💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 8/

• 41 081
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Аз си го пуснах няколко пъти и чух отчетливо К в началото.
Разбира се не ми е майчин език и детето може да казва нещо друго, което още да не се разбира ясно.
Лично аз вече предпочитам да нямам очаквания.

https://twitter.com/Mynameis__anita/status/1559887538692694017?s … 3q_lEPEAoC7Tres7Q
Някои чуват Керем, но аз не мога да различа какво точно казва Мави Joy

Това видео го разкостиха днес. Колкото потребители са решили да го коментират толкова и мнения има по въпроса "Какво казва детето?". Аз също го гледах и слушах многократно. Определено се чува нещо като Керем с меко "Р", но може и всичко да означава. После се замислих, че дори и да казва "Керем", това може да не е онзи Керем, за който всички си мислим. Други фенове споделят, че може да означава Кармело. Това гадаене по картинки и видеа е много глупава работа. Хората са във ваканция и си почиват, пък милиони се взират и ослушват като луди в нещо казано от едва проговорило дете. Лично аз вече чакам с нетърпение новите проекти на двамата. След "Поукай на вратата ми" съвсем последователно изгледах още няколко от сериалите с участие на Ханде и Керем. Смятам, че както заедно така и по отделно двамата са великолепни артисти. Мисля, че Ханде трябва да играе с най-големите звезди и имена сред турсите артисти, защото не им отстъпва по нищо с играта си. Колкото до Керем и след неговия Ийт Калъч аз съм изцяло завладяна от таланта и умението му да се превъплъщава в какъвто образ реши.

# 646

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3LrCJ95D64hhk4dfz4qT- … 3hQhIHMg/viewform

Керем и Ханде са номинирани за участие в İşletme Ve Ekonomi Kulübü 11. Medya Ödülleri Töreni Anketi /Анкета на Бизнес и икономически клуб 11-та церемония по връчване на медийни награди.
Той е в категория ЛЮБИМ АКТЬОР НА ГОДИНАТА, Ханде е в категория ЛЮБИМА АКТРИСА НА ГОДИНАТА.
Ханде участва и в категория НАЙ-ЛЮБИМОТО ЛИЦЕ НА МАРКАТА НА ГОДИНАТА.

Ако искате може да гласувате. Аз гласувах....

Дени, сега като писа и ме подсети да гласувам.
Който има желание, може да се включи. Relaxed

# 647
Откакто Дени публикува номинациите всеки ден гласувам за нашите Wink Даже и за Фокс давам по един глас - нали са наши хора, трябва да се подкрепяме Wink

Скромно ни е момичето Wink

П.С.
Феновете пишат, че се чува гласът на Ханде Wink
https://twitter.com/i/status/1559845723235123200

# 648
Revolving HeartsБраво Слънце,  чудех се какво трябваше да свърша. Вече имат и моят глас. Grinning Revolving Hearts

баланса Stuck Out Tongue Winking Eye

# 649
И аз гласувах още вчера. Никога не са излишни още няколко награди. Stuck Out Tongue Winking Eye

Обзор на епизод 53
(В оригинал - част от 17ти)

Серкан: Защо помагаш на хора, които не познаваш? Гледаме бебе, не разбирам как поемаш такава отговорност?
Еда: Наясно съм, знам, че не ме разбираш. Вече говорихме за това, каза, че действията ми те отвращават. Аз съм си такава.
...
Серкан: Не искаш ли да ми кажеш нещо?
Еда: Имам да ти казвам страшно много неща, ще отнеме цяла вечност, нямам толкова време. Дойдох при теб такава , каквато съм, влюбих се в теб, но ти...
Серкан:Не съм искал да те нараня, съжалявам.
Еда: Каза ми да не се бъркам, тогава ти не се бъркай в това, остави ме.
Серкан: Бременна сте! Ти си добре! (за Еда) И вие сте добре, но сте бременна.
😅

Еда: Що за човек си ти? Цял ден се правеше на загрижен за мен , защото мислеше, че съм бременна, така ли? Защо не ме попита? Един въпрос е. Не можеш да зададеш въпрос, а си тръгнал да ставаш баща. 😅
Серкан: Благодарение на мен малкият Серкан някой ден ще стане по-добър архитект от Ердем.
Втори откъс от "Мадоната с коженото палто":
Ако случайността не ни беше запознала, още щях да живея по стария начин, без да знам нищо. Ти ме научи, че има и друг живот, че аз също имам душа. Ако не останеш до края , няма да ти виня.
На разходка в Лондон:
Еда: Красиво е, никога не съм била.
Айдан: Серкан познава града, сигурна съм, че ще те заведе.
Еда: Госпожо Айдан, не искам да чувам дори едно хубаво изречение за сина ви.
Нито едно. Не казвайте нито дума! Обещайте ми.
Айдан: Извинявай, изплъзна ми се. Да се връщаме в Лондон.
😅

Айдан: От 20 години не съм получавала по-хубав подарък. Много ти благодаря.
Еда: Обещах да ви подавам ръка винаги когато поискате. Семейство Йълдъз си спазва обещанията.
Серкан: Еда, какво правите?
Еда: Тихо, с майка ти гледаме пиеса на Шекспир, не ни прекъсвай.
Серкан: И двете сте полудели. Не ми стигат ненормалните в офиса, сега и тези у дома.
😅
Джерен: Настояваш, че се карате за кучето , но не то е проблемът.
Ферит: Права си. Винаги е ставало, както тя иска, нека и аз да поискам нещо. Знам, че е детинско, но няма да остъпя този път.
Джерен: Всички се държим като деца понякога. Сетих се нещо. Може би така ще се научиш да откъснаш поглед от Селин и да забелязваш другите.

