Любители на кучета - 130

• 32 280
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
  • София
За пръв път чувам на някоя мадама да й харесат Simple Smile 'Ма сигур' щот' са модерни...

# 541
  • под тепетата
Много яка мацка Джинката Satisfied
 esstela, прати ли дрешка на Бориса да я обдушат домашните глезльовци?

# 542
  • sf
Нейо приключенец
Скрит текст:

# 543
  • под тепетата
Браво, Нейо! Много възпитан пътник си във влака Smiley

# 544
  • Варна
Много яка мацка Джинката Satisfied
 esstela, прати ли дрешка на Бориса да я обдушат домашните глезльовци?

Не, защото още съм в родилното и тук е само с техни дрехи. Но мисля, когато вляза първо да ги гушна и да се посрещнем и тогава ще ги запозная с Бориса ❤️

# 545
  • sf
Да ви покажа и една среща
Скрит текст:

# 546
Интересна среща е било и за двамата май 😄
Ние наскоро имахме среща с едно теле дето беше решило да скача да си играе с Макс и Вивата накрай село, ама аз така се уплаших да не ги смачка, че избягахме набързо 🤣 Вивата вече приключи със селската ваканция и от вчера е градска мома. Тия дни ще я снимам, че да не вземете да я забравите 😁

# 547
  • София
Да ви покажа на Буба новите другарчета (е, малко опитват да я бият и черното малко е дало само Д за кадъра, ама карай - броят се). Голяма гонитба, голямо вълнение като ги види да си играят двечките, че даже и на майка им (това със зъба на показ) почна пак да обръща внимание Simple Smile Обаче още са диви малките и няма как да играят заедно, засега опитваме да ги социализираме първо с хора (нас) малко Simple Smile

# 548
Здравейте и от нас 🙋🏻‍♀️ Не помня кой каза, че Лъки изглежда беладжия, ама позна! 😁

# 549
  • Пловдив
Здравейте, момичета. Не съм писала преди и се извинявам, че нахлувам директно с въпрос, но съм много притеснена. Имам дакел на 14 години,  на който откриха дегенерация на митралната клапа, пие Ветмедин. Сега има много зъбен камък по кътниците, венците му кървят и е зле. Даже един познат ветеринар от Велико Търново каза , че зъбите са за вадене направо.
Сега огромния проблем е, че не знаем дали дакела ще издържи  пълна упойка.  Моя познат казва, че.можело и само със седиране. Търся ветеринарен зъболекар в Пловдив на който мога да се доверя. Много ще съм благодарна за всякакви съвети.

# 550
  • София
Дорис, не е за Пловдив, но да ти кажа. Препоръчаха ми салон в София, в който чистят зъби с ултразвукова четка без упойка. Трябва да поразровя кой беше салонът, защото не го помня. Предполагам, че с търсачката ще излезе нещо.

# 551
  • София
Почистване на зъбите на кучето БЕЗ УПОЙКА
PetMall Парк Заимов, София, бул. Янко Сакъзов 24
Ако някой е пробвал - ще ми е интересно да чуя мнения.

# 552
  • под тепетата
Чакам снимките на Бориса и любимци.
А междувременно от майката на Ози получих това
https://www.nestle.bg/bg/informatsiya-za-parvi-lach
Тоз Лъки наистина беладжия изглежда, ама си е намерил компания Satisfied

# 553
Ще хапвате ли? Да не ме забравите. Само като чуе “наздраве” и е седнал преди команда ”мирен” 😂❤

Пожелавам много късмет на дакелчето ❤

# 554
  • Пловдив
Благодаря, момичета. Ще разпитам и тук за такова почистване, макар че доколкото разбирам вече сме закъснели и може би са за вадене .. Все още се надявам някой с реален опит да ми препоръча име на ветеринар.

Общи условия

Активация на акаунт