Любители на кучета - 130

• 32 276
  • 751
  •   2
Отговори
# 555
  • Bарна, морето, сините вълни
Нали не сте ни занбравилиииии, въпреки рядката ни поява? ☺️

Надявам се, че всички сте здрави! Поздрави и целувки! 🥰😘❤️❤️

В понеделник нашата Мони тръгна на градина.

А малкото братче Боги расте и съвсем скоро ще празнува първия си рожден ден.

# 556
Деспи много сте готини цялото семейство 🤗 Радвам се, че периодично минаваш да ни радваш окото 😘

Нали обещах Вивата, ама тя си е видна досадница, която Макс незнайно как търпи:

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 10:25 от Sivi

# 557
  • Пловдив
Да представя дакела, за който писах преди няколко поста, моята любов Вини

# 558
Прекрасен Вини! Heart Аз имам слабост към дакелите от първия прочит на Карлсон Simple Smile Айк си има за приятелчета два - черен и кафяв. Много са забавни защото късокрачковци не смогват на енергията му, но са толкова мили и добродушни.

# 559
  • Пловдив
Благодарям, MagniМ Hug Аз видях за първи път дакел във филма Арабела. Тогава ги харесах, а сега просто ги обожавам!

# 560
Animal Dog2 Аз имам прекрасно йорки Чичи. Мъжко е, и е много лесно за отглеждане, изключително спокойно и игриво кученце.  Smiley

# 561
Здравейте, преди повече от месец писах с въпрос как да пренесем кученцето си от развъдника до дома. Благодаря за отговорите на включилите се. Използвахме кутия от ботуши и мина идеално.

А ето го и разбойника Пикачу, малтийска болонка на два месеца и половина. От десет дни е у дома и мисля, че се чувства добре. В повечето случаи вече пишка и ака навън и върху пелени у дома. Все още не го събираме с други кучета, тъй като не е напълно ваксиниран, затова им се зъби отдалече.

# 562
Ей, че се усмихна темата със снимки на прекрасни сладури!Още!Още!!!

# 563
Ето още две от нас. Има една играчка, която е точно колкото него, но това не му пречи да я дъвче, дави и разнася из апартамента. Повече няма да досаждам. Засега 😂.

# 564
  • sf
Малеее, ама много сладък този Пикачу 😍

# 565
  • Sofia
Ах, каква плюшена играчка е този Пикачу!
Името много му отива!

# 566
Аз хич не съм фен на името, обаче детето го избира и аз успях да се преборя само да не е Майнкрафт, Редкил (един ютюбър), Наполеон и Цезар (историческите личности). За Пикачу вече нямах сили да разубеждавам и се съгласих.

# 567
  • sofia
Аз хич не съм фен на името, обаче детето го избира и аз успях да се преборя само да не е Майнкрафт, Редкил (един ютюбър), Наполеон и Цезар (историческите личности). За Пикачу вече нямах сили да разубеждавам и се съгласих.
Супер е името!
Ние си имаме Маккуин Светкавицата:

Естествено, кръщаван от детето.

# 568
Прекрасни са. 😍

# 569
  • sf
Моят пък е Нейо и е кръстен на футболиста Неймар. 😆
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт