Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 999
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 230
За спорта и аристократка ставам 🤣🤣

Добре съм, Ре. Нюх и вкус на 50 процента, но пак е нещо... Питах вчера личната, аспирини да пия ли, рече не. Ще чакам месец, а доколкото се познавам и два даже, че ще пусна хормони и там още каквито изследвания пусна. Изкарах ковид с нурфен, парацетамол, геломиртол, ксилогел. Витамин Б комплекс накрая. Не знам, но развивам някакъв страх към следващо заболяване от таз гад. А на работа ще ме посрещнат- кво стана, нали маска носеше, четвърта доза ще слагаш ли? Всичко с тон присмехул.. и не отговарям как ще реагирам. Само да не се пусне пелената.. че не се чувам какви ги плещя. То и затова съм неприятната колежка.
Сиси, поздравления за изпита. Много успехи още ти пожелавам. Зер, този зор трряя да се отплати.
Днес вече ще ходя на тръстиката. Със смесени чувства съм 🤣 Хем не ми се седи в нас, хем като знам как на втората минута ще ми скочи адреналина...Поне съм за по 4часа и половина..
Мист 🤞
Мид как ли са?

# 1 231
  • София
Тринки, ще ги наредиш гадовете. Ако не ти иде, викни ни. Ние ще ги оправим.

# 1 232
То, проблема е Бър, че ми иде. Много ми иде, чак аз се учудвам на себе си. Ама пусто ми се разлопва всичкото... и не ми носи мир. Още повече се агресирам.. Гледам да бягам. НачЕ усетя ли надигащият се гняв ... гледам да изчезна на мига. Лошото е, че в повечето случаи устата е по- бърза от краката 🥴🤣

# 1 233
Айде пак.Гледки ест ,мъже йок.Сисо ,оправи се бе ,жено.
Търте,януари се разболях,мисис имам все още на половина.

# 1 234
  • София
Години наред се спирах, още се спирам. Вече ми е навик. Но полза не виждам, да ти кажа. Аман, колкото съм по-дериканва, толкова по на алтава ме правят.

На ти гледка без мъжове. В подкрепа на Добрето. Не че нещо.

# 1 235
Тцц,не ща мъжове аз,Бобчи! Искам само да имам достатъчно пари да мога да си го позволя!

# 1 236
  • Пловдив
Тръгнахме обратно Confused надявах се да го приемат, та поне да е под наблюдение, ама не...те първа ще звъни професора да дири екип, съдови и т.н...а ние си чакаме Head Band
Успях да се свържа а друг професор..обяснявам несвързано, че е спешно, сложно и ми вика "ами аз кво да напрая"...отивате в спешното, да ама не е за спешно, еми като има дата за преглед.
Ся си мисля дали, ако идехме да висим пред спешното на ВМА някой щеше да го приеме?

# 1 237
  • София
Мист и да го приемат в спешното не се знае какво щяха да сътворят там. Дано да успеете да уговорите бързо екипа.  Purple Heart
Щом моя свекър след коремен кръвоизлив са го изписали без да му прелеят кръв във Варна. А мъжа ми дава кръв и плаща и на друг човек да дари. Накрая го изписали с никък хемоглобин и желязо...
Ренко и аз съм на тази вълна с апаратчета и брекети. Голямото мина през апаратче и сега е с брекети. Малкия сега и той е с апаратче и горе и долу. Най-малката и тя мина през апаратче на горна челюст. Добре, че ортодонтите работят на изплащане, че иначе не знам.... Но иначе пък ефекта и при тримата вече е впечатляващ. Поне сега има всичко за корекция, не е като по наше време.
Сис, на какво се дължи този лилав оттенък на плажа? И на мен много ми се ходи на Крит. Явно дестинацията си заслужава.

# 1 238
Родива,на миди някакви!

# 1 239
  • София
Ей тази безпомощност с лекарите е най-ужасна. Оставят те да се блъскаш сам за теб, за близките. И да се чудиш как да постъпиш.

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 15:09 от бъръльо-бъръльо

# 1 240
Мисте, във ВМА спасиха ММ, точно през спешното. Но за бъбрек и тумор не знам дали Пирогов не е по-добре.
Ако могат да му помогнат от ВМА няма да го върнат.

# 1 241
  • Пловдив
Да, де ама как да разберем? Ето професора те разкарва, та кой ще те погледне...само като видят за кво иде реч и ще се откажат.
Ще изчакаме и ако не звънне до 2-3 дни пак ще ходим...
В почивни дни не е ок, нали? То няма специалисти...

# 1 242
Мисте, да ти звънне лекар ли? Не се надявай.

# 1 243
Мисте, зависи на кой ще попаднете. Когато ММ направи перитонита беше петък следобед баш август. Дневната смяна във ВМА, обаче, казаха че е много сложен случай за тях и не могат да го поемат. Да чака нощната смяна и там доктора ако реши да го оперира. Истински късмет беше, че точно този лекар беше същата вечер на смяна и му спаси живота.
във ВМА и Пирогов в спешните има добри лекари, ама ако преценят, че е спешно, и ако преценят, че могат да направят нещо ...

# 1 244
Ох, Мисте, в много заплетена ситуация сте.
И аз като Сирос не вярвам лекар да ви звънне, пък дано греша. Дано успеете да уредите преглед и прием, а оттам вече и да се начертае план за действие.
Ужасно е това отношение, не стига, че човек е стъписан и уплашен, ами и е в безизходица, защото никой не насочва и не обяснява.

Общи условия

Активация на акаунт