Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 73 884
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 585
Брутро, бях по гръцко, то цяла сага е тая отпуска. Сега малко по варненско и утре заминавам.
Не знам какво е ставало с Мид, ще помогна и аз, ако някой има личната сметка, моля да ми я прати на лични.
Децата са добре при баща си, или по-скоро при бавачка, за мое щастие ми е стара приятелка и знам, че са в добри ръце. Чуваме се всеки ден, липсват ми ужасно, но ме гледат с други очи. Сега като се сдобих с кола, ще ходя по-често да ги виждам.

# 586
  • Пловдив
Скан, тъкмо за тях щях да питам как са Simple Smile Ще свикнете всички с новостите, важно е бащата да не ти прави драми.

# 587
Добро утро!
Скан, добра среща! Щом децата са добре с бавачката при баща си, всичко ще е наред. Важното е ти да се чувстваш удовлетворена, че толкова години гърч, не беше на добре работата.
Отивам на бърз пазар, ще хладилникът ни е бяла тишина. После отварям консервната фабрика. Свеки ще праща и сливи през седмицата, ще останат само киселите краставички.

# 588
  • София
Добро утро!

Мисте, какви са тези пурички дето си пържила? Сподели, моля!

Аз закусвам диня със сирене. Преди това пих чай за корема. След динята май и кафе ще пия. После ще стана много пикантна докато излезе всичката тази течност, но не съм на работа поне.

Хубав ден да имате!
Успех на Павел и Мид! Мисля ви денонощно!

# 589
Кло,предвиждаш ли насам да идваш?

# 590
Ренко, в момента съм в Долни. Ще пиша ЛС. Да докладвам, че на завоя в центъра точно, един дядо продава дренки. Бърди търсеше.

# 591
  • София
Добро утро, ☕
Аз съм на пържени филийки с домашно сладко днес.
100те кила и мен грам не ме кефи. Преди няколко години на плажа отказа на децата да се снимат заедно, под предтекст, че не бил облечен подходящо. 😖

# 592
Скан, звучиш чудесно! Радвам се, че нещата са поели в по-хубава и желана посока.
Ерин, май само апетитът ми не пострада от цялата работа, да ти кажа Joy
Кло, благодаря за информацията! Отказах се да търся аз, организирахме семеен кооператив и ще правим по-голямо количество на село. Вуйчо ми се е ангажирал с осигуряването на дренките.

Пера и простирам, после ще трябва да гладя Cold Sweat Лека-полека събирам багаж. И готвя. И много ме мързи.

# 593
За има-няма 10 минути се разминахме с Кло, много ме е яд! Другата седмица вече трябва да успеем 😁
Бърд,мързела ми е дошъл и теб да навеси,а Sunglasses . Много е коварен,още не мога да се измъкна от лапите му.
Снощи наблизо имаше къна.Който не е запознат с турските порядки пояснявам,че става въпрос за невъобразима музика!Уж до 22 часа 🙄.По едно време се включи и друга музика-едни от ляво,едни от дясно 🤯.И когато в 23:15 вече всичко беше утихнало,и спокойно разтворих врати и прозорци (не мислете,че като е затворено не се чува🤕),започна да се носи солово пеене,без акомпанимент,от някой господин,на живо дет се вика,от една къща на хълма 🤐🤯.Чуваше се и как му пригласят и го аплодират,а той продължаваше да пее шлагери в захлас.Накрая,пеейки за някоя Ана Мария,наближавайки 1 след полунощ,заспах.

# 594
Съжалявам, Ренко, ама ме чакаше гърч в къщи и не се сетих да пиша по-рано. Така или иначе, преди морето ще трябва отново да зареждам. Ще се уговорим от предния ден, да не стане пак разминаване. Не ги мисли вишните. Не си ли им намерила още приложение? Да ти метна една рецепта за плодов кекс.

# 595
100 кила е подкрепял каузи. Благодарение на него е изпратено в академията на НАСА в САЩ единственото одобрено българче. Той лично, доколкото знам ѝ е купил самолетният билет. Явно обаче известните хора в един момент започват да си позволяват арогантно поведение, което в такива ситуации направо им слага хикса като хора.

# 596
Ренко, прибери си го тоз мързел, молъ тъ.
Два пъти на нашата улица е имало къна, заради която са затваряли цялата улица, коли не можеха да минават. В единия случай имаше DJ, в другия - жива музика.

# 597
Какво е къна? Годеж ли?

# 598
Мисля, че не е годеж. Доколкото знам, къна се прави малко преди сватбата, тогава се къносват ръцете на булката. Годежът си е отделно. Но не претендирам за достоверност.

# 599
100 кила е подкрепял каузи. Благодарение на него е изпратено в академията на НАСА в САЩ единственото одобрено българче. Той лично, доколкото знам ѝ е купил самолетният билет. Явно обаче известните хора в един момент започват да си позволяват арогантно поведение, което в такива ситуации направо им слага хикса като хора.
Аз гледах това по ТВ и реших,че ще ни помогне ,уви.Няма да го излагам да качвам разговора ни ,казах му ,че ще успеем и без него .Тя и Златка Димитрова подкрепя  и отишла на събитие за болно дете и поискала 400 лв хонорар ,че от джоба си платили хората.Жената с която Стели ме свърза ,както казах е отвратена и в началото не показа ентусиазъм.Разказах й за Павел подробно и ми предложи да се срещнем и поговорим,да ми даде контакти и да ме свърже с хора.Тя си работи в банка,просто на добра воля ще помогне .Има много добри и отзивчиви хора,но има и страшни борсуци.

Общи условия

Активация на акаунт