Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 544
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 665
  • София
Вече не сме 2в1. След два дена преносване Simple Smile
Станислав в 9:22, 3600, 52см. Голям ревльо, аз пак без упойка… боли ме дупето Grinning Надух главите на акушерките в родилното… ама излезе…

Лошото е, че оставих баткото май болен, повърнал е към 4 сутринта… Надявам се да е от вкисната лимонада, към 1 ми рева, че му е лошо… Ама вчера беше в поликлиниката 2 часа и нз дали не е лепнал нещо.

# 1 666
Честитооо! Да е здрав, послушен, умен, пробивен и много щастлив!
А, на теб бързо въстановяване.

# 1 667
Еееее, станахме лели!
Да е честит, Ерин,  поспалив и като се приберете у дома, да не е вече ревлив!

# 1 668
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Вече не сме 2в1. След два дена преносване Simple Smile
Станислав в 9:22, 3600, 52см. Голям ревльо, аз пак без упойка… боли ме дупето Grinning Надух главите на акушерките в родилното… ама излезе…

Лошото е, че оставих баткото май болен, повърнал е към 4 сутринта… Надявам се да е от вкисната лимонада, към 1 ми рева, че му е лошо… Ама вчера беше в поликлиниката 2 часа и нз дали не е лепнал нещо.

Честито! Да ви е жив и здрав бебока! Голям е, определно е имало зор Blue Heart Бързо възстановяване, да спинка и папка много !!!

# 1 669
Ерин,честит да е Станислав!Много да е силен и здрав и да носи много радост!
Ех че хубаво!!!

# 1 670
Здрав да е Станислав,кротък и поспалив!Ерин,бързо да минава Д-то,да се наместят хормоните,да поспиш,и вкъщи здрав батко и изпълнителен татко да ви чакат!

# 1 671
Здрав,силен и успешен да е малкият принц, Ерин! На теб бързо възстановяване!

# 1 672
Честита радост, Ерин! Да е здрав и щастлив новият член на вашето семейство! Бързо възстановяване ти желая!

# 1 673
  • Варна
Ехеее, честито, Еринче 🤗
Да е здрав, игрив и мнооого щастлив, и вие покрай него ❤️

# 1 674
Добре дошло на бръмбарчето Станислав! Жив и здрав да ви е, Ерин, и само да ви радва!

# 1 675
Добре дошъл на Станислав, да расте здрав и безгрижен ! Ерин,  честита рожба, стискам палци скоро да сте вкъщи и баткото да е добре , сигурно сърчицето  ти вече е раздвоено.

# 1 676
  • София
Ееее, страхотно! Добре дошъл на Станислав! Да е жив и здрав, всичко да му се получава лесно в живота като с магия! Честито, Ерин! Бързо възстановяване! Скоро да се съберете всички у дома и при баткото да е било нещо еднократно.

# 1 677
Честито, Ерин! Жив и здрав да ти бъде малкия юнак, а ти бързо да се възстановиш. ❤️
Баткото да се оправя и той!

# 1 678
  • Euskal Herria
Честито, Ерин! Здрав да ви е Станислав! И ти бързо се възстановявай!

# 1 679
Ерин, честита радост! Жив и здрав да е Станислав, поспалив и послушен. Последното важи с пълна сила за останалите домашни Simple Smile На теб бързо възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт