Любители на кучета - 130

• 31 963
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • sf
Ххахахах Елзааа 🥰  мисля си "о, ново куче имаме" 😆

# 121
  • София
Естела, продължава да не пие вода, но само от купата. От маркуча и от моята бутилка пие. Бяхме му взели нова купа, но му върнах старата, но пак не иска. Сега му правя бульон от пилешко. Не мога през 10 минути от ръка да го поя. Поне не е отвращение от водата. Той си е перко и явно е нещо подобно.

# 122
  • София
В първият момент помислих Елза за Чоки! Joy
И аз! Страшен балеаж си е докарала Елза, много колористи могат да й завидят на постижението... сигурно затова очичките й светят така щастливо Simple Smile

# 123
  • Sofia
В първият момент помислих Елза за Чоки! Joy

Хаха, ти остави, ами и аз си викам кога пък съм качвала снимки, нали още сме на морето 😂😂😂

Елза се е докарала страхотно, ще я взимаме за снаха!

# 124
Re, егати диването. Laughing Освен един маркуч на него да му зачислиш. Да не би да не иска да пие топла вода? Или да предпочита течаща? Вълчан също след разходка предпочита от душа да пие вода, а не от купата. Задължително при миенето на лапите, първо го изчакам да се налочи от слушалката. Ако му дам купата, я подминава.

# 125
Явно на моменти си търсят студената, прасна и течаща вода .. и моят малък квартирант ме следва като поливам и с лапа затиска маркуча и пие вода .., а е пале на 2 -3 месеца

# 126
  • София
Re, егати диването. Laughing Освен един маркуч на него да му зачислиш. Да не би да не иска да пие топла вода? Или да предпочита течаща? Вълчан също след разходка предпочита от душа да пие вода, а не от купата. Задължително при миенето на лапите, първо го изчакам да се налочи от слушалката. Ако му дам купата, я подминава.
Попи, буквално до преди 5 дена нямаше проблем. Пиеше си нормално. Купихме му нова купа и от нея пи няколко дни и после спря.
Аз се притесних, но си е жизнен и има апетит. Сега излочи две пълни купи с пилешки бульон силно разреден с вода от купата си за храна. Абе откачалник като "баща" си е. ММ гледа пилешкото с моркови и ориз и ми вика, че по-добре от лещата, която сготвих за нас, изглежда 🤣.
Сега ще търся същата купа като тази за храна, порцеланова. Другата е метална.

# 127
  • Северозапада
Добре дошли на Рита, Шели и Обичащата орхидеи!
Явно е всеобщо предпочитанието за пиене на вода от душ, маркуч и т.н. Илай и от локви обича да пие.

# 128
  • Варна
Ре, ако дрънчи по пода металната купа и от това да се плаши?

# 129
  • София
Ре, ако дрънчи по пода металната купа и от това да се плаши?
Естела, това каз и синът ми. Те имали същия проблем с тяхната госпожица, но той от както е с нас, вода е пил само от метална. Явно новата, която беше голяма го е стресирала, но и от старата не ще. Ще му взема порцеланова, защото в жегите трябва да пие, а нямам възможност да съм на поискване.
Той си е проблемно куче. Като го взехме ни предупредиха. Беше на успокоителни. Ще се оправи. До сега преодоля доста поведенчески проблеми и с това ще се справим. Поне се успокои аз, че не е здравословен проблем.

# 130
Лори е също e голямо странниче на тема - вода!Ако пие от купата вкъщи- трябва да ,,замръзнеш" и да не мърдаш, шаваш и дишаш- иначе спира!  🙂

# 131
Илай и от локви обича да пие.

При малкото опити за пиене на локви толкова бурно реагирах, че вече не си и помисля. От пиенето от локви и риска да гепи Гиардия ме е страх повече, отколкото от яденето от земята.

# 132
Здравейте,

От известно време следя темата, но ето че дойде време и да пиша. Нашето малтийско болонче все още е в развъдника при мама. Роди се на 29 юни и ще си го вземем на 4 септември, точно след като се приберем от ваканция в България.

Бих искала да ви попитам от къде бих могла да купя чанта за носене на кучето от София. В магазина, от който му напазарувахме, нямаше подходяща, а развъдникът се намира на 140 км от вкъщи и трябва да го пренесем. После ще я ползваме за пътувания с кола и самолет.

Мерси предварително!

# 133
  • София
Лори е също e голямо странниче на тема - вода!Ако пие от купата вкъщи- трябва да ,,замръзнеш" и да не мърдаш, шаваш и дишаш- иначе спира!  🙂
Боже, мислех, че е само у нас това Grinning

Nedinka, не знам за самолетите дали има някакви специални изсквания, ианче в по-големите зоомагазини има клетки.
Зооплюс (но нямат физически магазин, доколкото знам)
Pets & you
Maxi pet

# 134
  • тук-там
Добре дошли на новите сладки муцунки!
Аз много се ядосвам на нашите комшии. Взеха си едно страхотно кане корсо, ама никак не го гледат. Връзваха го, първо вкъщи, после навън. Накрая се опитали да се отърват, ама то се върнало. Сега уж ще го подаряват. То всеки ден презкача оградата и идва при нас. Прави бели е двора, ако ни няма. Ако сме тук, се страхува от нас, но все пак стои в двора ни. Аз се опитвам да реализирам връзка с него, ама то това няма да реши проблема. Луди хора:

Общи условия

Активация на акаунт