На вън вятър дърветата брули, а ние чакаме бебчета през ЮЛИ

• 14 330
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте ,любими!
Толкова се радвам ,4е голяма част от нас се познаваме от "Искам бебе" и че вече сме се "удвоили"!!!  newsm62 Hug Как го направихме ,момичета? newsm78Как така забременяхме всички наведнъж?!Да сме живи и здрави!  bouquet
Поздравявам и всички ,с които за пръв път се срещаме! Hug Дано никоя от нас не срещне сълзи през следващите 7-8 месеца, а изживеем щастливо незабравимите мигове на бременността ! Praynig  Hug Grinning
Бързам да споделя ,4е термина ми е на 7 август,обаче ,най-вероятно ,ще раждам секцио ,тъй че съм с единия крак в юлския списък.Явно ще се разчеквам м/у двете юлско-августовски теми! Mr. Green Мисля ,че никой няма да има нищо против да обедим двата месеца,нали?   Kissing Heart
 lovekiss

# 91
  • Бургас
Здравей крокодилче и добре дошла  Hug Hug Hug
Бързам да те успокоя че и аз за сега не знам през кой месец ще раждам, тъй като има вероятност овуто ми да е било по-късно и новият ми термин да е 4 август, но това ще стане ясно на следващия преглед. Така че добре дошла. И спокойно си пребивавай при нас.
Бубонче - при мен желанието за секс даже се е увеличило, ама ние сме на сух режим за момента. А за това дали и след това ще останеш без желание, ами зависи от теб. При мен първия път беше така. Ама то докато оправиш детето,  къщата и какъв секс в един два часа послед нощ Wink
Анжела мажи се против стрии. Аз първият път се мазах с бадемово олио още от самото начало. Като се има впредвид че бях кльощава и със суха кожа, а какво опъване на кожата изпитвах докато ми расте коремчето, малеееееее, ама имам няколко едвам забележими стрии от тогава. А съм виждала майчета на плажа с малееееееее колко много стрии.

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 08:45 от 6u6on4eto

# 92
  • София

Добро утро милички и от мен

Крокодилче, добре дошло тук, я си стой при нас, какъв август месец  Hug
Много е хубаво наистина, както каза, да има толкова много бременни и дано при всички нас всичко е наред и накрая гушнем най-сладките същества Praynig

Бубонче и ние като шушончето сме на сух режим иначе желанието си го има, явно сега и от неразположенията ти не ти е до това, според мен си е нормално. Имаш време да свикнеш с идеята за промените в теб, още повече че си имаш цели 2 броя бебешока Simple Smile

Анжела, аз още нищо не съм си купила, но си спомням че четох някъде за на чико козметиката, мама дона май се казваше и било хубаво. Ще трябва и аз да си купя май че по принцип от предишни отслабания имам малко стрийки тук -там и да не ги увелича съвсем, но пък то си въпрос на кожа- ако ще се цепи, ще се сцепи и с мазане и без мазане.

Благодаря на всички за разясненията за сутиените- мен си ме наболяват, особено ако легна върху тях, но май засега мога да изкарам и без тях, макар че ми е много странно как пораснаха като че ли ги поливам Mr. Green

Донси, стискам палци всичко да е наред, това е ужасно с тази варицела. Praynig Наскоро една бременна приятелка беше в нервно очакване заради детенце с рубеола. Дано да няма нищо! Praynig

Хубав ден на всички и лек работен на работните коремчета Peace

# 93
Здравейте,бъдещи майчета!За термина,при мен също се получиха 3 дати-26,28 или 1 август,но и аз ще съм секцио,така че със сигурност ще съм юлска мама-живот и здраве!  PraynigПървата бременност се мажех с два продукта-масло за стрии на Икаров и крема за стрии на Авент.Много съм доволна от тях и мисля пак с тях да се мажа,нямам стрии за сега.За килограмите немисля,аз специално качих много докато кърмих,но гледам да се храня умерено.По някога такъв глад ме обзема,вълчи,но малко да хапна и вече съм сита.Желазен режим съм си направила,но без да искам-в 4 сутринта ставам да пишкам,в 5 ставам да хапна нещо и до 7 будувам,после пак заспивам докато не стане малката.За сутиените да кажа-вчера ходих на пазар и си купих страхотни сутиени за бременни от ТСМ,през бременноста е важно да си с хубав стегнат сутиен,желателно без банели,но не стоя с него постоянно,а само като излизам навън,въпреки че съм със сравнително голям бюст.По време на кърменето оставах без сутиен само под душа и направо ме хвана нервата.Айде хубав ден на всички!   bouquet

# 94
Добро утро и от мен. Добре дошла Крокодилче.  bouquet
Момичета вчера бях на коледно парти от работата и си облякох една любима широка (или поне така си мислех) рокличка. И като щръкна един корем напред, направо страшна работа. Понеже си ходя с дънки с ниска талия обикновено и не си е проличало досега. Направо се шашнах. Кажете на вас личи ли ви вече или аз нещо не съм в ред с храносмилането. newsm78

# 95
Добро утро и от мен !Хубав и успешен ден!
Elpet ти си напълно права че е въпрос на кожа ,относно стриите,при първата бременност не съм се мазала снищо, а бях качила много Embarassed и нямах една стрия, но на сестра ми милата много и се нацепи кожата.Относно сутиените, аз си го свалям веднага щом се прибера от работа,защото ме дразни, та камо ли да спя с него.
А пък на Ani s ще и кажа изобщо да не се притеснява ,защото не само че съм опънала корем, но вече почти няма какво да нося.
Хайде до после, че имам доста работа.

