Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 73 973
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 225
Не съм пускала палците! Мид, чакаме да пишеш, че процедурата е минала успешно Hug

# 226
  • Варна
Процедурата ЩЕ мине успешно, поръчала съм го ❤️

Бобчи, ще му давам ли информация за змиите на човека или ? Не искам да притеснявам и аз Мид излишно, знам, че и ти носиш сто дини ❤️

# 227
Майко,Стеле изключих!Ще му дадеш,чакай да видим готов ли е материала с тях.Оф,тотално забравих за твоя човек...

# 228
  • Варна
Майко,Стеле изключих!Ще му дадеш,чакай да видим готов ли е материала с тях.Оф,тотално забравих за твоя човек...

Бобчи, спокойно миличка, 100 неща са ти на главата.

# 229
Вишновката ми е станала като елексир 🤩!Ни алкохола се усеща,ни многото захар.Сипваш на дъното на чашата,доливаш с газирана вода,и пиеш разхлаждащ 🤭 коктейл 😁.Добавих и безалкохолен сироп мохито,и отделно още лимонов сок.

# 230
Ренко, завидЯх ти. Тази година вишните ми окапаха на дървото. Даже не можах да ги опитам.

# 231
O, Кло, ей сега ще те надразня. Една от вишните в селското шато е точно под прозореца на спалнята и, като се нагъзя от там, мога да нагъвам вишни колкото душата ми иска. Даже тази година се глезих, като плюсках вишни от спалнята, докато лоча розов джин.

# 232
Кло,ако искаш пияни вишни,другия път като идваш за сирене,ме извести.Сериозно,няма какво да ги правя.С костилка са, дървото не е пръскано.

# 233
ПиснА ми на шапката днес. Не че имам шапка де, ама ми писна. Изработих света и имам още. Утре се очертава същия натоварен ден.

МУ е с близо 38 температура, разстройство и повдигане. Боли го глава. Единият му колега е със същите оплаквания. Сега му направих таратор, дадох му парацетамол и го пратих да спи. Да видим какво ще излезе накрая.

# 234
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тестче?
което ме подсети, тетке.... как си?

# 235
Тестът му е отрицателен. Засега.
Колегата му не е пожелал да се тества, но споделил, че вече два дни е на работа със същите симптоми.

# 236
Ние сме с две положителни колеги от вчера и днес. Утре се очакват още включвания.

Ренко, много мило. Аз съм нахална и ще се възползвам. 😍 И конюнктивит имаме в отдела, вирусен. Найс.

# 237
Да предупредя,че тази събота/неделя ни няма.Следващата май сме тук,по-следващата е под въпрос.

# 238
Аз тази седмица ще отварям фабриката за консерви. 30 кила домати ме чакат да влязат в буркани/бутилки, каквото има. По-вероятно е другата седмица. Не мога да правя планове за след това. Знам само, че на 23 ще тръгваме към нашия гьол.

# 239
Четири тавИ неназовимо... Само така ще ги правя вече...
Обичам вишновка... А баба прави ликьор от зелени орехчета... божествен е.

Общи условия

Активация на акаунт