💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 8/

• 41 069
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
"Споделяне, което вълнува феновете от Керем Бюрсин!
Актьорът, чийто нов проект се очаква с нетърпение, сподели, че може да има изненади през изминалите дни. "Развълнуван!" Смята се, че Bürsin, чийто (вълнуващ) рейтинг спадна, е дал намеци за нов проект."

https://twitter.com/AdbaTv/status/1561307127133573121

Разсмя ме написаното от Adba. Laughing Да не споменавам, че други, които са активни и участват в проекти са доста зад него, но хайде. Animal Monkey Face

# 721
  • София
..... и продължавам в същия дух, снимки от любимия ми (предполагам и на повечето от вас!) емблематичен  11-ти епизод:

# 722
# 723
# 724
  • София
..... и последната  трета поредица снимки от следващия 12-ти епизод, прекрасен заради искрено споделената, непомрачена, чиста и красива любов между Еда Йълдъз и Серкан Болат, преди над главите им да се изсипят куп тъжни, болни, неприятни и трудно простими истини и изречени лъжи, един уловен миг на щастие:

Много харесвам началната част от този епизод, заради усмихнатото и доволно лице на Серкан, заради леко загадъчната му и щастлива усмивка, заради блестящия и радостен поглед, заради все още не вярваща в случващото се, леко срамежлива и преливаща от емоции усмивка на Еда, заради нежното движение на Серкан за да премести косата ѝ, заради целувката по бузата в която е скрита толкова много сдържана страст, заради неизказаното им желание да изкрещят на целия сват, че се обичат! Gift Heart

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 17:37 от nrgmama

# 725
  • София
Ханде и Мардин

Ханде, Мардин и Керем

# 726
Керем и Малага, но без Ханде Satisfied

# 727
Лудетина си, Слънце. И аз след теб...
Ханде и Италия, но без Керем Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 728
  • София
Слънчице, Марги Stuck Out Tongue Winking Eye

# 729
Работливите ми Animal Bee

Слънце, какво казват adba , рейтингът на Керем спадал ли? Joy Наистина е смешно, предвид че с всеки негов пост/стори в инстаграм се прави хаштаг с името му и влиза в тренда след 1-2часа.  Joy

Поздрави от морето 🌊
Скрит текст:

# 730

Мики, емотикона вчера ти го "откраднах"за малко.Joy С една съфорумка се поздравявахме с черешки, с теб ще си разменяме пчелички Joy

# 731
Марги, къде забрави лилавите сърца. 😏
Не съм обърнала внимание , че си го използвала, все още не съм го патентовала. Joy

На финала на тема 8 да кажа, че се забелязва видимо отсъствието през последните месеци на аквамарин, Мира07 и ГабиД. Надявам се , че всичко при тях е наред. Heart Exl

# 732
Flowers Herb Включвам се за малко и аз! Трябва помощ нали!?!
Тази седмица съм малко пасивна, но имам скъпи гости кумовете ни.
Тя е българка и любима моя приятелка, а той е холандец - ожениха са през далечната 1983г. По-късно ни станаха кумове... Постоянно им разказвам и показвам откъси от СЧК просто ги зарибявам. Смешното в случая е репликата на Рон, най-накрая и рижите мъже да са на мода ...

Не е мода, ТЕНДЕНЦИЯ Е !

Отговорът за тендеция - ОЧАРОВАНИЕ!

Хубава вечер! Споделени мигове!

# 733

Мики, за лилавите ни сърца с Магия съм казвала неведнъж 🙃😍

# 734
  • София
Ех, много я "измъчихме" тази 49-та страница! Хайде още малко снимки от мен, за да догоним 50-та! Днес по изключение съм налична по никое време на деня, поне веднъж да бъда полезна SunglassesBlushHeart Eyes

Поли, благодаря за снимката, поздрави на морето и да имаш прекрасни преживявания там където си! Heart

Общи условия

Активация на акаунт