Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 73 869
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 210
Попи, аз си взех една гиричка - ирландски крафт джин, правен от н'ам си кви си монаси, с розАФ тоник и спортувам. Идвай и ти за тренировка.

# 211
  • Пловдив
Ааа, Кло, зареди я малко, оправи се и офейка...имаше конско. Намуси се и т'ва е Head Band
Ся седнах. Сипах розов и чакам филма. Китки разсаждах...ако се фанат ще в цяло чудо.

# 212
Ние сме подхванали един мини сериал за Бонапарт. Утре е последната серия. Почти не гледам телевизия вече. Днес съм малко по-шен и няма опасност отново да си легна с кокошките. Обаче в кухнята е паднала боНба. Не ми се става.

# 213
Уиш, аз се събрах с хубави хора по хубав повод и поспортувах с бяло винце. Банално, ама сега ми е добре. Е, мускулна треска едва ли ще имам, но отпуснах душицата поне за кратко.

# 214
Лаватера, аз имам чувството, че на всяка нова майка в темата го пиша, но и Хедра и Ася Демирева предлагат онлайн консултации. Не мога да опиша достатъчно, колко ми помогнаха на мен лично консултациите в Хедра и при двете раждания. Да се внесе спокойствие, че няма нищо лошо ако се наложи детето да пие мляко, някой, който знае във всяка ситуация, как да ти помогне. Изобщо едни от най-добре инвестираните пари са това.
Хедра специално е с над 10-годишен стаж като IBCLC, честно спокойствието, което вдъхва е почти по-ценно от помощта.

# 215
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ре, как е куч?
И Уиш и Добри могат да видят рецептите си в първия пост. То се е видяло, че другия месец ще почнем пета част на готварската книга.

кло, тази рецепта не е моя. в темата някой я пусна, аз си я запазих и днес я пробвах.
обяснявам се като ученичка. Simple Smile но да не стане повторение в готварската книга

# 216
ММ тамън затвори врати и прозорци, че му духало, викам ще се издушим в тая жега, а той, ами нали ще се спи. Ама аз и като спя дишам, ве, ееееее Rolling Eyes Сега по нощите ви четох и ми се прияде баница. Присетих се колко добре ще върви със сладолед, но имам само сладолед, опапах една купичка, поразхладих малко, останалото ще го сънувам. Уморена съм, днес спортувах и аз, ей такива гирички вдигах, тежки, потни:

И бягане с препятствия имаше (за малко да напиша баница с препятствия), от една маса на друга...

Успешна среда на седмицата на всички и да има повече поводи за наздравици Hug Balloon

# 217
Добри, не се коси, в крайна сметка няма да издаваме книга, нали?
Пък може да съм я пропуснала предния път да я кача. Сега поправям тази неправда.

# 218
Нека я има два пъти, ако не от единия линк, от другия някой ще я направи Simple Smile

Днес стискаме силни палци за Павел.

# 219
Мид, 🍀 за Павел!
А добро утро, вече официално съм станала и пътувам към офиса.

# 220
  • Пловдив
Добро да е за всички!

# 221
Добро утро!Стискайте,не знаем дали днес или утре ще му слагат стент ,но Мид ще пише.
Ние продължаваме ,имаме купувач на бебе змийче ,дама от форума и админ на страницата,днес имаме важна мисия.Стискайте палци повече хора да откликнат.

# 222
  • София
Добро утро!

Мид, Павел, с вас сме! Вярвам в успеха ! ❤️🍀

# 223
  • София
Добро утро! Днес ще е страхотен ден. Първа стъпка към подобрение за Павел! Стискам палци и пращам прегръдки! Не знам тежка ли е процедурата, но леко и бързо да минава!

# 224
Мидче, стискам палци и пращам позитивни мисли! Да мине леко процедурата и да видите бързо подобрение!

Общи условия

Активация на акаунт