Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 004
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 320
Мързи, бутни ги във фурната. Аз така пържа, че нали нямам котлони.

Скапана съм. Днес на работа ми излезе душата.

# 1 321
Е, Естела, хапни си калмари, нали няма сурови да ги ядеш, добре сготвени няма проблем.

И аз мисля, че едни калмари, още повече пък на края спокойно можеш да хапнеш. И също, защото си накрая- и цигарка ти разрешавам. Sunglasses Но вино недей- не за друго, а не се знае кога ще тръгне за срещата Бориса, може да се наложат упойки, лекарства, не е ок. Но пък има безалкохолни бири, а и за безалкохолно вино съм чувала, че има в Бг. Тааааааааааа може и да ти се сбъдне мечтата, при това още днес. Blush

# 1 322
Безалкохолна бира става, но опитът ми с безалкохолното вино струваше 20лв., които излях в канала. Няма такава гадост. Хем беше био.

# 1 323
Две-три глътки бяло вино няма да са проблем и да тръгне раждане. Че и чаша даже, но по-добре две-три глътки само, освен ако не е "без едно мога с едно не мога" Simple Smile

# 1 324
В другата тема отдавна вървят залагания за датата на раждане на Бориса, гледам и тук така тръгнаха нещата. Да дам и аз моите пет стотинки, ананас 🍍 компот помагал да се ускори процеса. На мен не ми помогна особено. Голямата я преносих с десет дни, малката с три. Но и двете по калъп. 3630 и 3650 гр. се родиха.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 19:37 от 🧡 Clo 🧡

# 1 325
5.09 е моята прогноза.

# 1 326
Сиросчееее, жива да си да илядиш!!! Чудни чушки станаха, чудниииии /още не съм ги яла де, на вид само/ и сичкото напаст в 1 тава се събра, иначе диван чапраз на поне 6 тигана щях да седя... и олио ми спести, и време, и нерви, и смрад... един буркан крюшов ликьор за тебе ще е!!

Аз залагам на 31.08... тва сий мойта дата, само че в друг месец...

# 1 327
Е питай бре булка. Ма само един буркан ли? 😎

# 1 328
Е, 'ми казвайте овреме, че крушов ликьор е наградата, аз щях да ги изпържа направо Grinning

# 1 329
  • Пловдив
Мързи, ма то от фурната пак иде смрад Wink инак само дето пръска, ако са в тиган. Да ви е сладко!

СипАх си аз... наспорт!

Бабриии, как е у родината?
Скайче, вие тръгнахте ли?

# 1 330
Аз две чаши вино одрънках преди родилното,ама за хемоглобин ,не за друго.
Бяхме на лекар,каза ,че поне бързо минават вирусите на Звери,дави се от сопол,не от друго и коларгол изписа и един сироп.Почвам обаче аквасорса .МУ се прибра днес от работа,щото много съм му набрала,не бях къпана дни ,той ми бачка за световно,и това дете все отгоре ми,аааа писна ми .Утре почива ама е на обучение някакво .

# 1 331
Е питай бре булка. Ма само един буркан ли? 😎
ако ти не стига, мога да пратя и малкото котенце... Smiling Imp

Ули, на тебе да пратя ли трите бъдещи чувала червена капия за печене и белене? Stuck Out Tongue Closed Eyes

Мистиче, изобщо не мирише толкова, колкото от тиганя...

Бобчи, а няма ли вариант двете да се къпете...аз така съм се къпала с баткото навремето, той си играе или дивее из банята, аз под душа... или и двамата в душкабината... ми като няма как...

# 1 332
Не разбрах какво ги правихте тия чушки във фурната, ама прочетох за крушов ликьор. Казвайте бързо кой, как и къде с тоз ликьор.

Наспорт и от мен, спортувам с бира. Обикаляхме с МУ напред-назад с колата, прибрахме се с една торба, пълна с орехи,  ябълки и сливи. Сега го подхващам да чисти орехите, дано да стават, че много обичам такива млечни.

# 1 333
Мързел, язе котенце си имам. Кажи, че ти се свиди буркана 😜

Бърди, казвам. У Мързелото е, ама не дава. 😈

# 1 334
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
печен патладжан с чесънче и олио, цели печени картофи с "кожата", сирене от България и домате за гарнитура.

Горинич обяви, че съм вълшебница. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

може! много доволна вещица съм

Общи условия

Активация на акаунт