💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 8/

• 41 077
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Явно сериала си е ТОП, щом за около 20 дни прави Милионче в Ютуб, нека някой хора да му викат "боза"... Stuck Out Tongue Winking Eye ..... нали знаете баснята на Лафонтен - "гроздето е кисело ...... " Stuck Out Tongue Winking Eye ....., че и те така Sunglasses

... около 10 септември очакваме ----> 44М Trophy
Gift Heart

# 496
В Туитър пише, че постът от Айше бил стар - от 2020. Пиша го, защото не бих искала да поведа някого с такава информация. Профилът на Айше Баръм е частен и не мога да й видя историята.
Истината, както винаги, е някъде по средата. 👀

Ако сценарият е добър и ролята е запомняща се, няма значение дали е Джан Яман, ще се радвам за Ханде. И преди е виждала хейт, така че ще се справи и с потенциалния такъв. Джан може да има огромно его,  но заедно с Ханде ще бъдат бомба за интернационалната публика. 😊

За Ханде искам връзка като тази на
Озге/Серкан, Айча/Алп, Айтач/Джемре ❤️
Не е необходимо да бъдат километрични писания в социалните мрежи, но да е с нея на важните събития, да се сближи със семейството й, да я взима предвид като си прави планове за бъдещето, да прави така, че да не е необходимо да чете непрестанни нападки по свой адрес.

# 497
  • София
Миси, това гифче е много сладурско. Как и двамата си се избраха.

Между другото Ханде и Джан си подхождат, като височина. Много добре ще изглеждат, като двойка. Сега, знаем го Джан, че си пада малко "мачо", но не вярвам да се пробва с Бамби. Виждам ги, като една огнена двойка. Освен това сценарият е исторически и няма да имаме типичните свалки.
Аз вече съм дала Ханде на Керем. Той не е глупаво момче и след тези събития през последните месеци, вярвам че добре си е направил сметката, какво губи. Затова е взел сериозни мерки и действа по въпроса. Няма лесно да си я даде. Вече заяви официално, че продължават приятелството, а другото се подразбира.
Джан да си търси момиче от Италия. 

# 498
Сватосахме ги вече!!Ама ще са красива двойка!!!
Heart

# 499
За всякакви проекти, с всякакви партьори, съм съгласна, само да има нещо вече. Joy

Ех, Гери, тъкмо се зарадвах, че отсякохме главата на змията. Joy Ще видим какво ще стане, може пък и да се стреснат от напускането на клиенти и да се вземат в ръце. Да си вършат работата по-професионално. Thinking

Оказа се, че животът не е купонът, който сме си представяли, но тъй като вече сме тук...да танцуваме.😏

# 500
Притеснена съм, че италианския ерген ще я грабне в Италия да ядат спагети и да ходят по музеи. Ще я откъсне от Турция и корените й, ще й стопира силната връзка със сестра й. Satisfied Няма да има вече приятелки като Дилара и Нилайко на всяка крачка с нея и да й се месят. Ще смени агенцията и ще стане най-черна на Акиф. От Land Rover ще минем на Mercedes. От Прада на Долче и Габана. От испански фенки на италиански. Да продължавам ли? Satisfied

# 501
Мики, и аз тъкмо се зарадвах, защото всичко започва от тази жена.
Точно си казах, че ще има повече свобода за Ханде 😉 Все още стискам палци 🙏

Италианският ерген всъщност е доста интелигентна личност зад звездната фасада. Завършил е право и доколкото знам има занимания и в тази област. 😊

# 502
Притеснена съм, че италианския ерген ще я грабне в Италия да ядат спагети и да ходят по музеи. Ще я откъсне от Турция и корените й, ще й стопира силната връзка със сестра й. Satisfied Няма да има вече приятелки като Дилара и Нилайко на всяка крачка с нея и да й се месят. Ще смени агенцията и ще стане най-черна на Акиф. От Land Rover ще минем на Mercedes. От Прада на Долче и Габана. От испански фенки на италиански. Да продължавам ли? Satisfied

Шегуваме се,обаче това никак не е лошо!
Аз пожелавам някой истински да я обича,да я цени и да я уважава!!
И да,Джан Яман е много интересна,харизматична и интелигентна личност!!!

# 503
Италианският ерген всъщност е доста интелигентна личност зад звездната фасада. Завършил е право и доколкото знам има занимания и в тази област. 😊
Осведомена съм в общи линии. Не го подценявам нито като актьор, нито личностните му качества. Виждам, че с Ханде не изпадат от класациите, от клюкарските издания. Залепени са последно време един до друг. Кой знае, може и да е знак. Satisfied

Чакаме да видим с кого ще си партнира. Повече сме ентусиазирани с кого ще се падне Ханде, отколкото Керем.

Усмивка, няма лошо. Шегувам се, но го харесвам. Добре биха стояли с Ханде като партньори в проект. Признах си! Animal See No Evil А в личен план, дано всеки си намери истинската половинка.

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 17:00 от midnight__sun

# 504
Ханде вдигна много летвата  за партньорка на Керем!
След нея никоя друга няма да се хареса на феновете!!

# 505
  • София
Лично аз мога много добре да разгранича "Италианският ерген" от фенките му. Това момче наистина е доста интелигентно, но и той не е долюбван в родината си, точно както и Ханде. Затова му писна и се изнесе. Видяхме простотията на този Акиф на представянето на Дисни в Турция. Толкова грозно и селско беше поведението на този пишман журналист. Когато Джан се появи, той най-демонстративно свали камерата и почти заповяда на колегите си да не го снимат и да не го интерюират. С това искаше да покаже, че не го зачитат. Само че се получи точно обатното. Джан го приближи и с ирония му препоръча да пие вода, за да не се задави. Затова аз симпатизарам на това момче. Не можеш да се бориш с простотията. Явно при комшиите не се толерират интелигентните и възпитани хора. Знаем как в началото се отнасяха и с Керем. Не бил турчин, защото говорел на акцент. Когато ги смъмри, че не носят маски го нападнаха. Добре, че Керем и Ханде са доста търпеливи. Как издържат, не знам.

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 17:08 от БлагаВест

# 506
Момичета, докато се чудите опция ли е италианския ерген, турските таблоиди друг кандидат са открили Kissing Heart Joy

Гръцкият певец Константинос Аргирос е хвърлил око на Ханде Ерсел, която наскоро беше следена изкъсо от испанската звезда Мигел Анхел Силвестре в социалните мрежи.  Красивата актриса, която също е възхитена от красивия певец, се сприятели с Аргирос чрез социалните мрежи и започнаха да си чатят.

# 507
Ханде беше сложила на стори една негова песен. Той ришерна сторито, веднага я последва и после тя него. Това беше началото на 2021 година някъде. SCK енциклопедия, какво да ви кажа. Animal Hear No Evil

https://twitter.com/tina_koul/status/1353723310865928193
https://twitter.com/Lovers71553997/status/1353790445378277378

Скрит текст:

# 508
Ха ха, турската преса е супер отчаяна за новини. След като номерът с Мигел Анхел Силвестре не се получи, сега сложиха следващият 🤣🤣🤣
На първо място те се следват от преди малко повече от година. Ханде е фен на неговата музика и постна негова песен в стори. Той естествено отговори на нейната история. Както обичам да казвам, нейното име продава 😉
Слънце, в десетката 😉

# 509
  • София
Момичета, вече искрено започвам да се забавлявам с турските таблоиди. Според техните разбирания Ханде трябва вече да е била с почти всички известни турски и световни личности. Красива жена е, нормално е да бъде харесвана и желана. Колко ли мокри сънища предизвиква това момиче на мъжете по света.
Относно този много талантлив и доста харизматичен гръцки певец Константинос Аргирос прочетох, че е роден на 21 май 1986 год. на остров Лефкада.  Една година е по-голям от Керем. Интересното при него е, че заедно със сестра си Катерина и брат си Павлос, са първите тризнаци, родени по метода ин-витро в Гърция – постижение за времето си. Прави първите си крачки в нощния живот на Атина, пеейки с Анна Виси през 2005г. От април 2009 г. до май 2010 г. пее заедно с Никос Вертис в Kentro Athinon.
През 2016 год. го свързват с родната красавица, Камелия Аврамова, което подлуди гръцките таблоиди. Причината е връзката на чаровната девойка с гръцката мега звезда Константинос Аргирос. Въпреки, че двамата криеха умело от фенове и журналисти подробности за личният си живот, гръцката преса гръмна с изобличителната новина. 
(Не само нашичките се криели) 

Качвам една много хубава негова песен с превод на български. Чудесен текст, свързвам го с любовта на Ханде и Керем. Все едно е писан за тях. Песента се казва "Онова, което чувствам".

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 18:20 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт