Разбира се не ми е майчин език и детето може да казва нещо друго, което още да не се разбира ясно.
Лично аз вече предпочитам да нямам очаквания.
Някои чуват Керем, но аз не мога да различа какво точно казва Мави

Това видео го разкостиха днес. Колкото потребители са решили да го коментират толкова и мнения има по въпроса "Какво казва детето?". Аз също го гледах и слушах многократно. Определено се чува нещо като Керем с меко "Р", но може и всичко да означава. После се замислих, че дори и да казва "Керем", това може да не е онзи Керем, за който всички си мислим. Други фенове споделят, че може да означава Кармело. Това гадаене по картинки и видеа е много глупава работа. Хората са във ваканция и си почиват, пък милиони се взират и ослушват като луди в нещо казано от едва проговорило дете. Лично аз вече чакам с нетърпение новите проекти на двамата. След "Поукай на вратата ми" съвсем последователно изгледах още няколко от сериалите с участие на Ханде и Керем. Смятам, че както заедно така и по отделно двамата са великолепни артисти. Мисля, че Ханде трябва да играе с най-големите звезди и имена сред турсите артисти, защото не им отстъпва по нищо с играта си. Колкото до Керем и след неговия Ийт Калъч аз съм изцяло завладяна от таланта и умението му да се превъплъщава в какъвто образ реши.