Добре съм, Ре. Нюх и вкус на 50 процента, но пак е нещо... Питах вчера личната, аспирини да пия ли, рече не. Ще чакам месец, а доколкото се познавам и два даже, че ще пусна хормони и там още каквито изследвания пусна. Изкарах ковид с нурфен, парацетамол, геломиртол, ксилогел. Витамин Б комплекс накрая. Не знам, но развивам някакъв страх към следващо заболяване от таз гад. А на работа ще ме посрещнат- кво стана, нали маска носеше, четвърта доза ще слагаш ли? Всичко с тон присмехул.. и не отговарям как ще реагирам. Само да не се пусне пелената.. че не се чувам какви ги плещя. То и затова съм неприятната колежка.
Сиси, поздравления за изпита. Много успехи още ти пожелавам. Зер, този зор трряя да се отплати.
Днес вече ще ходя на тръстиката. Със смесени чувства съм 🤣 Хем не ми се седи в нас, хем като знам как на втората минута ще ми скочи адреналина...Поне съм за по 4часа и половина..
Мист 🤞
Мид как ли са?
надявах се да го приемат, та поне да е под наблюдение, ама не...те първа ще звъни професора да дири екип, съдови и т.н...а ние си чакаме