💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 8/

• 41 079
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Обзор на епизод 54
(В оригинал - края на 17ти и началото на 18ти)

Серкан: Защо го правиш?
Еда: Защото вярвам в теб.
Серкан: Значи си ме объркала с друг.
Еда: Не и в работата.
...
Серкан: Еда, аз сгреших, моля те, остави ме.
Еда: Станало е нещо, пратили са грешни скици, някой е направил нещо. Ще го докажа. Ще го преодолеем заедно.
(Еда за пореден път показва и доказва колко добър човек е. Застана до Серкан, въпреки отношенията им в момента.)

Алптекин: Репутацията на компанията е накърнена. Сигурно има някакъв план?
Серкан: План ли? Искаш да потуля истината като теб ли? Не, допуснах грешка и я приемам.
Алптекин: Не ми пука за работата , дойдох, защото се тревожа за теб.
Серкан: В миналото ти си допуснал грешка, сега аз допуснах грешка и смяташ, че вече сме квит, така ли?
Алптекин: Исках да се сближим.
Серкан: Никога няма да се сближим. Единственото общо между нас е фамилията.
Селин: Написах изявление за пресата, важно е да го прегледаме.
Серкан: Нямам време, Селин. Трябва да намеря решение възможно най-бързо.
Еда: Серкан, ще ми отделиш ли 10 минути. Само 10 минути, моля те.
Серкан: Добре, слушам те.
 (тук ми се прииска да целуна Серкан Болат)

Паролата за компютъра - координатите на звездата Еда Йълдъз.
Серкан: Нямах време да я променя
Еда: И да сложиш нова парола винаги ще помниш старата, да знаеш.
Серкан: Ще продължим ли да работим или ще се шегуваш с мен?
Еда: Обичам да се шегувам с теб.

Благодарение на Еда разбраха, че скицата е била преправена. Еда мисли, че е Селин.
Серкан: Лейля не би го направила, по-скоро би..
Еда: Умряла, обича те най-много от всички. Като казвам , че те обича най-много, аз дори не съм на дъното на тази класация. 😅
...
Серкан: Първо трябва да спася имиджа на компанията, а после ще ти докажа, че е бил Ефе.

Серкан: Добре, ела у нас , ще работим там.
Еда: Няма.
Серкан: Добре, хубаво, благодаря. 😅
Серкат: Селин, какво става?
Селин: Еда мисли , че аз съм променила чертежа.
Серкан: Еда, не ти ли казах да го забравиш? Разбрала си грешно, ясно ли е ? Селин не е виновна. Спри да се ровиш. (А тук ми се прииска да го ударя с нещо тежко Joy)
Ферит: Добре ли си ?
Еда: Не съм добре, Ферит, забравих, че Селин има имунитет. Писна ми да я изкарвате най-невинният човек на света.

Айдан: Синът ни е самотен, работохолик и не вярва на хората. Вината е наша. И на двама ни.
...
Допуснахме грешка. Еда трябва да разбере истината, може би тогава ще му прости?
Алптекин: Как ще стане?
Айдан: С времето. Еда спечели моето доверие с времето , нали? И аз ще спечеля нейното, ще я науча да ми вярва, така ще разбере, че Серкан не е виновен. С времето, но първо трябва да изляза навън.

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

# 661
Благодаря Мики за обзора на епизода.
Не мога да понасям Селин все да се прави на невинната божа кравичка а изобщо не е такава. Защо Серкан все я защитава въпреки всичко, въпреки че тя продаде акциите на Ефе без дори  да се допита до Серкан. Аз съм на страната на Еда с право не я понася.

Сега извън сериала ,
 Красивият актьор Сам Хюган е последвал Ханде в Instagram.

