На вън вятър дърветата брули, а ние чакаме бебчета през ЮЛИ

• 14 325
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро мили мами!  bouquet
Добре дошли на новите мамички и леко бременеене им желая  Hug
За килограмите не ми се мисли просто като знам от къде тръгвам но явно моя кантар в къщи нещо не съвсем в ред и немога да разчитам на него ще чакам да видя на 5 01 като отида на консултация какво ще покаже кантара там.
Хайде стига с тези терзания важно е бебовците да са добре лек и хубав (въпреки времето )ден ви желая. Peace

# 61
  • София
Мия виждам те не се крий, покажи се и на нас тук  Hug
Почина ли си и коремчето слушка ли те  Mr. Green

# 62
Елпет, хвана ме, а Mr. Green Laughing
Ами добре съм, само дето сутрин и следобед ми се гади Sick. Ама много Tired...
Аз имам един въпрос. Определиха ми термина за 27-и юли- гинеколожката ми. Обаче нали овуто ми не е на 14-я, а на 21-я ден, аз го смятам 3-и август. Ама според гинеколожката ми си е 27-и юли Thinking. И сега май съм 7-ма седмица и 4 дни, а не не 6-а и 4 дни newsm78 Thinking... Я кажете, коя съм? Rolling Eyes

# 63
  • София
Миа, твоето зчисление е правилното - всички доктори смятат по едни стандартни таблици и сметки, но за всеки е различно и зависи от О, от това през колко време ти е идвала М  и т.н

# 64
  • Пазарджик
Здравейте на всички мами и коремчета  Grinning Пожелавам на всички лека и бепроблемна бременност и здрави сладурски бебчета накрая  newsm32

Мия, да ти кажа и аз имам този проблем. Затова чета темата и за юли и за август  Laughing
Според различните калкулатори ми дава различен термин - предполагам, тези които отчитат и продължителността на цикъла, са по-точни. На мен последната М ми беше на 26 октомври и по мои изчисления трябва на 2 август да ми е термина (знам че от последната М се махат 3 месеца и след това се прибавят 7 дена, т.е. 26.10 - 3 месеца = 26.07, 26.07 + 7 дена = 02.08), обаче някъде ми дава 27 юли. Та общо взето и аз съм объркана  newsm78. Но пък утре съм на преглед и преполагам докторът ще може да ме ориентира. Ще го поразпитам как точно се определя и какво се гледа и ще споделя  Grinning

Туко виж ни съвпаднали термините  Laughing

# 65
Здравейте (за днес) и благодаря за топлия прием  Heart Eyes
Относно термина, така или иначе има разминаване с датите , напр., лично при мен  в един от калкулаторите за изчисляване на деня на зачеване е посочена дата, на която  е невъзможно  това да се е случило. Така или иначе рядко раждането става точно в деня на термина. В момента в който влезеш в деветия месец, може да родиш по всяко време.  Simple Smile
Ние, живот и здраве, да стигнем до там, пък... тогава ще му мислим  Wink

# 66
  • Varna
Добре дошли на новите мами и леко и забавно бременеене им желая. Виждам че не съм единствената с килограмите, знам че това не трябва да ме успокоява, но какво да се прави. Аз вече качих 4 кг. - за 6 седмици - това е ужасно, но си го обяснявам с отказването на цигарите. Колкото до нови сутиени - аз от 3 седмици съм си купила, защото знам че трябва да се спи със сутиен, а за съжаление с банелите не е много лесно да спиш. Учудващо за мен, нашият татко пък слабее и имам чувството че ще стане като фиданка докато родя. Явно много му идва напрежението...То не стига че трябва да работи повече /все пак ще ставаме 3-ма/, ами и аз съм една кривотия... Май много се отплеснах! 

# 67
  • Sofia
Здравейте и от мен

чета че не съм единствената дебелееща, аз вече съм +3  Embarassed   а двата кг ги качих веднага след като разбрах че сме двама защото спрях с гладуването, че при мен кг с друго не могат да се поддържат. И така започнах да се храня нормално и резултатът не зкусня, е пак внимавам но ме е страх да не объркам нещо.
И да се запиша и аз в списъка с боледуващите - гърло, хрема, главоболие - много ми е готино. А уж се разболявам веднъж на десет години.  Sad

# 68
Здравейте пак от мен!
Свърших си работата в центъра и се прибрах в офиса и естесвено веднага при вас, даже реших най накрая и аз да си разкрася профила.Какво ще кажете а?
Между другото мерси на Elpet за адресите за Токуда,аз много се замислям  newsm78, ако провеждат консултации дали да не се запиша там още повече, че след нова година ще са сключили договар с ъс здравната каса.Като чета разбирам че е доста добре оборудвана, предполагам също  Thinking,че ще бъде подбран добър и квалифициран персонал.Аз и без туй все още нямам доктор за консултации, така че май ще изчакам след нова година.Ако някои има някакво мнение по въпроса нека го сподели. Naughty

# 69
Здравейте мили момичета,
Вярно ли трябва да се спи със сутиен? Аз си поръчах от Данет-а и съм много доволна...
Да ви кажа какво чух за болница "Токуда" - на моя приятелка-акушерка брат й - хирург от Троян с много добро име, квалификация и опит си бил подал документите там...приели го и той...отказал, защото се оказало, че въпреки голямата дандания около тази болница, всъщност нямало нито едно известно име, желаещо да работи там и нещо май не било известно кой бил "шапката" на тази болница...имало доста "ако-та" и неизвестни....не знам...това съм чула и ви го казвам, пък вие ще решите за в бъдеще...
За кг...бедна ми е фантазията...ама да сме живи и здрави, ще му мислим после!
Лек и хубав ден с много усмивки! Heart Eyes

# 70
Здравейте и от мен момичета!
Забелязвам наченки на мания "Токуда".  Wink Това от постинга на ivalinai и аз го четох някъде по мрежата. Не съм запозната от извора, но не ви ли се струва много нещо цялата тая реклама дето се изписа и изговори за тази болница newsm78
Що се отнася до договора им със Здравната каса също не е сигурен  Thinking
А за килограмите  ooooh! ужас е - качих си още преди да се забременим /май от фолиевата киселина/ и отказването на цигарите ......... и сега ми стават само 2 панталона  ooooh!
Хубав следобед момичета   bouquet

# 71
  • София
Здравейте и от мен HugРедовно ви чета,но при мен нищо ново,затова не писах дълго време.
По отношение на килограмите съм качила 1,5 кг.,което мисля,че е нормално.Апетитът ми се върна с пълна сила от няколко дни и сигурно скоро ще има още килца отгоре. Mr. Green
Преди ходех редовно на езда,но за съжаление точно този спорт категорично го забраняват на бременните  Naughty Казвали са ми,че разходките са много важни,защото после раждането минавало по-лесно.Но аз се изморявам страшно бързо и все гледам да поседна,а после не ми се става Wink Хванал ме е и страшен мързел напоследък,никога не съм могла да спя следобед,а сега си подремвам Embarassed
Приятен ден ви желая Hug

# 72
здравейте, момичета Simple Smile
как ми напомнихте за тия килограми Sad сега и аз се замислих да се претегля... сигурна съм, че съм качила, но исках да си се заблуждавам, че не съм Wink нищо, да сме живи и здрави всички, пък после ще сваляме Hug с този апетит, който ме гони напоследък, със сигурност ще се закръгля бързо... а и цигарите спрях....
лек и приятен следобед от мен

# 73
Здравейте! Сега видях слънчицето навъни ви желая слънчев и красив ден! Аз лично ще го опълзотворя с разходка!

# 74
Здравейте и от мен!
Преди малко се прибрах от работа и мисля да си полегна малко,че днес цял ден ми се гади, а и повръщах.
Килограмите ще ги мисля после,при първата ми бременност качих 21кг,имах да свалям още 10 за да си върна старите килограми.
Лек ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт