💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 8/

• 41 069
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Тази изненада която ни подготвя Керем може да е свързана и с семейството му и с Ханде, дай Боже защо не?

# 691
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Залагам, че ще снима реклама. Satisfied Ако имаше проект, вече щеше да се е разчуло. Thinking

Sparkling Heart

# 692

Дилеми, интересни са ми и на мен тези отбелязвания по снимки и интервюта колко години се навършват, а още по-интересно ми е как се сещат феновете 😅

# 693
  • София
Скрит текст:
Дилеми, интересни са ми и на мен тези отбелязвания по снимки и интервюта колко години се навършват, а още по-интересно ми е как се сещат феновете 😅

Марги, ремайндери, предполагам. Grinning В Twetter ги пуска най-редовно и най-често  https://twitter.com/ElisabettaCari4. Аз,  ако и когато ги видя на деня, ги поствам при нас. Тя  прави често и колажи.

Този вчера съм го пропуснала, слагам го днес Grinning

19.08.2020

# 694

Гледам аз, че със Слънцето се редувате и слагате тук Stuck Out Tongue Winking Eye

# 695
  • София
Семейството на Мелис Бюрсин си почиват в Испания. Феновете са засекли, че те в момента са в Sitges, Mallorca , Málaga! Испанските фенове са във възторг от това, че са избрали за почивка именно Испания.

Мелис е коментирала тази снимка "Сардини на плажа"

А ето какво е написала Мелис в Туитър.

Цитат
Съпругът ми и аз решихме, че там, където ще се пенсионираме, търсим апартаменти. Кажете ни най-доброто място до плажа, където да се установим.

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 11:10 от БлагаВест

# 696
Добър вечер момичета!

Прекрасна Ханде

# 697
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

Gift Heart

# 698
  • София
Добро утро! Grinning Спокоен ден ви желая. Flowers Hibiscus

„Времето е твърде бавно за онези, които чакат, твърде бързо за онези, които се страхуват, твърде дълго за онези, които скърбят, твърде кратко за тези, които се радват, но за тези, които обичат, времето е вечността.“
от мрежата

# 699
Добро утро!
Бъдете щастливи, обичайте си , бъдете обичани.
Една прекрасна неделя ви пожелавам.

Слухове на Турски блогъри твърдят че  Ханде Ерчел е подписала договор за нов сериал.
Предстой да видим дали е истина.

# 700
# 701
  • София
Като две капки вода  

# 702
# 703
  • София
Последните новости около нашите ХанКер!

Ето кои хора е отследвала Ханде в своя профил в Инстаграм. Прословутият Мурат Акдоган или както всички го знаем Мурат-2. Браво на Ханде. Започва да разчиства живота си от всички съмнителни персони. Да няма спекулации.

Керем е на гребена на любовта. Всичко е Любов!
Очакваме и неговите бъдещи сватбени снимки. Вярвам, че ще са най-красивите.

Такава хармония и любов излъчват двамата...

# 704

Общи условия

Активация на акаунт