Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 518
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 255
  • sf
Добро утро! Добре, че е петък. Тия дни нещо много се изморих. Но пък утре съм на екскурзия  в Троян, ще си купя нещо от винпрома. 😆

# 256
  • София
Добро утро! Стискам палци за нашия Павел!
От вчера ме боли главата, плюс гаден ПМС. Пих един аналгин, ама то имало слънце на хоризонта, бе.

# 257
https://www.facebook.com/groups/936611300619108/?notif_id=165967 … oup&ref=notif
Заповядайте в групата за базар за Павел.Споделяйте,канете приятели.

# 258
Къде сте всички?! 🧐

# 259
  • София
Аз полягвам. Не спах много и после пак няма да заспя до сутринта.

# 260
Стягам багаж ⛰️

Да си обновя малко снимковия материал,и да спя с юрган 🤩

# 261
Работя. От вкъщи. Допълнително. Щото съм овца. И щото тъпата колежка, под предлог, че прави разчетите за идната седмица, ми поиска ДДС-то днес!!!!! на 5-то число!!!!! И като й казах между 20 и 40, се наду и набуцори!
Кви били тия прогнози... ми широчки, бе, душко, като необятната ми душа широки! Rage Rage

# 262
Тук сме, тук сме.
Предадох голям проект, отпадна ми едно гайле.
Следобяд ме затрупаха леко със спешности, но ги избутах и приключих за днес.
Тестът ми най-сетне е отрицателен, юхуу! Продължавам да говоря с носа.
МУ днес няма оплаквания, свали температурата още снощи и повече не е вдигал.
Едвам се удържам да не си сипя нещо.

Ренко, чакаме снимки Heart Eyes

# 263
Бърди, хич не се удържай. Аз чакам да удари 6 и триесе и докопвам бутилочката...

# 264
  • София
Добрютру по вечерно време. Опуках две рокли, една пола и бански за норматив.  А рокли и поли по принцип не нося.
Ш'сипа на миуото да преглътне по-лесно.

Имаме ли новини от Мид и Павел?

# 265
  • София
Аз днес оправях ДДСто от Бъндеришка поляна 😀

# 266
  • Пловдив
Ще ходим на бира ние.

# 267
  • София
В другата тема Мид е писала. Минало е, малко му е лошо на Павел, но други потребители писаха, че е нормална реакция. Чакаме повече информация, като може да пише Simple Smile

# 268
Аз лягам. Цял ден се чувствам кофти, едно такова ми е ... и аз не знам какво. Главобол, умора....

# 269
Броих гларуси днес, ама не ми излезе сметката 😁

ММ сутринта си грабна пуловерче, че било 20С и да не му е студено от морския бриз Rolling Eyes И цял ден си го размахва от едната ръка в другата, пъшка, поти се, ама безгласно. По едно време ми писна, влязох в магазинче и напълних една пазарна торбичка да носи, да се кротне. Търсих си гривнички на ластик, но имаше само такива дето се връзват Sad Но пък се прибрах с това:

Въпреки че оставих 20 кинта, продавачката се врътна на 180 градуса да си лафи с кИлежка още докато плащах с картата на машинката, не ми даде нито касова бележка, нито мерси-чао-добрден, един гръб и квот толкоз Triumph

Общи условия

Активация на акаунт