Искам да кажа... (197) през Август 2022

• 38 691
  • 703
  •   1
Отговори
# 45
Бубе,тези,които аз знам,са Камилия,дозички са,течни.Другото е Камомила,монопрепарат,в 15 разреждане е най-добре.Има и комбиниран,на хапченца за смучене -Дентокинд.
С порастването на детето, венеца се втвърдява,и става по-трудно и болезнено.На баткото и следи от кръв съм виждала при пробиване.Даже и като бяхме на почивка се беше панирал,че му е текло кръв от някой зъб.Но си беше пак от пробиващ кътник.Ей го,на 13,а още го мъчат.Като е много зор положението,давам преди вечерния сън Нурофен -хем облекчава болката,хем е и противовъзпалително.Обаче при Шефа трае до към 3-4 часА,та след това пак е дремене на пресекулки.

# 46
Аз давах Дентокид. Калин изкара първи зъб на 18 месеца и то кътен.
Без температура или др подобни. Добре, че се разплака, та да видя че има зъб. Сега на 12 е сменил само предните зъби

# 47
  • при моите деца .....
Привет!
Доволна съм от днешния ден.
Излизахме с Митето и до обяд, и следобед.
Имам почти 15000 крачки.
Храних се режимно.
Днес без вино.
Ето една снимка на момчето ми - има нова прическа

# 48
  • На брега на реката
Ренко, точно тези й дават, но няма  полза. Онази вечер са й давали Нурофен.
Много се измъчи горкото!

# 49
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Отдавна станах, малко почивка днес и утре.
Стискам палци на Мид и мъжа й днес.

Дано зъбчетата на Палечка избият скоро.

# 50
Добро утро!

Дано бързо и без мъка вече да избиват зъбчетата, Бубе!

Снощи организирах спалнята,  в събота ще я доставят. Ще я сглабяме аз и брат ми. Не останах очарована от цената за монтаж, а той каза, че обичал такива неща да прави.  Да му мислят майка и татко, аз има къде да спя 😁

Спокоен ден,  банда!

# 51
  • при моите деца .....
Добро утро!
И аз стискам палци на Мид и Павел. 🍀🍀🍀
Алечка, спалнята виках майстори да я сглабят, детската я сглобиха ММ и зет му.
Бубе, как е Палечка?
На Митето вчера докато го снимах видях, че му е паднал зъб, постоянните излизат отзад и просто видях по-къс зъб... Не знаем кога.
Наспана съм.
Днес планирам да измия прозорците и щорите в дневната докато Митето е на лятно училище.
Хубав ден!

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 13:18 от * Боби *

# 52
Добро утро, момичета ☀️
Явно съм имала нужда от почивка, защото всичко ми е прекрасно 😁

# 53
Румка, все така да ти е!
Добро утро.

# 54
  • На брега на реката
Ей Руми, все така да ти е! Благодаря,  за  прекрасната снимка!

Боби, предната нощ спа у нас и беше добре. Сега чакам майка й да каже за нощес. Ако трябва, довечера пак ще я вземем да спи у нас!
Не съм имала такива тревоги с моите деца! Неусетно им избиваха зъбките!
Митето е чудесен !

Али, и аз обичам да сглобявам, ама си ми далечко!

# 55
  • София
Някой беше препоръчал магнезий, който не дразни стомаха и помага за заспиване Confused. Записах си го и не го намирам.

# 56
Със сигурност не съм аз, ама защо не пробваш с такъв пръскащ се в устата, предлагам, че няма да дразни.
Аз ползвам магнезиево олио, което се маже.

Къде сте мацки? Замря ни темата покрай тези отпуски. Добре, че е Боби да пуска усмихнати снимки вечер.

# 57
  • Ямбол
Аз съм тук. Точно в отпуската си имам време повече да си чета.
Имам гости - щерката с две приятелки. Ходихме да хапнем и ги оставих в лунапарка да се забавляват.

Магнезий пия обикновен на Допелхерц, редовно, че иначе получавам крампи. Не ми дразни.

Лека вечер!

# 58
  • Бургас
Ей ме и мен, тъкмо се прибирам от роднинска среща с две братовчедки и децата им. ММ пък излезе с приятели и май няма да го дочакам, че нещо ми е уморено.
Втори ден организирам служебно пътуване и както всичко беше готово, така единият шеф рече днес, че му е много важно да сме в точно определен хотел, в който обаче няма места за първоначално заложените дати и днес трябваше да отменям резервации в 4 хотела и да правя врътки за нови дати. Тези от букинг дано не ме блокират накрая Joy

Руми, все така да ти е! Къде е това спокойно море, в Бургас днес поимваше вълни и водорасли?

Бубе, бързо да избиват зъбките, че да се успокоят малки и големи!

# 59
Откакто цяла нощ будувах след магнезий, вместо да се приспя рано, вече не ми се експериментира Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт