Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 73 999
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Пловдив
Нямах предвид той да звънне буквално...а сестрата, напр. Ако искаше да ни отпрати що не каза, че не е за него?
Уф..незнам на кой да звъня и да го водя.

# 1 246
Не ми говорете за перитонит в петък, късен следобед. Майка ми така беше, в следствие на перфориран апандисит. Едвам я върнаха от оня свят. До малките часове в събота я оперираха.

# 1 247
  • София
Щом професорът е казал, че ще свиква екип, според мен може и да се обади сестрата когато са готови. Има го и не маловажният момент, че е август. Има отпускари и между лекарите. Лекарите пък понякога обичат да оперират със свои си хора в екипа, с които са се сработили и им имат доверие. Всичко това изисква време , а времето не винаги е в полза на пациентите, но за жалост ситуацията не е непозната в нашите ширини.

# 1 248
  • София
Август наистина много почиват. Почти няма планови операции. Дано се подредят нещата.

# 1 249
Дано е права Пандето.
Аз нямах предвид лекарят да звънне лично, а по-скоро да задвижи нещата сам и да има обратна връзка без да му се дава зор и да му се напомня час по час.

При нашия познат не са започнали вливки днес заради лоши изследвания. Не знам какво предстои.

Боли глава и ми се спи.

# 1 250
Бърди, точно това имах предвид. Такъв ми опитът с болници, доктори и светила. Единствено от дерматологичната клиника са ми звъняли за потвърждение на час или за обратна връзка относно лечението, но е частна и там е друга бира.

# 1 251
Мисте,намери ли място?

# 1 252
Ох, бе, Сис... мислех, че снимка на бельото си сложила, а то... Laughing

Мисти, много ви се събра...

При мен нищо ново и интересно и забележително... пълна скука... наближава 15.09 и умирам от кеф... и нов център съм решила баткото да пробва... и така.

# 1 253
Наспорт!
Мисти, дано да се случат нещата по най-добрия за вас начин!
Бърди, дано и при вашия познат да се получат нещата!
Цял ден съм крива и нервна. Избиха ми едни плюски, подозирам, че е от примолута. Докато го пиех изби една, но като нямаше други не бях сигурна, че е от него и продължих да го пия. Зачервена ми е кожата на две места, а в средата стои като изгорено - както когато се изгориш леко, но се дръпнеш навреме, кожата стои бяла, без да се издува. Добре, че имам сутиени без презрамки иначе нямаше как да си сложа нормален. Най-накрая имам някакво зацапване, ще видим утре как ще е положението. Подути са .ми глезените под кокалчетата от външна страна. Аз по принцип си имам проблем с вените, но така никога не е било. Сякаш не спада до край отока. Заради хормона спрях да пия едни
билкови хапчета за вените. Дали от това или заради примолута така стана не знам, но никак не ми харесва развоят на нещата. Ужасно съм нервна и крива.🙄🥺

# 1 254
Ох, бе, Сис... мислех, че снимка на бельото си сложила, а то... Laughing
Разочаровах те,нали 😂🤣!
Взех си го комплектчето , бикините са супер! Отдавна търся такива и все не намирах! Хем с висока талия,хем бразилски,хем с дантела,хем без шевове отзад на дупето! Супер са!

# 1 255
Уинд, лятото и на мен ми оттичат /така ли се пише/ ръцете и краката. Като стана сутрин спаднали, а сега същи пихтии. Взех някакви хапове и мазило, че и боляха пустите крака. За три дни си видях глезените. Едната ми баба имаше проблем с вените, дано ми се размине.
Сисунче, не си ти ❤️
Утре - ХО. Ще надзиравам майстора, ама ако дойде. Явно до последния ден преди лелеяната почивка, ще е зор. Сефте.

# 1 256
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
какво мазило, сиросче?
и аз съм така и все обвинявам жегата, задържането на вода...
а какво задържам като изобщо не пия нямам никаква идея.
Sad

# 1 257
Мазилото е Лиотон 1000. Хаповете билкови - Хидролесс. Над коленете имаше цели торби, а глезени не се виждаха. Каква беше тая вода...

# 1 258
Не е чак така при мен положението, но не е и ок. Аз мажа от години краката с крем от див конски кестен, а от тази година пиех всеки ден по 1 капсула от билкови хапчета с див конски кестен и червени лозови листа. Това ми помагаше.
Много ми се спи, но навън така зверски гърми, че не мога да спя спокойно.

# 1 259
  • София
Сис, ще покажеш ли снимка на бикините. Звучат доста добре. 😊

Общи условия

Активация на акаунт