А за церукала не знам, не са ми предписвали, слава Богу на мен само ми се гади, но явно се стисвам да не повърна newsm78
donsyy, явно е дошъл момента (тамън на време) да си смениш лекаря- това не могат да са думи на хуманен медик, очите ми не могат да го повярват написаното! Не си го слагай на сърце и я разкарай! Peace
Пишете още и кой какви мазилца ползва за стрийките?
Хубав и безповръщащ ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт