💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 8/

• 41 069
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Не знам какъв кусур може да се намери на тази двойка? 🤣 Много си ги харесвам. Animal Monkey Face

# 706
Здравейте Animal Bee

Феновете се бъзикаха, че Мави е хвърлила телефона на Гамзе във водата и затова беше изчезнала от инстаграм. Joy Оказа се, че са познали или поне почти , Гамзе писа снощи, че телефонът й е паднал във водата още първия ден. Щяла да сподели снимки и клипове днес,  чакаме да видим дали ще сподели някоя снимка с Ханде. Вече разбрахме, че е била там. Joy

Ако желаете може да изпишем темата днес. Имам готовност за новата. Blush

# 707

На линия съм. 🙃Ако и друг се включи набързо ще я приключим и ще те улесним, Мики 🤪

# 708
Привет, момичета! Flowers Palm Tree
Включвам се в изписването на темата с фенско творчество

# 709
# 710
# 711
# 712

Здравейте, щом трябва да се изпише темата се вкючвам с няколко снимки и един много готин анализ на сериала на Керем "Şeref Meselesi" - https://www.mh-musings.com/post/seref-meselesi-review-and-analysis

Дълго време отлагах гледането на този серил, защото не съм фен на драмите. През миналият уикенд обаче се загледах и днес даже отложих важни ангажименти, за да изгледам всичко до край. Вчера и днес повтарям някои специали моменти. Не знам дали ще ми повярвате, но съм без думи (обикновено винаги има какво да кажа) за този сериал, сценарий, образа на Йит Калъч, огромния актьорски талант на Керем и разбира се, финалът.
Ако мога с метафори да се изразя, то те ще са отвяха ми главата и изтрънаха сърцето.

Фен съм на качественото турско кино и телевизионна продукция. Гледала съм всички роли на Чаатай Улусой и негов фен от години.  До този момент мислех, че той е единствения драматичен артист, който може да ме влюби в героя си, да ме ядоса, да ме извади от кожата ми, да ме разплаче, да ме разсмее и още, още много други емоции в едно. Керем Бюрсин и Ийт Калъч ме опровергаха безапелационно в мислите ми.
Турската телевизионна и кино индустрия произвежда продукция на килограм, звездните им имена са стотици, но категорично имат едва няколко емблематични имена и роли, с които могат да се гордеят и явят на всеки фестивал или конкурс. "Въпрос на чест" е в челната тройка на вечната класика в драматичните серили. И ако наградите Оскар са най-високото отличие в артистичния свят и мерило за артистичен талант, то Керем Бюрсин трябва да получи най-малко два......един Оскар не е достатъчен за този талант и тази игра.

И нещо за баланс както казвате в темата Grinning

# 713
Ослепително красива

# 714
"Kогато срещнах тази професия на 20 години си казах: не спирай да мечтаеш. Продължавам да мечтая и да постигам мечтите си, без да се отказвам. Животът ни учи на нови неща всеки ден. Понякога с щастие, понякога с нараняване, с болка, но всеки опит е печалба."

Да й се порадваме отново.

Балансът... в следващия пост. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 715
Дени, умеят да балансират момичета. Аз пък си имам ден посветен на Керем, ден на Ханде и т.н.Laughing Не е планирано, но понякога в постовете ми преобладават снимки на единия.

В различни периоди съм харесвала различни актьори. За Чаатай Улусой ще те разбера по-добре от всеки тук hahaha Но и Керем по талант не му отстъпва 🙃

# 716
# 717
# 718
  • София
Привет, прекрасни слънчеви момичета! Flowers Hibiscus

Включвам се в акцията за завършването на тази тема, за да видим какво ново и интересно ни е подготвила Поли Sunglasses Няколко снимки от мен от любимия ни сериал на тема Залез:

Желая ви прекрасен неделен ден, усмивки и слънчево настроение! Nature Sunny

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 15:56 от nrgmama

# 719
  • София
Привет!  И аз се включвам в акцията!  Grinning

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 16:38 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт