Любители на кучета - 130

• 32 250
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • Северозапада
За тези "кокали" днес ми излезе публикация от някоя ФБ група, че били токсични, защото се влагат химикали в обработката. Изобщо всякакви сушени залъгалки били "отровни". Аз купувам на Илай възелчета.
Скрит текст:

# 211
  • Бургас
Елза повръща и има разстройство след подобни "кокали". Спрях да купувам. По-добре рога и копита.

# 212
  • София
Буба повърна веднъж от такова и повече не й взимаме. Но гризалки от пресована кожа обича и й помагат за чисти зъбки.

# 213
На Лори давам дентални пръчици всеки ден на Pedigree или Purina , не са и особено любими, но наистина изчистиха зъби и проблем с дъха.   8in1е популярна марка в Германия, също вземам от тези                ,, възелчета", не е имала проблем.Най и харесва  този вид А от тази марка давам,,кокалчета"    Днес среща с кончета!Много дружелюбно не си обърнаха взаимно внимание,отвързани и те , и тя -бяха🙂       

Последна редакция: ср, 10 авг 2022, 21:36 от Roo Roo

# 214
Здравейте,сладури! Ние малко се позагубихме. Къде чета,къде пропускам. Стисках палци на всички болнички и честитя на мноого голяма патерица на всички рожденици!
Надявам се вече да имам повече време за групата,защото ми липсвате многооо!
Моите диваци(кучешки,човешки)растат заедно,но само на килограми,на акъл Аресчо си е същото бебе 😂
Слагам ги в скрит текст,да не спамя темата,но те са вечно залепени
Скрит текст:

# 215
  • София
Честит да е Чоки, на голяма патерица!
Много здраве и дълги години глезене, лакомства и любов да получава и дава! 🥰
Всички други са страхотни!
Ние сме вече у дома, почивката свърши и Чарли отмаря на хладно и спокойно 😄.
И все пак една вятърна морска снимка;

# 216
  • Пловдив
Мама Мартина, добре завърнала! Радвам се да ви видя пак.

# 217
Ще пращам Вълчан на уроци за търпимост на коне при Лори. Joy Той в такава ситуация да е застанал зад някой кон да му обяснява, че не  му е там мястото.

# 218

Здравейте кюфтенца, кебапченца и всякакви сладури... Пако кюфтака много обича пилешко с картофчета, ориз, морков... Кокали не сме давали... Вчера кокала беше на масата и беше голям влюбен поглед... По едно време ми се скара, той като се кара издава някакъв звук "ауа" 😃😃😃 та не му дадох.. Въпроса ми е на това кюфте мога ли да му давам някакви кокали... И ако да какви... Някой беше казал че шийки мога единствено да давам.. Ама искам вашето мнение

# 219
  • Северозапада
8in1е популярна марка в Германия, също вземам от тези                ,, възелчета", не е имала проблем.
Ами аз от Зооплюс поръчвам, а те са си немски магазин. И копита съм взела. Заешки ущи също бях взела, но от тях се отчупваха парченца с остри ръбове и ме хвана страх да не го наранят нещо. Дадох ги на близък, че има големи кучета и повече ще им се зарадват. Бях купила и един кокал с месо, ама мнага мазен ми се видя и като си помислих как ще ми намаже навсякъде, го изхвърлих.
Скрит текст:
Рога още не съм пробвала.
За истински кокали знам, че тръбните от пиле (бутчета и подобни) са опасни, защото се цепят на "иглички". А ребра и гръбнак май няма проблем.
Нощно снимка

Даже се виждат възела и копитото 😄

# 220
  • София

Здравейте кюфтенца, кебапченца и всякакви сладури... Пако кюфтака много обича пилешко с картофчета, ориз, морков... Кокали не сме давали... Вчера кокала беше на масата и беше голям влюбен поглед... По едно време ми се скара, той като се кара издава някакъв звук "ауа" 😃😃😃 та не му дадох.. Въпроса ми е на това кюфте мога ли да му давам някакви кокали... И ако да какви... Някой беше казал че шийки мога единствено да давам.. Ама искам вашето мнение

Кокали сурови телешки, когато баба Биани имаше здрави зъби и взимах от месарски магазини, освен часовете занимавка костният мозък който съдържат е много полезен. Обаче си е страшно мазало и препоръчвам да се дават само на двор.

# 221
Ох, хора, много се притесних, вчера и днес от сутринта досега Хера повърна няколко пъти, едно пенесто жълтеникаво...😭😐😔 Какво може да е, тя вчера яде две парченца пъпеш, а и има едни жълти кучешки бисквитки... Със сигурност ще се ходи на вет, но написах първо тук, че се шашнах... 😭

# 222
  • София
На Буба често, при рздразнен стомах, повърнатото е било жълто и пенесто, май е такова, когато стомахчето е празно. Оправят я с инжекция против повръщане - обикновено само една. Има и пастички, докторите ще преценят за какво сте. Диагностицират с ехография, винаги ни питат какво е яла и дали е възможно да е погълнала нещо, което не трябва. Случвало се е стомашното раздразнение да остане мистерия - за всеки случай, гледаме д акупуваме уж по-качествени лакомства и не даваме всичко, което си хареса (горката).

# 223
Ако е празен стомахът, повърнатото така изглежда.

# 224
Ами тъкмо щях да й давам гранулки за обяд, но май ще изчакам известно време. Поне до посещението при ветеринар. И лоша новина за нея, ако ще трябва инжекция... 😭😐😔 В началото на лятото й биха три пак поради стомашни проблеми. Стискайте палци и лапички да мине всичко леко.

Общи условия

Активация на акаунт