Любители на кучета - 130

• 32 288
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • София
У нас по принцип диванът си е нейн. Не знам дали се забелязва с каква блажена физиономия спеше, ама днес хем има слънце, хем е прохладно все още и размазвацията е голяяяяма Simple Smile

# 511
Вече нощем е прохладно и Сара търси постелка

# 512
Релакс  

# 513
Ауу, Ру, прободе ме в сърцето с любим плаж! Heart

А пък нашият четирикрак другата седмица има запазена нощувка там, където ми препоръча. Joy

# 514
  • под тепетата
Аз, като една нетърпелива баба да кажа, че Бизу и Каду са вече батко и кака Smiley

# 515
Аз, като една нетърпелива баба да кажа, че Бизу и Каду са вече батко и кака Smiley
   Благословена да е рожбичката!Бързо възстановяване на мама!

# 516
  • Пловдив
Ех, колко хубава новина! Здраво и благословено да е бебето!

# 517
Много хубаво новина, че Естела вече е мама. Бързо да се възстановява и здраво, сладко бебоче да показва тук с Каду и Бизу 🤗

# 518
  • тук-там
Страхотна новина! Да са живи и здрави майката и бебето! Чакаме снимки Simple Smile

# 519
  • Sofia
Чудесна новина! Да са здрави мама и бебе!

# 520
Ихааа кога мина това време 😁
Да е живо и здраво малкото човече, а Естела бързо да се възстанови! 🥰

# 521
Малко да раздвижим темата

# 522
  • Бургас
Честито ново бебе на темата! Да расте здраво и щастливо!

На мен пък ми направи впечатление развъдната линия на коргитата, любимата порода на покойната кралица.
Вижте как са изглеждали преди години, когато е била млада кралицата, и как изглеждат сега. Преди муцуните им са били по-дълги, приличат малко на немска овчарка, ушите по-тесни. А сега са доста по-миловидни, по-широк гръден кош, ушите по-раздалечени и големи...
Скрит текст:

# 523
  • под тепетата
Да, Кралица с главно К си отиде! Някъде писах - когато една душа стане звезда, друга слиза на нейно място.
 Можем да работим легнал

пък кат се уморим си показваме ...рибата Wink

# 524
Здравейте! Вчера премахнаха туморни образувания и част от млечните жлези на Рая (9г) и ветеринаря сподели че след около 2 седмици ще махне конците, но не разбрах пак ли ще бъде с упойка?

Общи условия

Активация на акаунт