Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 504
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да поизчака да изтрезнеем от посрещането на  Станислав, а?

# 1 726
Ерин,честита радост!Жив и здрав да е Станислав! Бързо възтановяване!

Аз до като се дотътря и той,аха аха ще проходи.
Скъсаха ви нервите днес,изтърван народ,като побеснели!

# 1 727
  • Варна
Ами , айде де, ама не ще 😂😂

# 1 728
  • София
Добро утро! Успешен и позитивен ден на всички!

# 1 729
Хич не ми почна добре деня. Един жител на квартал с компактно население, ме ядоса, още преди да съм си пила кафето. И то заради не заредена кафе машина.

# 1 730
  • София
Добро утро!

Естелче, чак ми е жал да теб как всеки ден те питаме и разпитваме. Grinning

Ерин, как мина нощно при вас? Станислав при теб ли беше? А баткото как е?

Да се похваля от ММ. Развесели ме тази сутрин. Успахме се яко и тримата. Аз първа се събудих и скочих да правя закуска, кафе, задачи. Минавам по стаите и напомням да се надигат, че време няма. ММ лежа и мръхтя двайсет минути. Стана най-накрая, кафето му направено, закуската сервирана. Искал да ми каже, че не може да го будя така вербално, трябвало с нежни докосвания. Иначе го боляла главата. Такъв смях ме напуши, милият ми той, мечтател. В сутрешната лудница да влизам като фея в спалнята, неколкократно леко да го будя с прегръдки, целувки (а защо не и със с*и, като си мечтаем). Това докато правя тристепенна закуска и ръчно изстисквам пресен сок от личи към прясно изпеченото и сервирано в китайски порцелан камерунско кафе. Колко е хубаво човек и на дърти години да вярва в еднорози! А то, каква тъжна действителност: айдеставайтеденямапостопътидавивикам.

# 1 731
  • Варна
Ама човека вярва, че можеш и затова иска, пък ти каква си гад значи 😂😂

# 1 732
Бър, каква си лоша, не стига, че не го играеш фея, ами и причиняваш главоболие на човека Simple Smile

МУ се е захванал да избира портманто. Начи, не знам за мъжа на Бър, но аз вече имам главоболие. Едвам сколасах да отворя око сутринта и започна да ме засипва с линкове към разни знайни и незнайни сайтове. До към третия или четвъртия отговарях и коментирах кое ми харесва и кое не, това провокира въпроси от сорта на "Как може точно това да ти хареса?", "Какво не му харесваш на онова?" и констатации от типа "Нямаш вкус" и "Нищо не разбираш". После спрях изобщо да отговарям, защото имах чувството, че ми изпрати всяко налично в нета портмантно - обърках се тотално, всички започнаха да ми се струват еднакви. И естествено, МУ се нацупи, съответно спря да праща. Алелуя.

Сутринта пих кафе на терасата, вятърът още не беше утихнал, умрях от студ. Хем жегите не ми понасят, хем не искам да идва есен и зима.

# 1 733

Имаме си облаци.
Температурата е Сен Сен жмо, или както там се обявяваше нивото на Дунав навремето.
Като жаба под камък съм - никакво движение, никакво усилие. Само чакам да стане  вечер, макар и тогава да не е хладно.

# 1 734
Между другото, и аз много мразя да ставам на юруш, цепейки секундата. После съм тегава до къмто ракиено време.
Колкото и да е рано, ми трябват две минутки, ако щете, за да се осеферя, да преосмисля какво ми предстои през деня, да си го наредя в главата, пък да стана с желание за първа глътка кафе.
А не "айдеставайтеденямапостопътидавивикам" (много е яко!!!) и давай на бегом кам кафе машината, от там- да будя този, онзи и още някой. Мнем, не е моето определено.

Добри, защото много добре зная за какво говориш (при това май ни спестяваш фактора "влага"?), ти пращам малко свежест.

Скрит текст:

# 1 735
Цакам с

# 1 736
  • София
ТиЛи, когато се успал сериозно, а те чакат важни задачи с точен час, няма как да се будиш нежно и лежерно с повтарям "докосване, а не с думи". Да си е чул алармата и да си се е будил както си искаш, и с докосване, ака ще Smiling Imp. И пак лежа сума ти време, докато припряната му жена прави закуска.
И аз обичам сутрин час за себе си и кафе, без домашни и други любимци, но ако се успя си поемам тегавинята и си спестявам от ритуала.

# 1 737
  • София
При акушерките спи фъстъкът, ама те го взимат в 23:15 и после в 6:10-15 го водят, таа не е много без мен. Днес ни “зарадваха”, че трябва терапия с антибиотик и сега го взеха абокат да му слагат, ама малко ли вируси изкарах, а и тежко раждане се води (главичката му е като на извънземно). Таа ще поседим 3-4 дена отгоре и баткото и таткото не са много щастливи, ама ще преживеят няколко дена без мен. Всичко ме боли Blush ама след вчера Grinning нормално. Ааа и е роден цоцльо, като брат си е.

# 1 738
Ерин, дано бързо се възстановите и двамата. Баткото днес по-добре ли е?

# 1 739
Ерин, бързо възстановяване и на двама ви и скоро да си се приберете и гушкате всички вкъщи!!! Hug В коя болница сте, ако не е тайна? При мен във "Вита" беше така със сина- водиха ми го сутрин, вечер го взимаха, освен ако изрично не ги помолех да го вземат ( не помня, правила ли съм го, обаче...).

Оооо, това с "час кафе само за мене си" обикновено свършва с началото на учебната година, отделно трябва да съм  сама с децата, защото иначе ММ става с мен. Rolling Eyes Искам да кажа, че това го свързвам някак с лятна/ пролетна ваканция, релакс и въобще- лежерно отпускарско настроение. Ако ме тресне някоя безсънна нощ- ок, но е рядкост по принцип.
Аз имам предвид дори едни 10 минутки просто да стана преди да се налага да вдигам децата за училище, да си пусна кафето, да позяпам безцелно и без никаква мисъл през прозореца (докато ММ си прави сутрешния туалет, защото след това тишината става мираж), абеееее- "да се събера", както обичат да казват някои спортни коментатори. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт