Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 515
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Somewhere in the World
Ех , Мисте, старост-нерадост. Верно е, че се вдетиняват, ама трябва го натискаш ти или брат ти баща ти, да се стяга.

Мойта майка е малко по-стабилна, но преди 2 седмици беше много  разстроена и всеки ден си събираше багажа да си ходела, че тук пречела...абе да ти се скъса душата.
Та нея ли да мисля и обгрижвам, на ММ простоийте ли.
 П.С - забравих  да ти кажа  -следете на баща ти Паркинсона, че на мама невролога ми се накара,че трябвало на 3-4 месеца да я гледа...

# 1 711
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
имаме си бебе.... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

ерин, да е спящо и спокойно бебе. друго нищо не ти трябва Simple Smile

# 1 712
  • София
Ери, да е здрав, поспалив и добре да си похапва Станислав! Батко му бързо да оздравява! На теб бързо възстановяване!

Ние с Пантичката досега маахме гащи из парка. Там пък днес сякаш беше сбирка на изнервени майки. По едно време Пантата ме погледна и прошепна "Мамо, ама тук всички майки са много лоши!". Обяснението ми, че просто са изнервени, а децата им са малки и непокорни не беше прието. Остана си с убеждението, че майките са виновни.
Една от майките беше по-надарена в гръдния кош и държеше да го демонстрира посредством облеклото си. Щерката ме попита защо не си купи дрехи по мярка. 😆 До скоро не забелязваше такива неща, но напоследък тя самата започва да се сдобива лека полека с по-женствено тяло и всичко много я впечатлява.

# 1 713
Прити, няма да давам съвети и акъл, но се надявам да вземаш най-доброто решение и да постъпиш така, че да се чувстваш добре ТИ, не някой друг - да си спокойна, щастлива, обичана и подкрепяна.

Мисте, понякога имам чувството, че говориш за моите баба и дядо. Сега ги "познах" в постоянното дърлене. Изнервящо е и за тях двамата, и всички останали около тях.

Днес започнах нещо ново в професионален план. По-скоро се върнах към дейност, с която се занимавах преди време, но бях прекратила няколко години. Дано се справя и дано има полза от цялата работа.

Не знам как да се справя с тази пуста тревожност. Постоянно има нещо, за което да се притеснявам. Обективно наистина има, не е някакво внушение. Опитвам се да не мисля, гледам да съм ангажирана с работа, с четене, да се виждам с хора, но не помага и не знам как сама да си помогна. Ясно ми е, че трябва да се абстрахирам от всичко, да не мисля, да не се вживявам, да гледам себе си, но явно не успявам.

# 1 714
Ахаха, Панди, Пантата наистина е голяма Панта!

# 1 715
  • София
Ерин, честит да ви е Станислав! Да расте здрав, щастлив и обичан! Леко и бързо възстановяване на теб! 🌷❤🎉
Аз ходих днес да се разправям с енергото. Трябваше вече да имаме табло и електромер. В системата стои, че договора е изпълнен. А то нищо не е свършено… Предния път били забравили да ми дадат друга бланка да попълня за времянка… И сега още чакане. Изобщо…

# 1 716
  • София
Едно време, като видех някой родител да се кара на малко дете, да влачи малко дете и всякакви вариации, си виках, леле колко лоши родители… Сега вече знам истината Grinning

# 1 717
След малко ще ударя наспорт за здравето на Станислав. Преди това обаче има да разчиствам в една стая и да пусна пенка да пере.
Снощи сготвих. Ваичка, ако са ти почервенели ушите от мен ще е/ с добро те споменавах, да не си помислиш друго нещо/.Много време ми пести пота. Врътнах две бързи манджи в извънземното. Всъщност едното бе сос за мексикански питки. Идеята се роди спонтанно, че пуешкото бутче му трябваше още малко, уж сварено, но някак по-жилаво ми стоеше. Та сипнах зехтин в пота, добавих нарязаните на дребно мръвки, глава лук на филийки, скилидка чесън, подправки на око и на вкус и една консерва от мексиканската седмица в лидл - червен боб и царевица в доматен сос. На соте за няколко минутки и върху затоплена питка тортиля + малко майонеза, настърган кашкавал  иии ядеш и ревеш.
Аз тая блага работа с учебниците я свърших. При нас повечето училища още в началото на ваканцията качват списъка с учебниците. Подарих старите на приятелка, купих "новите" - от борса за употребявани учебници. Нещо остана, че нямаше, ама не помня какво. Само за езиците ще купувам всичко ново. Трябва да прегледам тетрадки какви са останали, но не ми е спешно, все пак от другата седмица си пускам отпуск на основната работа и отивам да бачкам в книжарница за 3 седмици, та малко по-малко ще напазарувам каквото няма.

# 1 718
Влизам да видя тук ли й Бориса....ма имаме си Станислав!😍Да е жив и здрав,поспалив и кротък!На мама Ерин бързо възстановяване!
Нещо щях да пиша...ма склероза...кат съ сетя.... тогаз!
ПанТата е голяма работа,да е жива и здрава!

# 1 719
След малко ще ударя наспорт за здравето на Станислав.

И аз, и аз!
Честит да е! Здрав, усмихнат и щастрив да расте!!!

# 1 720
Ерин, честита рожба. Flowers Rose Пожелавам на Станислав най-вече здраве и много любов. С тези две сили той ще има всичко, за да расте щастлив и с много успехи да върви напред! Flowers Four Leaf Clover

# 1 721
  • sf
Да е жив и здрав Станислав! И аз ще ударя една ментичка след работа, още два часа и малко.
За Бориса залагам четвъртък.

# 1 722
  • Euskal Herria
И аз все си мисля, че тогава ще е нейният ден. Първи септември е хубава дата.

# 1 723
  • Mediterraneo
Еринче, честит да е Станислав! Послушен и кротък да ти е, здрав да расте!

# 1 724
Прайх палачинки. Пих.
Хади Бориса утре, а? Тъкмо един след друг...

Общи условия

Активация на акаунт