... (Джерен води Ферит в приют за кучета)
Джерен: Помислих си, че ако осиновиш ново куче, няма да има смисъл да се караш със Селин , нали?
Ферит: Явно трябва да се науча да поглеждам настрани.

Серкан: Още не разбирам, защо остави проектът на мен и озеленяването на Еда?
Ефе: Аз нямам мания за контрол, искам партньорът ми да ми има доверие и аз да имам доверие на него.
(Страшно доверие ще спечели като залага капани 😖)
Серкан: Не разбирам защо работиш с нас? Има толкова много фирми.
Еда: Роботя с Ефе. А той работи с теб. Случайност.
Серкан: Не вярвам в случайността.
Еда: Не е случайно, че говориш с мен при толкова много хора. Предпочитание.
Серкан: Имах въпроси към теб.
Еда: Отговорът е един и същ за всички: "стой далеч от мен".

Ефе: Направих го, но имаше повече щети отколкото очаквах. Ще измисля нещо. Ще се оправя. Не исках да става така. (Който копае гроб другиму, сам пада в него. 🙃)

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

# 650
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 651
Добро утро момичета! Пожелавам ви лек и спорен ден.

# 652
  • София
Добро утро! Heart Eyes Лек и спокоен дени ви желая! Grinning

Мики, за обзора, Миси, azisiq за началото на деня!

18.08.2021 Преди една година Sunglasses
Код:
https://twitter.com/ElisabettaCari4/status/1560024561961287681

18.08.2021 Преди една година Grinning
https://twitter.com/ElisabettaCari4/status/1560030200372551681

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 12:21 от Dilemi

# 653
  • Dupnica
Добро утро на всички Sunglasses
Момичета, потънах в сериаа "Черната перла". Страхотна игра и на Ханде и на всички актьори.
Сватбата на финала като че ли беше в същата градина от нашата приказка.  Heart
От телефона толкова Triumph
Слънчев ден на всички, а другата седмица ще сме на сватба! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 13:55 от gali-viki

# 654
Здравейте Animal Bee

Много обичам, когато се изреждате за добро утро. Heart Eyes

Малко романтика от Антонио Бандерас
Следвани от нашите сенки, плажовете на Марбея ни приканват да повярваме, че тук все още има рай.

Серкан Болат само 4 пъти ли е носил Еда на ръце? 🤔

Нещо май липсва...

А, спомних си. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 655
Здравейте, мили момичета! 🌞🌸
Хубав, усмихнат и успешен ден ви пожелавам! ❤
Мики, много благодаря за разяснението за скрития текст, вече ще знам ❤🌞

# 656
  • София
Здравейте Animal Bee

Нещо май липсва...
Скрит текст:

Мики, сещам се за още едно - 51 епизод, празнуват рождения ден на Серкан, Еда се качва на стълба, за да свали балон за Кираз. И полита, но Серкан бди, както винаги, Grinning хваща я, и а носи на ръце.
Не е толкова романтично,  Grinning но е почти животоспасяващо! People Baby
За съжаление не намерих снимки от случката Mask

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 20:12 от Dilemi

# 657
Дилеми, ето и снимка Wink (началото на 52 еп.)

Здравейте Animal Bee

Нещо май липсва...
Скрит текст:

Мики, сещам се за още едно - 51 епизод, празнуват рождения ден на Серкан, Еда се качва на стълба, за да свали балон за Кираз. И полита, но Серкан бди, както винаги, Grinning хваща я, и а носи на ръце.
Не е толкова романтично,  Grinning но е почти животоспасяващо! People Baby
За съжаление не намерих снимки от случката Mask

Gift Heart

# 658
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Активност от Керем

Новини за Mest-i Aşk

Мехран Бруманд, продуцентът на филма Mest-i Aşk, даде разяснение отностно излизането на филма: „Първо ще го представим като филм, който скоро ще бъде пуснат едновременно по кината в Иран и Турция. След премиерата на филма ще имаме и минисериална версия от пет части. Той обясни: „Все още не сме подписали договор с никоя от платформите за публикуване на този минисериал и само преговаряме. Освен това скоро ще обявим точна информация за времето на излизане на филма".

Скрит текст:

# 659
Бамбини, след малко всички на Лейдито, за поредния епизод на "Почукай на вратата ми"  Stuck Out Tongue Winking Eye

и докато чакаме началото едно поздравче Wink

Wink

Общи условия

Активация на акаунт