На вън вятър дърветата брули, а ние чакаме бебчета през ЮЛИ

• 14 326
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте пак!  bouquet
Благодаря за разясненията, които сте дали. Аз така или иначе също се размислих и реших, че една седмица по - рано или по - късно няма толкова голямо значение май Thinking. Аз така или иначе ще раждам секцио, а доколкото знам, това означава - 10 дни преди термина май, нали? newsm78 Още ми е рано обаче да мисля за такива работи, то всичко да е наред, пък изчисленията са най - лесни Laughing. Аз питах, защото в петък ще ме гледат на видеозон пак и от тази гледна точка - дали не е рано за сърчице Thinking....
А колкото до килцата - аз съм качила цели 3 Rolling Eyes, ама това е и от фолиевата, дето я пих 4 месеца май Thinking. Нищо де, аз имах нужда, защото бях 49 килограма преди да забрменея. В момента съм 52. Малко ми тежи дебеличкото дупе Mr. Green, ама ще се справя някак.
Желая ви много лек и приятен ден и само положителни предколедни емоции!  bouquet

# 76
  • София-Лозен
Здравейте Сладурковци!
Не съм писала отдавна и реших да драсна два реда!
Вчера ходихме при доки и отново снимахме малкото тупкащо сърчице. Ей не се здържам бе, всеки път си искам снимчица. Всичко е наред, развива си се мишлето, ама майка му хич не ще да яде!  Laughing Къде изчезна тоз моя прословут апетит, не знам! Че даже и слабея! За кво го купих тоз кантар уж да гледам как цифрите са от ден на ден по-големи , а то какво, точно обратното  Grinning Нищо де ще му дойде време и на дебелеенето. Важното е всичко друго да е наред. За сега съм бойкотирала кантара, пък може и да се окаже по-ползотворна тази тактика  Joy
Израдвах се и аз на слънчицето, ама ей на, скри се и май повече днес няма да го видя! Ще го чакам утре!
Прегръщам ви! Hug Hug Hug

# 77
  • София
Я - я кажете верно за сутиените - и аз съм се чудила. Толкова са ми огромни вече  Twisted Evil Sunglasses, че се опасявам да не паднат докато спя.  Mr. Green Също съм се чудила, понеже моите сутиени вече почти не ми стават, като си купувам нови дали е по-добре да са твърда или с мека чашка? Гърдите ми по принцип са малки и си нося с твърда, но сега ... не знам  newsm78 дали пък не е вредно?

# 78
Мийче, ама какво ще го правиш това дебело дупе....направо се чудя  ooooh! та и цели 52 кг.....лелееееееее............ #Crazy ти си ми на грижа, да знаеш Hug
Какво да ти кажа, като до преди година съм била 52кг, намерихме се с моя благоверен, оженихме се и аз...абра-кадабра и станах 62 newsm78, а моят беше 68кг кога се запознахме, а сега е 85 Joy...за него е добре, че е 180 висок....ами аз с мойте 150  Thinking
...вече съм 64кг  doh ама.....нали пък мислим за бебо.....после ще му мислим  newsm10

# 79
  • на пистата
много пишете бе момичета,на мен грам не ми се пише само ви чета.и аз да се отчета с килограмите 3+,но от самото начало съм така и сега не съм мръднала нагоре тръгнах от 54кг  пък да видим какво ще стане,с първата качих 31 като започнах от 49 сега да му мисля,че и годинките напреднаха.аз тези дне ще ходя на втора консултация и ще докладвам.на предишната ми пуснаха пкк,глюкоза,кръвна група,васерман,урина и австралииски антиген,док ми каза,че вече токсоплазмозата не била задължителна а от нова година спина ставал задължителен.лека вечер и да знаете,че всеки ден ви следя,но не ми се пише,защото с този първокласник у нас вече неща да видя букви.

# 80
  • София
Ох Мийче разсмя ме-  hahaha дебело дупе на 52 кг. Лелеее ами мойто направо се търкаля  Joy Аз чукнах 60 кг наскоро- тази година откак наливам пустата фолиева нараснах прилично- с 4-5 кг, но приех това философски, че ще се отслабваме после. Добре е че и мъжа ми понапълня (което звучи смешно, ако го видите какъв е глистчо ама мъъъничко е качил Joy)
Това за спането със сутиен не го разбирам, ама може на някой да са го "предписали". Моят бюст си е приличен, а сега пък си е направо видно наедрял, ама чак спане със сутиен? Thinking Някой друг  да спи така и да каже каква е причината, която налага сутиен? Сондирам за мнения  Peace

# 81
  • на пистата
за да не увисне бюста.

# 82
  • Varna
сега ще обясня за сутиена - аз спя със него, защото така ме боли бюста по-малко и кожата не се разтяга толкова много. В началото ми беше трудно да свикна, но сега съм без сутиен само под душа и мисля че наистина не ме боли гърба и бюста вече. Все пак трябва да кажа че аз бях чашка С, а сега вече съм чашка Д - знаете ли как се носи това нещо и вечер как боли??? Във всички случаи, това което знам е че не вреди да спиш със сутиен, а по-скоро запазва формата на бюста. Естествено не можеш да спиш със сутиен със чашки и банели... Не знам - може би при мамите с по-малки бюстове да не се наложи!

