Любители на кучета - 130

• 32 285
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Зависи от кучето. Не е болезнено и ако е спокойна, може и без упойка. Ако не, няма да е пълна упойка.

# 526
Здравейте, следя ви от много време и реших да искам съвет. Имаме един разбойник на 4 месеца. Вече излиза навън, но не сме махнали пелената. Лошото е, че буквално я раздърпва когато  е сам. Има играчки, но явно тя му е по-интересна. Има ли оправя на проблема? Другото за което искам да питам,е кое е по-ефикасно против бълхи и кърлежи? Предният месец е накапан с пипета, но доколкото разбрах тя е ефикасна един месец.
Дон Роко-Бароко 😁

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 17:58 от T3di709007

# 527
Мейпъл също си разкъсваше пелената като оставяхме преди, не намерихме решение. Но пък и не се изпускаше, докато ни няма вкъщи.

За обезпаразитяването - хапчетата също са с едномесечно действие. Каишките са с 7-8 месечно, те са с външно обезпаразитяване , но вет ни каза, че е хубаво след годинката да слагаме такава, да не се появи някаква алергия.

# 528
Оххххх пак проблеем ...какво поягодите е товааа!????

Утре ще я заведа в клиниката, но как се появява това нещо за няколко часа? Прилича ми на нещо подобно на лишей, и сякаш по средата има две малки пъпки, а отстрани като струпей ...Не съм я забелязала да изпитва дискомфорт, да се ближе или да се опитва да се почеше.
Някакви идеи ? 🤷🤦

# 529
  • София
Роко е адски красив, пу! Май ще трябва просто да изчакате да порасне Simple Smile Буба също не успяхме да я приучим на тези постелки.

Мери, за съжаление нямам идея какво може да е Sad Важното е, че не й причинява дискомфорт, пък докторите ще го оправят Heart

Ето, да видите как се разхождаме напоследък. Котката доведе малките в нашия двор и е решила, че ще взима отпуска от тях за по една разходка време Simple Smile

# 530
  • Бургас
Мери, такива несгоди ги мажа със сребърна вода няколко пъти на ден. Тя е мощно антисептично и антибактериално средство. И не вреди.

# 531
  • Пловдив
Мери, такива несгоди ги мажа със сребърна вода няколко пъти на ден. Тя е мощно антисептично и антибактериално средство. И не вреди.
нано среброто има действие и срещу гъбички. И аз така действам.
Но каквото и да е трябва да го види лекар и да се лекува адекватно.

# 532
  • София
Мери, какво каза докторът на Тайра?

# 533
Последното мнение, което писах в темата, го няма. 😐 Вчера го публикувах и днес не мога да го намеря. Знам, че не съм много активна тук и се надявам, че някой не е решил да ме изтрие, смятайки, че съм излишна поради тази причина.

# 534
  • Варна
Не мисля, Зеро. Напоследък става нещо с тея последните мнение.

Утре ще има велика среща между Каду, Бизу, Лили и Бориса ❤️

# 535
Започнах да мажа с Тридерм от вчера, и се разбрахме така да процедирам тази седмица и да го наблюдавам.Има два варианта или нещо я е ухапало, или е гъбична инфекция 🤷
От вчера пак готвя заради кръвта в изпражненията, опипваме почвата, понеже при животните е по-сложно с гастро и колоноскопиите.
Сега ще видим какво ще стане до края на седмицата и тогава ще се взима решение.
Направо вече изнемогвам финансово покрай нейните и моите изследвания и тем подобни 🫠
Ама да сме живи и здрави да работим 😂

# 536
  • Sofia

Искаме снимкииииии!!!!

# 537
  • Варна

Искаме снимкииииии!!!!

Обещавам 😁

# 538
  • sofia

Искаме снимкииииии!!!!

Обещавам 😁
Esstela, честита радост!!! ❤️ ❤️
Чакаме снимки и ние!

# 539
  • София
Поздрави от Джинката, която сменя козината и е проскубана и нещастна, защото е лишена от разходките в парка. Затова пък си има нови гащи - модерни прашки с дупка за опашката, които първо прие "на нож", а после си ги хареса, подскача и иска да й ги обуя. Тъй де - нейни са си, иска си ги! Smile
Още малко ще има да им се радва - повече няма да й трябват... Yum

Общи условия

Активация на акаунт