Искам да кажа... (197) през Август 2022

• 38 822
  • 703
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добро утро. Не пиша, защото и внуците са на почивката с нас и няма време.
Вижте морето в кофа-раци, медуза, скарида, рапанчета и рибки.

# 76

Хелат, глицинат, биглицинат и цитрат формите на магнезий са за вечер. Малат за сутрин, действа енергизиращо.
Оксид не бих пила, само около 4% му е усвояемостта.

Моят е Magnesium lactate dihydrate, демек е дневен, нали?

# 77
Мери, липсва ми морето в кофичка😘
Ети, честито, моята е с виртуално такова и добре, че ги делят 600 км, та все още дишам. Трябва да направя инструктаж за никакъв физически контакт, до 20 поне, че да ми е мирна главата;)
Руми, моловете работят до късно,  ще си чакаме плажната снимка и утре;)
Тит, какво стана с плана за пенсиониране, не ви свърта, нали;)
Фонс, хубаво да си изкара вашата девойка!

# 78
  • дядовата ръкавичка
Ети, да пратя моите да се отъркат в твоето момиче, че вече одъртяха, а гаджета йок.

Фонсе, къде е кацнала девойката Simple Smile?

Чудни снимки, Руми Simple Smile

Аз съм си на въртележката, само правя списъци със задачи и отмятам каквото мога.

# 79
  • Canada
Але, за пръв път чувам за тази форма, ще се информирам 😳

Мома италианка беше няколко дни девойката, нейна приятелка от Канада е тук и обикалят. Каза - мн хубаво, мн хубави мъже има 😁 Това за Неапол 😁

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 14:49 от Foncé

# 80
Tutu, пенсионерът не го свърта. Аз съм си ОК.
Оставихме детето и веднага се организирах с верни дружки.

# 81
  • на Мелмак
Тит, не е лесно да си пенсионер Wink

Лелииии, това момиче, две години не можех да я изкарам от вкъщи, но от както отиде в друго училище, запозна се с други наборчета, всеки свободен час е навън. Сега с това гадже, вече са били в тях, с майка му.... Мани, мани Simple Smile не мога да й видя очите. Добре, че сега работим заедно, та имаме по-дълга комуникация. Мисля, че отметнах доста домакинска работа днес, а дрехите от двете перални хич и няма да ги поглеждам, ще ги делигирам на някой тийн в къщи.
Аз мисля да изляза Yum

# 82
  • Бургас
И аз се уговорих с приятелка за довечера, понеже децата щяха да ходят уж в свекърва ми с преспиване. Голямото замина, ама малкото се отказа. И докато си правя планове как и него ще заведа там за няколко часа, ми звъннаха, че Вики повръща и си идва. Толкова с моите планове за среща без деца.

Т'ва италианците наистина са много хубави. На изложението, на което ходим, ставам разногледа Joy истинско модно дефиле. Хубав костюм, лъсната до блясък обувка, косата фризирана до най-малкия косъм, готини очила, грам не поглеждам строителните материали, за които сме тръгнали Joy Но и по заведения, магазини, разходки е същата работа.

Ети, много бързи младите Simple Smile

# 83
Фонс, подкрепям наблюденията на твоята девойка. Stuck Out Tongue Winking Eye Не само за Неапол, бих казала в цяла Италия има какво да се види.
Ети, намерило си е средата момичето.
Руми, хубава да ви е почивката!

Днес имам рожденик. Да ми е жив и здрав и никога да не губи чувството си за хумор, че със сухар не бих живяла. Joy Тази вечер ще го ударим на романтика само двамата, пък в събота ще е голямото градинско парти, което трябваше да бъде изненада, ама един от гостите я провали. Imp

# 84
Ооооох, италианците. Мдааа, разногледах ставах 😁

Ем, честит рожденик, здрав и щастлив да е.

Ети, честито щеркино гадже 😆

# 85
  • Canada
Замислихте ме сега, чувствам се ощетена от живота, че не съм ходила в Италия 😁 Ма много ме боли глава от езика им 😁

Няма да казвам какъв подарък ми донесе девойката, ще се сетите 😁

Ем, честит да ти е младежа, мн да те радва и слуша 🤗

Етти, мн бързо ви се развива сюжетната линия, честито 😁

Искам и на мен вече гадже да ми представят, ма като Айялините щерки, ослушва се моята.

Селесте, да й минава на Викче 🤗

Значи... от умора вече съм функционално неграмотна на няколко езика, просто към края на работния ден творя невероятни шедьоври 😂 За оплакване да се брои това!

# 86
  • дядовата ръкавичка
Замислихте ме сега, чувствам се ощетена от живота, че не съм ходила в Италия 😁 Ма много ме боли глава от езика им 😁

Няма да казвам какъв подарък ми донесе девойката, ще се сетите 😁

Искам и на мен вече гадже да ми представят, ма като Айялините щерки, ослушва се моята.

Фонсе, момче и момиче са моите, ама и на двамата отдавна им е време. Ех, аз на техните години Innocent
Какъв подарък, аз не се сещам, дай жокер.

Къде ги видяхте тез хубави италианци. На мен всичките ми се видяха непривлекателни и ниски. Ама това преди много години, може да са се разхубавили напоследък.

Честито да ти е момчето, Ем! Все така да те радва и разсмива!

# 87
  • Бургас
Ем, честит ти рожденик! Здрав, щастлив, обичан, обичащ и радващ те да е!

# 88
Да се запиша в новата августовска тема и аз. Хубав да е месеца, топъл, но не много горещ, че хич не понасям жега.
Бъдете здрави!

# 89
Eм, честит да е ТМ. Здрав, успешен, обичащ и винаги да те кара да се усмихваш.
Викче да се поправя.
И моята щерка още не е пожелала гадже. Опасявам се, че ще ми представи някой батко както при Бобината Марти.

Общи условия

Активация на акаунт