# 662
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

# 663
  • София
Добро утро! Heart Eyes Спокоен ден в очакване на почивните дни ви пожелавам! Grinning

Мики, Миси, Flowers Hibiscus

Зимислих се Thinking
Къде изчезна Линдето? Винаги се обажда, когато тръгва нанякъде, а сега? Rolling Eyes
Имам усещането, че е докладвана и... Scream

# 664
Добро утро момичета!
Един приятен и изпълнен с положителни емоции ден  ви пожелавам.

# 665
  • София
Привет мили момичета. Пожелавам ви един много спокоен петъчен ден.

Дилеми не съм докладвана миличка. То няма за какво. Това, което съм написала е само отклик на едни грозни и невъзпитани коментари. Каквото повикало, това се е обадило. Ехото връща звука.
Просто съм забраванка. Заминахме за 3 дни до село Баня, Разлошко да се поплицикаме в минералните басейни, но си забравих телефона у дома. Затова бях анонимна. Снощи се прибрахме. Нямаше как да ви пиша. Но пък за сметка на това ви нося една прекрасна новина. Вижте, кой пристига. Най-накрая това, за което се пише от известно време, се сбъдва. Мелис и Тео пристигат в Истанбул. Хубавите новини предстоят.

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 09:27 от БлагаВест

# 666
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

"Вече има дата за излизането на "Ти открадна сърцето ми" в Еквадор. От 6 септември в 21 часа на Ecuavisa."

Ханде напредва! Trophy

Хубав ден! Flowers Hibiscus

# 667
Линде, знаех аз, че ще се завърнеш презаредена Grinning

По обзора на Мики разбирам, че довечера в епизода по БТВ Лейди май следва това и любимата ми разходка под дъжда Flowers Fallen Leaf

Първия фраг към 18 еп. беше прекрасен. Не че не съм го правила преди, но да го сложа отново Stuck Out Tongue Winking Eye

Не спирах да я слушам в продължение на месеци Joy

# 668
Здравейте Animal Bee

Линде, чудесна новина ни носиш.
В очакване...

Ханде е разчиствала инстаграма си, отследвала е 20 човека и е последвала отново Сигнал. Дали ще има нова реклама? 😏

# 669
Фотосесията за Сигнал ми е любима. А дано да има нова реклама. Скоро не е инфлуенсърствала. Satisfied

Flowers Hibiscus

# 670
  • София
Ето отговора на Мелис на въпроса "Харесваш ли Ханде"?

https://twitter.com/thebursinsmiyy/status/1560489357282353158

Дано тези две прекрасни малки бисерчета се срещнат на живо.

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 15:49 от БлагаВест

# 671
Дори и да има среща между Мави и племенника на Керем ние няма да разберем. Защото нашите толкова зорко пазят личния си живот че можем само да се надяваме поне да ни загатнат .

# 672
  • София
Турските журналисти и блогъри, които до вчера единодушно пишеха, че Ханде и Керем са разделени, започнаха един по един да потвърждават новината, че двамата са били заедно на почивка на яхта с Гамзе и Джанер.
Ето какво е качил в своята  "Gazete Magazin"  Билял Озджан. Той е известен с това, че недолюбва Ханде, за сметка на Керем.

Цитат
Ханде Ерчел - КЕРЕМ БЮРСИН се помириха.  ДЕТАЙЛЪТ, КОЙТО ВЪЛНУВА ФЕНОВЕТЕ!
📍Гамзе Ерчел, сестрата на Ханде Ерчел и съпругът й Джанер Йълдъръм отидоха на почивка с приятелите си.
📍Пръстът на племенницата на Ханде Ерчел, Мави, сочещ към баща й, казвайки „Керем иска банан “ развълнува феновете на ХанКер.
📍Ханде Ерчел и Керем Бюрсин бяха на почивка с двойката Гамзе Ерчел-Джанер Йълдъръм. Керем и Мави също се срещат.
🔴 ИНТЕРЕСНИ НОВИНИ В МОЯТА ИСТОРИЯ

(Според мен пръстчето на Мави, не сочеше към татко Джанер, а към батко Керем.)

# 673
  • София
Привет! Grinning
Линде, Kissing Heart радвам се, че си добре и си била на хубаво място. Heart Eyes

Две години, 19.08.2020Heart

И още...
https://twitter.com/keka_sepulveda/status/1560628480638722049
Историята гласи, че днес, 19 август, е денят, в който Серкан Болат не работи.
Така е, докато в живота му не се появи приказната фея. И с каква прегръдка завършва деня на Серкан!  

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 18:22 от Dilemi

# 674
  • София
Family

Синхрон

Любов

Общи условия

Активация на акаунт