Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 73 980
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 260
Сис,ако е удобно дори ..нали ...можеш да ги облечеш... обуеш...

.... Псувам...

# 1 261
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
псуваш или пасуваш?
много ще се ядосам ако покажете гащята.
всички хубави обувки виждам на краката на други жени, ако и с гащите стане така...

# 1 262
Псувам.
За гащите пасувам,все пак...живея на морето.
Туй три ката на лево,на десно,ма с обица,вече не го и забелязвам.Три щата от U.S.A. обути некъде,ич ми не е.Баба ти,кат мен се сбърчила,ма оди боса и направила тен кат Наоми,запасала у гащите пазвата...Ич ми не е.

Добрино! Мани го този Египет! Давай да вървим....кво стана с Малдивите?!

Ено?!

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 00:13 от Кротал

# 1 263
Тръгваме,Кро,само казваш кога.

# 1 264
Готова съм,утре почивам! Имам некви дребни,и две кутии цигари.От ученичка не съм пътувала на стоп,но помня,забавно беше.Като наближа,ще звънна да обуваш джапанките и ще пуснем стрела на Добри.

# 1 265
Айде чакам.

# 1 266
Преводач от турски трябва веднага ,помагайте

# 1 267
  • Mediterraneo
Бобчи, какво се случва?! Имам приятелка туркиня, но не е на линия Sad нямам никакъв неин номер.

# 1 268
  • София
Добро утро!

Кафе? Моето беше със сол. Във вашето не съм слагала. Честна дума! Вече се чудя къде из другите шкафове да командировам солта, че да не ги бъркам със захарта.

Ама няма да мирясате докато не видите гащите на Сиската! 😆

Може ли и аз с вас на Малдивите? Ще слушам, ще си лежа кротко на пясъка. Имам джобни.

# 1 269
  • Пловдив
Добро!

Бобчи, още трябва ли ви помощ? Ще мога към 9,30-10ч да моля колежка...

Аз пратих документите за консултация в Токуда.

# 1 270
Намерихме ,Кротала даде познат,че го събудихме.Ами.за Павел става въпрос,но Мид ще пише после .Не е зазлял ,все така си е

# 1 271
Мисля си за това, което написа в другата тема Child of June. Дано да греша, но гласът ѝ е тих и, след първоначалните ни съчувствия, тя ще се оправя сама както може. А не знам дали тя има и 40. Детето ѝ е малко...Не ми се иска да е така. Не че имам идея какво можем да направим.

# 1 272
Бобчи, Гугъл асистант има опция за симултанен превод. За медицински разговори не става да се разчита на нея, но за някакви по-ежедневни е вариант.

Уиш, трябва ѝ време според мен да канализира емоциите и чувствата, защото този път знае от личен опит какво ѝ предстои. Тя и предния път не споделяше много. Ако онлайн съчувствия я натоварват, по-добре наистина да не чете.

# 1 273
Попи, аз имам предвид друго. За такова лечение трябват пари. Моралната подкрепа е важна, но без пари...Да, наясно съм, че не можем да помогнем на всички.

# 1 274
  • Варна
Предполагам, че става въпрос за медицинска експертиза. Благодарим на Кроти.

Общи условия

Активация на акаунт