Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 73 982
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 240
Добра вечер, другарки!
Навечерях децата, пийнах бирчок, добре е ..
За мен утре понеделник 🤨

Мид, всичко ще е наред 🤞доколкото е възможно, ще видиш.
Аз фейсбук нямам, не знам как вървят нещата с благотворителните разпродажба. Имам книжки разни, една , две картини може да пробвам. И паричките към сметката към Мид.

Гледам реклами за хапчета за забременяване ми изскачат.. Кви времена. Едно време имаше повече за незабременяване.. С това искам да кажа- изпотровиха ни децата с .. и аз не знам с кво, ама не е добре положението.
Напсорт и лекичка от мен!

# 241
  • Пловдив
Нагънах шоколад солен карамел 🤔 май имаше емотикон прасе, нали? За мен е!
Направих тиро салатата...стана топ! Тая седм.има у бакалията сирена фета, гръцко. Та от него, йогурт, малко люта чушка, чесън, зехтин и сух риган. Ръгаш тух сичкото в чопъра. Препичаш нЕколко филийки. Режеш домат. После ядеш и рИвеш Yum Yum Като престои в хладилника се сгъстява и става още по-убавко.

Сиросче, де си?

# 242
Наспорт! Мид, ще продължим с палците и утре 🍀. Четох сега другата тема. Бобчи, дайте знак, когато сте готови с базара. Аз още мисля какво да бъде. В общи линии схванах идеята каква е и как функционира.

Може ли да се оплача от много работа в отпускарския сезон и двойния аршин, с който се мери за индианци и за вождове? Малко индианец останаАхме, за сметката на много вожд, за съжаление.

# 243
Утре Алина ще направи група за базар към страницата и ще я сложим тук.Днес писах на инфлуенсъри,певачки,влогъри,актьори и засега двама ни отразиха и сложиха корицата ни на стори,но все е нещо,все някой ще ни отрази още а и ще пиша на други.Всички действаме ,ще съберем пари .Ако имате контакт или познавате някой с много последователи пишете му за едно стори.Аз някои освен за стори и за средства ги моля.Например Азис,Бачорски и още някой имаше.Забравих вече,компот ми е главата.

# 244
Бобчи, браво, момиче!
Съжалявам, че точно в момента не мога да се включа активно и аз. Не искам да се оправдавам, но ставам в 6 сутрин и едвам долазвам до "лятната резиденция" около 18:30 вечер. Боцкам по малко от телефона, което си е жива мъка, че и новите теми през него пускам. След осем часа пред поне два монитора едновременно, направо ми се драйфа и не мога да продължа.

Чакам с нетърпение есента, поне да не губя по час в задръстванията сутрин и вечер. За съжаление обаче, ходенето пеша на работа ми е мираж, а разстоянието е само километър. Ако продължават проблемите с краката, може да се наложи да търся специалист в София. Но за това трябват време и средства, за намирането на правилният човек да не говорим. Оплаках се напоително, в последно време все по-често взех да го правя.

Сирос и Карамел, наред ли е всичко при вас?

# 245
Кло,не съм само аз.Всеки мисли,пише тук там,предлага варианти,но не става бързо.Споделяйте постове и страницата,това не е никак малко . Да достигнем максимално хора.

# 246
Придремах между 8 и 9 сега вечерта и познайте кой ще брои овцете тази нощ…Даже се обадих на ММ, като се събудих, да го питам няма ли да се прибират с дребната. А той на една ръка разстояние от  мен. Joy Толкова не ми се вярваше, че са ме оставили по никое време да спя, без да ме събуди никой.
Нещо ми се трупа ли трупа умората. Колкото и да съм изморена, сутрин се будя рано и изобщо съм в някакъв омагьосан кръг.

# 247
Сирос се занимава с ремонта и майстори.Надявам се,че скоро ще се появи.

# 248
Благодаря за съветите, момичета. Hug Запазила съм си час за тукашен консултант. Ще видя как ще се развият нещата и тогава ще го мисля. Хедра и аз съм я набелязала. Имам книгата ѝ, която ми е доста полезна, но явно си трябва още. Бобч, запазвам си правото да ти досадя за консултантката.

Ще споделя заглавната страница с дарителската сметка за мъжа на Мид в Туитър. Имам що годе добър брой последователи, които също ще призова да разпространят. Надявам се, че ще е от някаква помощ.

# 249
  • София
Попи, ще си правим компания.

# 250
Лав,нямаш грижи .Много е добра,беше на горещия телефон на НАПК ,писала е доста лекции.За сън знаеш аз съм човека,не че се хваля,но за два месеца имам четири доволни майки ,които продължават да спят.Новите ми също имат напредък и много се радвам и ги хваля ,сами се убеждават ,че работят нещата които им казвам.Ще си постна тук отзива от стажа даже ,просълзи ме майката.
Всеки човек,всяка стотинка е важна!

# 251
Браво,Бобчи! Много е хубаво това,което правиш. ❤🤗
Аз пробвах вишновката днес. Ми страОтна е! Никакъв алкохол не се усеща,а само вишничките. Лекичка,пивка.. супер. 🥰
13,верно ли такива хапчета има?! 🤪 Назад съм с новите работи.
Лавче,да нацелуваш бебешкото краче от мене. 🥰
Карамелчето да се яви,Якчето,Сирос.. и всичките липсващи,дано са добре.

# 252
И Оги, и Герата, и Веселинкова, която явно вече и рядко чете, по палците познавам. Янче, пристигнахте ли?

Добро утро! Едвам станах, като разбита съм. Добре, че е петък.

# 253
Добро утро!
Мид,хайде да минава вече тая процедура,стискаме палци!Пиши после .

# 254
  • Пловдив
Добро!
Всички липсващи искам на отчет, да Simple Smile Айде по повода сервиРвам по кафе...Петък е все пак.

Снощи и аз ич не спах...ставах до WC-то през 15 мин. Взех си хапчета за цистит.

Общи условия

Активация на акаунт