Монтана, Белоградчик, Видин

• 5 334
  • 39
  •   1
Отговори
# 30
Хубаво, че повдигнахте темата. Ние септември в крайна сметка отидохме на море, защото неочаквано ми изникна възможността за цяла седмица отпуска и изкарахме вълшебни, не харесваме жеги, нито аз, нито дъщеря ми. Може сега за майските празници в края на месеца, да планирам този Видин.

# 31
На посетителите препоръчвам новия (от 2024) ресторант “Речна гара”. Гледките към реката са пет звездни, храната също е изобилна.

# 32
Здравейте,
хотел Дунав или хотел Ровно е по-добре да запазя - втория май има панорамна гледка към реката? Ана Кристина изглежда чудесен и е с топ отзиви, но не искам да стоим около басейна в хотела, а да разгледаме. Ако имате препоръки за друго място за настаняване с паркинг, моля споделете.

Планираме 2 нощувки във Видин, а на връщане към Пловдив, да видим и Белоградчик.

# 33
Ние сме били в Ана Кристина и останахме много доволни. Изобщо не сме посещавали басейна.

# 34
В Ровно мисля само няколко етажа работят. Иначе около галерията, градината и стария град (калето) има няколко хотела с висок рейтинг в букинг и по-удобни (според мен) за разходки.

# 35
  • Разград
Здравейте!
Моля за помощ!
Ще пътувам служебно до Белоградчик в петък. Ще бъда с две деца и шофьор. Бихте ли предложили хотел, да е с по-нормални цени, подходящ за една нощувка.
Знам, че малко късно реагирам с резервацията, но днес категорично се реши пътуването.

# 36
В Белоградчик съм била в хотел нещо от сорта Форт о бел, точно до входа на скалите. Съвсем нормални цени, ресторанта приличен, стаята също. Проблем беше лошия наклон в банята  за оттичане на водата, но за 1 нощувка се преживява, не че и в скъпи хотели не ми се е случвало. Бях там преди 3,5 г.

# 37
Не знам дали има места заради операта на скалите. Ние си запазихме преди месец. Все пак потърсете в Букинга.

# 38
  • София
* Здравейте,може ли да препоръчате фирма или човек за основно почистване на апартамент във Видин?
Благодаря предварително!

# 39
Това не е точната тема. Тук по-скоро се обсъждат екскурзии в района.
Потърсете в някоя видинска ФБ страница.

Общи условия

Активация на акаунт