Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 540
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Somewhere in the World
Ехее, имаме си бебе! Добре дошъл на Станислав Heart Да е здрав и кротък, да Ви радва много, Ерин.

# 1 681
Честит бебчо, Ерин, много да те радва! Nature Star2

# 1 682
Еха! Честита рожба, Ерин! Да е жив и здрав! Да расте силен и щастлив! Да е късметлия и като порасне да сбъдва мечтите си с лекота!

# 1 683
  • Пловдив
Ерин, честито! Живи и здрави да сте!

# 1 684
Добре дошъл на Станислав! Един, да ви е жив и здрав и много дави радва! ❤️

Отивам на маникюр и педикюр. Тъкмо ще си почина малко.

# 1 685
  • София
Ерин, честито. Да е жив и здрав. Да спинка и хапва и да радва всички ви.

# 1 686
Честито и от мен! Здравичък,поспалив и послушен да е. Бързо възстановяване! 🥳🥰🤗

# 1 687
Ерин,честит да е Станислав!Много да е здрав, щастлив  и спокоен  и да ви носи само радост!

# 1 688
  • Somewhere in the World
Значи, така да ме е вбесил ММ, направооо...
За пореден път много ме разочарова, но се замислих дали аз съм права, след като обсъдих казуса индиректно с брат ми:
Абе пак съм по средата и полудявам че ММ не ще и не ще да ме разбере.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 15:36 от Pretty_Mama

# 1 689
  • София
Вземете под наем. Или за сина, или за сръдльото.
Има нова кола, но не я кара? Да я даде на детето тогава за седмица. Imp

# 1 690
Ами, ей на, докато леля му обикаля улиците...пръкнал се Станислав 🤗 Много хубаво име! Да стане славен, да бъде здрав и радост за цялото семейство! Честито и на мама, поздравления, голям мъж си е родила!
Прити, права си.

Бобч, изпратено. Чак днес, че нямах време кога.
Жегата вече не я понасям, освен физически, и психически. Да идва есен, зима, Кот доди...само жегата да свършва.
Кога спират с простотиите килешите? За една съседка питам 🤨
ДобрЕ, нещо съм отървала покрай теб...ама не звучиш добре. Не ми харесва тъй да та глявам. Ща мацна с прегръд 🤗 а другото ще се нареди. Тъй, де...казала съм вече.
Ще успокоявам нерви с подреждане из нас. На мен тъй ми действа...успокояващо. Нищо, че почна едно, второ, сетя се за първото, ама вече съм почнала трето 🤣 Откачена работа, но ми действа ок на нервната систЪмс...

# 1 691
Тринке,златна си!Ренко ,златна си!Каква пратка имам в Спиди нямам идея ,утре ще я взема,ако някой от тук ми я е пратил,моля да ме извини.Проспах куриера и я занесъл в офис на майна си.

# 1 692
  • София
Прити, ти си за бой. Твоят храненик да си сяда на г@за. Естествено, че ще помогнеш на детето. То това не бих го нарекла и угаждане.  Ние сме давали кола на приятели за 20 дни.

# 1 693
Аз не схващам защо си го причиняваш - Прити, ти работиш, купуваш, плащаш и накрая се обясняваш като ученичка. Дори 14-годишната ми дъщеря има свободата да решава за вещите си, които си е купила сама.

# 1 694
Прити, започни да се цениш и да угаждаш на себе си. Тоя живот си минава за нула време. Не го хаби за нещо, което не си струва.

Общи условия

Активация на акаунт