💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 8/

• 41 088
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте Animal Bee

Какво виждат очите ми , още една пчеличка слезе от балкона , че и адашка. Stuck Out Tongue Winking Eye Добри дошла, Мики. И аз се надявам да се включваш по-често вече. Не знам какво си чела , не искам и да ходя да гледам. Joy Май претръпнах вече , не ме вълнува мнението на хора, с които не общувам. 🙃 Мога само да им благодаря, че свалят хора от балкона с писанията си. 😏 Нашата тема става все по - активна и по - положителна. Heart Exl

Яси, момичета, Дилеми ми писа в понеделник , че има технически проблеми с компютъра и може да не е на линия за преговора. Не беше много сигурна, но предупреди, че може да изчезне. Вчера и днес не се е разписвала в темата. Предлагам да отложим преговора до нейното завръщане. Blush

# 631
  • София
Привет, момичета! Heart Eyes
Очаквате Миси с линковете за епизода, но... се явявам аз. Grinning
Техниката ме предаде малко тази седмица. Mask Може да се каже, че имаше симптоми, но... Така или иначе РС-то ми /стационарен компютър!/ беше на компютърен доктор, прибрах си го преди малко. Така че, мили момичета, не съм готова с преговора. Съжалявам. Rolling Eyes Ще помоля да не ми се ядосвате много и обещавам, че следващата сряда ще се реванширам. Ще се постарая! Stuck Out Tongue Closed Eyes Много! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 19:27 от Dilemi

# 632
Чета и си мисля, че ни е много хубава темата. Relaxed
Кефя се, че съм при вас! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Без Дилеми няма преговор. Flowers Hibiscus Ще чакаме да ни даде знак, че всичко е наред с техниката и има готовност да продължи.

Едит: Докато си "напиша" Satisfied поста и Дилеми се появи. Flowers Hibiscus

# 633
  • София
Слънчице, тук съм. Grinning Нали спомена, че си SCK - енциклопедия / запомних го Satisfied/ ще те помоля да споделиш песента на Пъръл/Башак, сватбен подарък за Еда и Серкан. Надявам се да я знаеш, ако не, ще я потърся в архивите. Heart

# 634

Дилеми, важното, че при теб (и техниката) всичко е наред. Сватбата ще я отложим малко. Wink

# 635
Вижте я Дилеми как идва с Черешка да ни омилостивява. Joy Няма кой и за какво да ти се сърди, напротив, благодарни сме ти, че отделяш от времето си. Вече се вижда края на тази страхотна традиция... Sweat Тъкмо ще удължим финала с една седмица. Stuck Out Tongue Winking Eye

Първото ми аватарче. Heart Exl

# 636
Не я знаех, но ти я намерих. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 637
Много, много го харесвах Мики. Така и не разбрах защо го смени - заради това, че на някой му се виеше свят или ти омръзна Joy

Да, за преговора идея даде Миси, а с диалозите ни разглези Дилеми след появата си. И се превърна в истинска традиция. Heart

# 638
Мики-2, добре дошла сред нас Hug ... тук купонът е на макс Wink

В очакване сме на нещо ново от нашите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 639
  • София
Слънчице, благодаря! Grinning  Аз си мислех и я търсих като песен на Башак, затова не съм я намерила. Наистина си енциклопедия! Hands Metal

Сиси, благодаря и на теб, ще ползвам текста в преговора! Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 19:57 от Dilemi

# 640
Дилеми, заповядай...Sparkling Heart

Çocuklar gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı
Kırlara yayılan ilkbahar gibi
Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı
Göğsümün içinde ateş var gibi

Hissedince sana vurulduğumu
Anladım ne kadar yorulduğumu
Sakinleştiğimi durulduğumu
Denize dökülen bir pınar gibi

Sözün şiirlerin mükemmelidir
Senden başkasını seven delidir
Yüzün çiçeklerin en güzelidir
Gözlerin bilinmez bir diyar gibi

Başını göğsüme sakla sevgilim
Güzel saçlarında dolaşsın elim
Birgün ağlayalım birgün gülelim
Sevişen yaramaz çocuklar gibi..

Като децата

И аз имах живот неизчерпаем,
като пролетта, която над полята се простира.
Сърцето ми биеше бързо, без изобщо да се спира,
сякаш огън имаше в гърдите ми...

Разбрах аз колко съм се уморила,
когато почувствах, че влюбена съм в теб.
И като извор, който във морето се излива,
Успокоих се аз, и се пречистих...

Думите ти са стихове прекрасни.
Луд е този, който не теб, а някой друг обича.
Лицето ти е цвете най-красиво сред всичките цветя,
а очите си са като царство непознато...

Скрий глава си на моите гърди, любими!
Нека ръката ми да поскита из красивите ти коси.
Нека един ден плачем, а друг да се смеем,
като непослушните, влюбени деца...

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 19:57 от Sisi*9

# 641
https://twitter.com/Mynameis__anita/status/1559887538692694017?s … 3q_lEPEAoC7Tres7Q
Някои чуват Керем, но аз не мога да различа какво точно казва Мави Joy

# 642
Ново от Фокс преди 5 часа

Не ни забравят и това е. Stuck Out Tongue Winking Eye

Марги, и аз много си го харесвах, веднага ти припомням защо го смених. Появи се друга потребителка със същия аватар и понеже тя беше нов потребител, реших да направя жест към нея и към вас , да си сменя аватара, за да не ни бъркате. Joy Не се получи особено. Joy

# 643
Аха, сетих се Мики. 🙃Но и двете си ги сменихте набързо и в крайна сметка никоя не остана с този.

# 644
Аз си го пуснах няколко пъти и чух отчетливо К в началото.
Разбира се не ми е майчин език и детето може да казва нещо друго, което още да не се разбира ясно.
Лично аз вече предпочитам да нямам очаквания.

https://twitter.com/Mynameis__anita/status/1559887538692694017?s … 3q_lEPEAoC7Tres7Q
Някои чуват Керем, но аз не мога да различа какво точно казва Мави Joy

Общи условия

Активация на акаунт