# 83
  • sf
здравейте! ами аз да се оплача, днес щерката се разболя от варицела,а аз не помня дали съм карала. сега ходих да дам кръв за изследвания да се види дали имам антитела в кръвта. стискайте палци, че ми е много нервно. и как за 5 години и половина точно сега намери да я хване тая шарка?! егати малшанса!!!  Cry

# 84
  • Sofia
donsyy, стискам палци да е наред всичко!
за сутиена и спането - аз за първи път също чувам за това - може би при мамите с по-голям бюст е препоръчително . ама нали всички след още малко и ще сме от едрогърдите - за радост на татковците  Laughing

# 85
  • Sofia
За мен това със сутиените е като кремовете против стрии - само за наше успокоение. Е изключвам hana1 при тебе миличка е повече за удобство, защото адски боли, аз съм малко по добре но долу горе си представям какво ти е а и сестра ми е със същия проблем. За дебелеенето, нормално е, при мен отмина първоначалния шок, че толково скоро имам нужда от нови дрехи и сега се чувствам нормално. Но аз и първия път се чувствах добре, правя разлика м/у дебела и бременна и се харесвах и засега е така, например не съм от бременеещите които изпадат в ужас да не бъдат снимани. А и докато мъжът ми е насъщото мнение съвсем нямам причини да се тревожа.    Mr. Green

# 86
  • Sofia
donsyy  не те бях видяла - понякога нещата се случват в най-неподходящия момент, стискам палци всичко да е наред   Hug

# 87
  • на пистата
здравейте! ами аз да се оплача, днес щерката се разболя от варицела,а аз не помня дали съм карала. сега ходих да дам кръв за изследвания да се види дали имам антитела в кръвта. стискайте палци, че ми е много нервно. и как за 5 години и половина точно сега намери да я хване тая шарка?! егати малшанса!!!  Cry
дано си карала,и аз изпадам в ужас като чуя за шарки пък и с този първокласник койне не е карал нито направо се побърквам.

# 88
Здравейте ,от доста дни не съм се разписвала тук ,но ми беше много зле - все ми се гади ,повръщам ,главоболие ,отпадналост. Едва изкарвах на работа и през останалото време в леглото. А и една сънливост ме е налегнала  ooooh! .  Днес съм по добре ,като никога имах апетит и затова си хапнах 3 порции  #Crazy на обед ,сега пак съм гладна ,бе може и да стане 4овек от мене , ина4е бях.....  Sick .
За килограмите съм си същите и се надявам да не ка4а много ,но не зависи от мен  Blush .
Утре ще ходя при доки да видим окон4ателно колко сак4ета са 1 или 2  newsm78 ,утре ще си сменя и ли4ния лекар ,4е нещо не съм доволна от стария.
Надявам се утре вси4ко да мине добре  Praynig , а ве4ерта ще докладвам  Close
Аз преди ви питах нещо ,ама нали мненията се изтриха и не знам дали сте видели въпроса ми , та попитах ви дали забелязвате при вас спад в желаниета за секс . Аз преди бях доста активна , а сега никаква ме няма ,даже не се и сещам и малко се тревожа да не си остана и после така.

Последна редакция: вт, 12 дек 2006, 20:58 от БУБОН

# 89
Здравейте момичета!На мен нещо ми е криво тия дни незнам защо.Все съм гладна,все ми е тъпо,а не трябва да е така.Все пак се отразява на бебчето,нали?
mds наистина ли нхе вярваш на кремовете против стрий.Аз си купих 2 на чико-олио и крем и вечер се мажа с олиото а сутрин с крема.Дали не помага за тези гадни стрий-аз мисля,че е по-добре от нищо.
Бубон и аз съм така,дано да се оправим скоро че мъжа ми иска да ме  #2gunfire.
Аз не спя със сутиен,но се радвам на красивите ми гърди много.Никога не съм имала толкова големи(е не са много големи,ама пак са порастнали).
Отивам да готвя.Лека вечер момичета!

Общи условия

Активация на акаунт