💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 8/

• 41 075
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Добър вечер момичета!
с нещо ново от Мая

Елчин

Башак

# 676
  • София
Мелис е пристигнала в Андалусия, Испания. Пишат, че правят това малко отклонение, за да може Тео да измине това пътуване възможно най-добре и без проблеми да се адаптира.

А Ханде и "приятели" вчера са приключили с почивката на яхтата.
Твърди се, че Керем се е прибрал по-рано, за да подготви дома си за очакваните гости. Майка му и баща му вече са отседнали при него и също чакат с нетърпение да си посрещнат внучето, дъщерята и зетя. 

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 22:17 от БлагаВест

# 677
Ханде на прибиране от почивката.

# 678
И една от миналата година, която не сме виждали.Heart Eyes

# 679
  • София
Добри новини около Ханде!
Продуцентът на дългоочакваният филм с участието на Ханде, "Mest i aşk" (Омагьосан от любов) обяви, че филмът първо ще бъде пуснат по кината през м. септември, а след това ще бъде излъчен, като мини сериал от 5-6 епизода.

Е крайно време беше. Аз определено го очаквам с интерес. Защото Ханде ще си партнира с много добри и известни актьори. В него участват Халит Ергенч, Боран Кузум, Бенсу Сорал и др. Освен това самата й роля е коренно различна от всичко, което сме гледали с нея до този момент. Вярвам, че ще ни представи един много добре изграден образ. А за таланта й въобще не се съмнявам.

# 680
Обзор на епизод 55
(В оригинал - част от 18ти)

Еда: Ти си проблемът , Серкан! Държиш на хората около себе си, но мен ме захвърляш като парцал.
Серкан: Ужасно грешиш. На никой друг не държа толкова, колкото на теб.
Еда: И как го показваш? Как след всичко , което тя направи , още си близък с нея и безсърдечен с мен? Какво ти направих, къде сгреших?
Серкан: Нея не съм я обичал. Ясно? Разбираш ли? Не мога да понасям да те гледам там.
Еда: Искаш да си вървя? Защото те е страх от жената, която те обича.

Серкан: Накрая винаги оставаме двамата.

Серкан: Син - архитект на майка - дизайнер. Някога може да работим заедно.
Айдан: Иска ми се.

Сцената в библиотеката е една от любимите ми. Качих я тогава със субтитри в акаунта ми във vbox. Буквичките бяха от Алекс, аз само ги сложих. Влязох да проверя сега, клипчето има 7096 гледания от 12.11.2020г. Stuck Out Tongue Winking Eye

Еда: Как влезе? Пускат само с карти.
Серкан: Аз построих тази сграда, така се запознахме.
Еда: Да, така беше. Умът ми е изтрил ненужната информация.

Серкан: Последните дни бяха много тежки, ако не беше ти, нямаше да се справя.
...
Еда: Вече ти казах - стой далеч от мен! Бъди съпричастен, знаеш ли какво е ? Казвам ти да стоиш далеч, а ти ме следваш. Не може така, объркваш ме. Ти си егоист, нямаш доверие на никого, спри да ме контролираш!
Серкан: Еда, имам доверие само на теб.
Еда: Не ми говори за доверие. Ще ме изгонят от библиотеката още на първия ден от семестъра.
Серкан: Не могат да ни изгонят, аз съм строил сградата.
😏

И ги изгониха 😂

Серкан: Перфектна есенна вечер. Вали дъжд, по земята има нападали листа, всичко приключва.
Еда: Всъщност е обратното. Дърветата губят листата си, но така остават силни през зимата. Това, което те натъжава, е чудо, не край , а начало на нещо.
Серкан: Може би нищо не е каквото изглежда.
Еда: Може би.

Еда: Отива ти. В твой стил е.
Серкан: Студено ли е ?
Еда: Не. Неповторимо. Нова къща. Ново начало. Няма нищо от миналото, отива ти.
Серкан: Да, ще ми се да можех да залича миналото.

Да поработим ✍

Еда: Как го правиш? С едно докосване го караш да изглежда толкова различно. Някой ден ще бъда ли добра като теб?
Серкан: Не виждаш ли какъв напредък имаш? Ефе вижда потенциала ти, трябва и ти да го видиш.
Еда: Няма да забравя на какво ме научи. Колкото и да съм ти ядосана, не мога да го отрека.
Серкан: А ти си най-истинският човек когото познавам. Това е хубаво.

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

# 681
  • София
Ще споделя с вас това, което една фенка на Керем е качила в Туитър. Тя накратко ни припомня житейският и творчески път на Керем.  Вярвам, че ще ви бъде интересно.
Тъй като информацията е доста дълга я слагам в спойлер. Оставям само въведението. 

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 02:00 от БлагаВест

# 682
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен почивен ден, изпълнен с много добро настроение, вълнуващи моменти и усмивки Wink

# 683
Добро да е Kissing Heart

"- Перфектна есенна вечер. Вали дъжд, по земята има нападали листа, всичко приключва.
- Всъщност е обратното. Дърветата губят листата си, но така остават силни през зимата. Това, което те натъжава, е чудо, не край, а начало на нещо.
- Може би нищо не е каквото изглежда.
- Може би... " Two Hearts

Звучи малко по-различно от онова, което съм наизустила, но пък смисълът се запазва.
Благодаря, Мики! Animal Bee

# 684
  • София
Добро утро! Grinning Приятен съботен ден ви желая. Flowers Hibiscus

Мики, Линде, Миси, Марги, за обзора, за фактите от живота на Керем, за доброто утро! Flowers Hibiscus

20.08.2020
Две години от интервюто на Керем с Ezgi Mola.

част от интервюто, в което говори за Ханде

и цялото интервю

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 08:26 от Dilemi

# 685
Добро утро момичета!
Една слънчева и приятна събота ви пожелавам.

# 686
Здравейте, слънчеви момичета! 🌞🌸
Прекрасен и усмихнат ден и от мен! ❤🍀
Благодарности на всички ви които правите темата, такава каквато е! 💐💕

# 687
  • София
Понеже събота е почивен и релаксиращ ден, нека ви кача едно много любопитно и забавно видео за любовните връзки в средите на турските актьори. Разбира се, че не са пропуснати и нашите красиви "гълъбчета". Отбелязани са с ревността на Мурат Далкълъч към Керем Бюрсин. (За улеснение има възможност да си включите български субтитри) Приятно гледане. Пуканките са задължителни...

# 688
Здравейте момичета 🌷Пожелавам ви една прекрасна събота и неделя😊Аз съм след нощна смяна и отивам да дрема докато мога ,а между временно нашия прекрасен Керемчо ни подготвя за нещо

Чакаме с нетърпение 😇😊

# 689
  • София
Здравейте момичета 🌷Пожелавам ви една прекрасна събота и неделя😊Аз съм след нощна смяна и отивам да дрема докато мога ,а между временно нашия прекрасен Керемчо ни подготвя за нещо

Чакаме с нетърпение 😇😊
Привет Мики!
Първото, за което се сещам е, че са пристигнали Мелис и Тео! Това е нещото, което може да развълнува толкова много Керем. Те не са се виждали вече повече от 3 години.
Очакваме с нетърпение да ни направи съпричастни с неговата радост.

Общи условия

Активация на акаунт