# 96
аз също имах притеснения за варицела, защото не съм я карала. това , което разбрах от чужбина е, че ако е такава ранна бременност както нашта, вероятността да се разболее бебето е много малка: 1/250. така че няма много място за притеснение. варицелата е лошо ако раждаш с нея, но разбрах за познати, които са родили с варицела и няма проблем...

# 97
  • Sofia
Здравейте

това с термините и при мен го има, док ми каза при прегледа 31.06, но аз си знам че ще родя по-голям бебо, така че не ме изненадва този термин, и първия път постоянно ми казваха друг термин заради размерите на бебо а той си се роди на време само че 4400
За кремчетата, разбира се хубаво е да се мажете, Аngela ти не ме слушай аз първия път се мазах с продукта на Виши, ефекта беше нулев, но едвали е от крема, просто кожата ми е такава, а и се нацепих за десетина дни преди да родя, но и бебо беше много голям както написах. И сега ще се мажа и ще се моля да не става по-зле ако е възможно изобщо в моя случай.
Ani_s при мен е различно има вечери направо се плаша като се видя в огледалото друг път не е толкова зле но като цяло си дебелея вече.Панталони и дънки не мога да търпя и сега съм си накупила рокли .А дрехите за бременеещи УЖАС аз бях само в два магазина и се отказах веднага, даже и мъжът ми беше шокиран - като за лелки били тези дрехи - това беше неговия коментар  Laughing и е прав.

# 98
Наистина дрехите за бременни са като за лелки,прав е мъжа ти Simple Smile.Дано да не напълняваме много,че да се налага да ги носим!Моя термин още не е определен от доктор,но според календара е 14 юли,някъде го дават 13,но каквото е такова.Да е живо и здраво бебчето,пък термина  не е важен толкова.Момичета,трудно ли е да се вредиш при д-р Мазнейкова?Аз нали съм от бургас искам в 20 седмица да отида тя да ме види за феталната морфология.Дали ще мога да се вредя обаче незнам!Вие ми кажете!
Аз още нямам лекарка тука в бургас,защото незнам какво да правя,към коя да се обърна.В петък ще пътуваме за софия с мъжа ми ,той ще купува кола,а аз ще направя един преглед при моя лекар.Все се моля да не е последен.Имам му ужасно доверие.
Много  се разписах,лек ден на всички и дано да се чувстваме вече все по-добре.Целувам ви! Laughing

# 99
Наистина са много зле дрехите за бременни. Аз ще мисля други варианти. Единият- видях в един магазин панталон с много ниска талия и ластичен колан. Говоря за спортен панталон и беше доста хубавичък. Ще пробвам така, а пък ако не стане, не знам...

# 100
здравейте и от мен, момичета Simple Smile
по въпроса за сутиените - при мен много бързо нарастващият бюст беше един от първите фактори, който ме накара да се замисля дали не сме 2ма Wink т.е. си ме боляха още преди закъснението на цикъла, ама много ме боляха. и още от тогава почнах да си спя със сутиен, защото като го махна сякаш ми натежаваха ужасно придружено с болка. а ако, недай си боже, легнех на една страна... все едно някой ми сядаше на гърдите - така тежаха и боляха. и така - вече втори месец съм си постоянно със сутиен - по-комфортно ми е, а и за бюста (както чувам от много места) е добре Simple Smile
а за дрехите - още не съм мислила за нови, въпреки че с някои панталони вече се чувствам некомфортно поради простата причина, че коремът ми винаги е бил залепен за гърба, а сега се е превърнал в малко шкембенце - това според мен е от повечето хапване и подутите черва, но е факт. ако намерите все пак хубав магазин за подходящи за нас дрехи - моля, напишете, за да се възаползваме катому дойде времето Wink една бременееща до скоро прителка ми беше казала, че всички панталони с ниска талия са подходящи... ще видим Simple Smile

лек  успешен ден на всички Hug малко се унесох с писането - дано не съм ви досадила

# 101
Аз пък имам страхотно желание да нося дрехи за бременни.Може би,защото с първата бременност нямах голям корем и искарах голяма част от нея с нормалните си дрехи,то беше и лято,носих си полите,роклите.Сега дето се вика искам да си начешя крастата  Mr. Green.Аз също вече имам коремче и веднага отидох да си купя дънки за бременни-страхотни са с пепрудки,аз си ги харесвам.Мога да ви препоръчам този магазин,намира се на Ф.Нансен,под НДК се пада,той е за младежка мода и за бременни жени.Има интересни неща и винаги можеш да изкомбинираш нещо.А що се отнася за шарките и въобще за болестите,аз съм в голяма дилема.Исках да дам на пролет малката на градина за да свиква,но ме притесняват болестите-мисля го сега,дано го измисля.Донси,стискам палци всичко да мине без последици!

# 102
  • sf
аз току-що си проверих резултата online , но лекарката ми е чак след 14х на работа, а съм на тръни, и няма кой да ми разчете правилно. аз уж схващам, ама знам ли?
ето ги ако някой разбира, да помага:
Име на теста (изследването)
 Резултат         Единици   Референтни граници   

Рубеола Ig G    -  33 IU/ml  <10 отр. 10 гран. >10 пол.

Херпес-Зостер Ig G    -  1609  <135 отр. 135 - 165 гран. >165 пол.

# 103
  • Varna
Момичета, току що си купих два чифта джинси със връзки, а не с цип или копчета и като гледам ще ми стават поне още 3-4 месеца. Казвам го като идея - защото на мен също не ми харесват дрехите за бременни и по този начин лесно мога да променя някои от старите си панталони.

# 104
  • на пистата
като стана дума за дрехите намерих едни сайтове с много готини модели и мисля да се възползвам ето  ]]http://www.maternity-clothing-fashions.com/store/storefront.asp и още единhttps://http://www.apeainthepod.com/MasterCategory.asp?MID=4

Общи условия

Активация на акаунт