Искам да кажа... (197) през Август 2022

• 38 851
  • 703
  •   1
Отговори
# 540
  • Germany
Стигнахме, всичко мина нормално. Благодаря за стиснатите палци! Успяхме даже да хапнем в пицарията до нас. Сега ще починем малко и отиваме на кръчма с приятели.

# 541
  • някъде ... тук ...
...ЕлиТ, навъртя порядъчно количество отсъствия. Ела, отчети се, барем ги извиним.
Дзак Simple Smile

Извинение не знам дали имам, ама много работа ми се струпа, че и с брутални срокове.
Отделно къщата (селската), децата, мъжа - всеки си чака неговото.
Ама пък и успях да свърша в срок и да си взема отпуската, та 9 дни обикаляхме Евия (Гърция) със Златото и после празнувах рожден ден на Пелион (Гърция).
Не ми е оставало време за писане, но ви попрочитах.

Бубе, Селесте и другите, които изпуснах - здрави да са всички рожденици!

Скрит текст:

# 542
Радвам се, че се разписа ЕлиТ!

# 543
  • Ямбол
Ели, звучиш добре. Хубави снимки.

Тути, има лостове точно до нас, но вали, а и не ми се опъва точно там при фитнес маниаците. Правих усуквания в леглото, пих дексофен. Леко ме отпусна.

Селесте, не е честно. При вас не валя ли днес, че говориш за плаж.
И утре го дават мръчкаво при нас, да му се не знае и времето.

# 544
  • Бургас
Лили, не, не валя. Сутринта беше мрачно, но реших да се доверя на прогнозата за едва  3% вероятност за валежи и то чак в 12, когато така или иначе трябваше да си тръгваме. Капка не е капнала цял ден, водата беше топла, с малки вълни и доста водорасли, но аз не влизам, така че не ми пречеха.

ЕлиТ, страхотни красоти и една хубава дългокрака усмивка видях.

# 545
  • някъде ... тук ...
Хаха, баш дългокрака на 1.60 не съм, ама така изглежда Simple Smile
Много интересни бяха тия Дракоспити (драконови къщи).

Лили, дано бързо отмине. Много неприятна болка е.

Забравих кой писа за Памуккале. В сезона сигурно е гмеж (то и в Гърция е). През февруари беше полупразно, красиво и много приятно за разходка. Цял ден отиде, а а последните 2 часа, преди да затворят, откарахме в басейна на Клеопатра (вътре в комплекса, но с отделен вход).

# 546
  • Бургас
Много е задушно при нас.Няма слънце,  а не се диша. Капне малко дъжд, намокри малко и пак задух.

# 547
Днес официално прибрах маркуча за поливане на градината в мазето.

# 548
  • при моите деца .....
Привет!
Излизах с приятелки.
Имах нужда.
Излезнаха резултатите на Митето - има белтък в урината.
Чух се с личната му.
Поуспокои ме, утре ще повторя изслудването, но в друга лаборатория. Тази събира проби, транспортира ги и друг път се е случвало отклонения от престояване....
Отделно се вглеждам всеки миг в Митето да не се разболее.....
Сигурно съм единствената учителка, която иска да е 1 септември 🙂
Мрънкащ пост се получи.....

# 549
Ха-ха, принцеса съм, коронована 😁
Знаех си, че проблемът е в гледната точка.

Аз докато се доредя да седна пред форума Мони пристигнала, Бубето отпразнували. Здрави и щастлива да са рождениците.

Ели, страхотни сте 🙂

На мен като ми свърши една почивка и почвам да живея с мисълта за следващата. Сега чакам края на октомври 😆

Боби, пак ще се карам. Отново се вглеждаш много в Митето. Време е да те приземим отново 😉

# 550
Бубе,честито да ти е момчето! И скоро да ти сбъднат желанието за още едно внуче. ❤🥰
Боби,стегни се! Всъщност не,отпусни се,отпусни се малко.. 😆 Явно ти светва червената лампа,че много се вглеждаш в Митето,щом го пишеш. Не е добре това.

# 551
  • Ямбол

На мен като ми свърши една почивка и почвам да живея с мисълта за следващата. Сега чакам края на октомври 😆
...
Офф, аз вече чакам края на другия юни.
Пак не ми стигна, искам още поне месец.
И тоя дъжд... Пак вали тук, и гърми и святка. Утре ще сляза на плажа вече, ако ще само за разходка, ааааа

# 552
  • гр.София
Добро утро ☕
Тая сутрин не се успах, ще ходя на фитнес 🏋️ че довечера имам среща в пицария 😁 а и гроздето много ме саботира, и синьо сиренце му купих 😎
Лили, много красиви кофти с това време, дават го да се оправя де 🌞
Руми, радвам ти се за мисленето и аз процедирам така, веднага започвам да мисля за следващата почивка 😁
Боби🤗
Петък е момичета, хубав ден!

# 553
Добро утро.
И аз съм така с почивките, те ме крепят.
Боби, стига си го гледала под лупа.
Честит петък, дано е спокоен.
Времето този август е ужасно, надявам се да компенсира с чудесни октомври и ноември.
Хубав ден.

# 554
  • На брега на реката
Добро утро!

Благодаря ви, за хубавите пожелания за синчето! Нека и за вашите дечица е така! Нали знаете поговорката:
"На децата, да се случва само това, което майката им желае, а никога онова, което си мисли"!

Прибрахме се ний  още вчера и успях да извъртя 4 перални и да изчистя, но ме чакат още много, че нали заминахме заедно с децата и сега трябва да изпера цялата къща, а и на село трябва да отида, че айвар ме чака и те така. Скоро ще забавя, че съм била на почивка!

Ели, честита да си /на патерица/. Пожелавам ти, да си здрава и щастлива и винаги да намираш време за пътеществия със Златото ти!  Чудни снимки!

Лилс, писах преди време /май на Ети/, че на мен Геровит много ми помогна, за болките в кръста, но задължително с нещо за стомах, защото са силни /Омепразид, Нолпаза/!Нищо друго не ме е облекчавало така!

Деско, хубав план! Много ти се радвам!

Хубав петък, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт