💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 8/

• 41 100
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро Animal Bee

nrgmama , благодаря! Hug

В живота човек трябва да гледа в пет посоки:
- напред, за да знае къде отива
- назад, за да не забравя откъде е тръгнал
- надолу, за да не настъпи някого
- настрани , за да види кой го подкрепя в трудните моменти
- нагоре, за да си припомня, че винаги има някой, който го пази и защитава.
🤍

Да обновим колажа

Един от братята вече не следва Ханде. Joy

# 616
Добро утро прекрасен ден ви пожелавам Purple Heart

Керем стигна 10,9 милиона последователи  в Instagram.

Един вампир

и една принцеса,

# 617
Ами да я отследва 🤷‍♂️
Мен честно казано не ми се нрави как си играят с нейното име според когато има нужда.

Първо следвай, после отследвай...

Тя е вече със семейството си на лодката 😊😊😊 (уж така пишат, ама ще проуча допълнително).

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 10:53 от Анонимен

# 618

Здравейте Grinning

Според вас тази снимка истинска ли е? Ако е истинска, мъжът с голия гръб в далечината Керем ли е?
В Twitter информацията е неясна, затова питам тук. Знам, че следите всички мрежи, може би вече сте разбрали нещо по въпроса.

# 619
Дени, снимката е истинска.
Качена е от един от гостите.
Мъжът за съжаление не е Керем, а Чанер.

# 620
Дени, снимката е истинска.
Качена е от един от гостите.
Мъжът за съжаление не е Керем, а Чанер.

Благодаря Hug
Обаче тотално се обърках Joy
Аз питам дали голият гръб е на Керем, а в Twitter спорят дали мацката с черната дълга коса е Ханде.
Май преобладава мнението, че тази жена не е Ханде. Пишат за някаква ръка и видео от вчера на Бедирхан.
Там се чували много гласове, някои даже разпознават гласовете на Керем и Ханде.
Не знам за вас, но на мен това ми се струва истинска лудост.
Не разбирам хора, които пускат някоя загадъчна снимка и после се започва със свободни съчинения.
Мисля, че когато пускаш снимка на известни личности е редно да отбележиш кой е на снимката....или въобще не я пускай. Така се създава излишна суматоха и напрежение сред феновете. Кому е нужна интригата?

https://twitter.com/miy_keke/status/1559871922753703942?s=20& … KRs2ZCJLeYio2RErw
Май за това видео става дума...

# 621
Аз по-скоро не мога да разбера ако е Ханде, да я тагнат и толкова 🙃
Не е нужна такава мистерия според мен.
Никой няма да се учуди ако е със семейството си. 🤷‍♂️
На мен много ми се иска Керем да е с тях, ама все някой щеше да издаде или папарак да щракне 🤷‍♂️

# 622
Здравейте момичета,не съм от активните и пишещите но ви четя редовно😋Обаче напоследък тоя хейт който се изсипва срещу Ханде и Керем  просто ми е необясним,и най вече от една определена тема дето си мислят че въпросния господин е Бог.Включително днес за пореден път сме коменирани как ще бъдем докладвани ,какви сме били прости едва ли не  ние феновете на тая "бездарна "двойка видиш ли🤣А въпросния актьор видиш е  супер звездата на Турция, и няма кой да го бие по талант и забележете фенове 😅Аман от хейтъри  без работа ,но вече става дразнещо!

# 623
Злобата е за тях, не за нас.
От момента, в който тази тема е създадена, никой не си е позволявал да говори с груб тон за когото и да било.
Винаги може да има критика, но си остава критика, а не грозна обида.

Само ще кажа, че времето ще покаже кой крив и кой прав. 🤷‍♂️

# 624
Пак ли междусъседски неволи 🤣
Човек обикновено като се чувства засегнат и се мисли за прав се обръща към модератор без да вдига излишен шум... Пък в случай, че търси проблем без действително да е възникнал такъв последствията/предупреждението са за този, който пита...
Не знам защо все се стига дотам нехаресването на актьора автоматично да се прехвърли и върху феновете му, честно. 33uu

мики, добре дошла Flowers Hibiscus Пиша те с малка буква, за да ви различавам с "адашката" ти Stuck Out Tongue Winking Eye

# 625
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Flowers Hibiscus miki_f, добре дошла в темата. Надявам се, че това няма да ти е еднократно включване и ще станеш по-редовна.

Скрит текст:
Да, малка агитаторка съм. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Да си припомним притчата от Керем.

https://www.instagram.com/p/Cam7tRTtAgY/

Скрит текст:
Възрастен вожд Чероки преподавал на внука си уроците от живота.

„У мен се води битка - рекъл той на момчето – страшна битка между два вълка.

Единият е зъл – той е гневът, завистта, недоволството, алчността, нахалството, самосъжалението, вината, ядът, чувството за малоценност, лъжите, фалшивата гордост, чувството за превъзходство, неувереността в себе си, егото.

Другият е добър – той е радост, мир, любов, надежда, спокойствие, скромност, доброта, доброжелателство, разбиране, щедрост, истина, състрадание и вяра.

Същата битка се води и в теб – както и във всеки друг човек на земята.“

Внукът се замислил за минута и после попитал „Дядо, а кой вълк ще победи?“

На което старият вожд отговорил простичко:

„Този, който храниш.“

Активност от Керем

Без повод Trophy

# 626
Така е момичета,просто ми е супер странно тази омраза и обиждане ,че Хандето ни имала 100 операции и куп други  тъпотии който не са свързани с актьорската и игра ,ами всичко на лична основа.Аз ако не харесвам някой актьор или актриса   просто го подминавам и не коментирам.

Благодаря ви момичета,ще се опитам да съм по активна обещавам 😊🌸

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 21:10 от miki_f

# 627
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Добре дошла miki_f. Flowers Hibiscus
Ако Ханде е имала 100 операции и изглежда така, браво на доктора ѝ, защото по мое скромно наблюдение тук нашите "звезди" явно ходят при един и същи и всички са ми еднакви, вече дори не ги различавам, коя-коя е, пък Ханде изглежда абсолютно естествено, дори когато си подсили устните веднага и се личи, пък всичко друго толкова естествено.
"Проблемът с мразенето на някого е, че оставя само белези, които са твърде грозни за гледане."

Хубав и спокоен ден! Flowers Hibiscus

# 628
Flowers Herb Здравейте!
Сряда, ... ще преговаряме ли?
Бабче, аз предложих съвместно пътуване до Истамбул...Нека се уточним и напаснем, ако има и други желаещи ... ако не на лични.
Въздържам се от коментари за другите Rolling Eyes  , че патих и Вие покрай мен!

Съвършенство!

Чар!

# 629
Привет, момичета! Flowers Hibiscus
Така както за всеки влак си има пътници, така и за всеки сериал и актьор си има зрители. Някои имат повече, други по-малко. Цифрите сами говорят. Kissing Face
Относно корекциите на Ханде - ами искам името и телефона на пластичния й хирург. Smile

А за междусъседски неволи, бих казала, че някой люпи семки и се  чуди в коя чужда градинка да изплюе люспите. Въпрос на възпитание. Wink

Общи условия

Активация на акаунт