Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 73 878
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 600
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Къната е ден или два преди сватбата, събират се само жени и се къносват ръцете на булката.

# 601
  • Пловдив
Панде, навити банички от ония турските триъгълни кори. Стават супер, ама моите не ги щат.

И ние правихме компот праскови, гювеч, сготвих прясно зеле и картоф кюфте, други прасковки за сладко и още задачи Head Band

# 602
Къде се изгуби Фил? Някой знае ли? В началото на юли замина с децата и каза, че ще си даде малко почивка от форума, ама мина месец. Фил, ако четеш, мисля те.

# 603
  • Пловдив
Нали каза, че спира да пише за известно време.

# 604
Тука е ден преди сватбата къната.Май свекървата изрисува с къна ръцете на булката.Принципно на самата "церемония" могат да присъстват само жени.Пред дома се вихри музика,в повечето случаи оркестър,канени са всички,които са канени на сватбата.Май и тогава свекървата дарува бъдещата снаха.Абе, ядене,танци и по-малко пиене(ако са традиционалисти).Виждала съм и даруване,за обзавеждане на жилището на бъдещото семейство.Не съм сигурна кога се прави.Наред с мебелите,има и кърпи,хавлии,чаршафи,тенджери,тигани,абе всичко, всичко.В Пловдив съм виждала подобен ритуал преди появата на бебето -в камиони,с открита каросерия,се нарежда необходимото да отглеждане на дете.Вървят напред няколко музиканта,следват ги жени, танцувайки докато ходя,и след тях камионите.Много колоритни гледки са 😂
Кло, плодове на сладкиши не обичам,само шоколад 😁.Щом съм обещала,отделила съм!
Фил каза,че до септември ще е в почивка от форума.

# 605
  • Euskal Herria
Добро утро!
Вчера навъртяхме солидно количество километри с ходене. Днес не знам дали гостите ще искат пак същата програма, или кротко ще си почиват. Simple Smile  Добре поне, че минаха адските жеги и вчера беше приятно за скитане.

Мен ме чака обичайното седмично пазаруване, ама съм решила да купя само най-необходимото. Мъжът ми е дежурен, та до магазините ще ходя сама и пеш. В понеделник е празник тук, нищо няма да работи. И после почва голямата фиеста.

# 606
Търте,има предложение 70 лв за втората картина .Ще почакам няколко часа и ако няма наддаване ще го одобря.Така Павел има 170 лв от теб 💖

# 607
Привет!
Скания, радвам се че нещата при теб се нареждат!
При мен мързелът е забранен. Сутринта ходихме на гробищата, бабет прави 3 години. Като се прибрахме, пазарувах, пуснах пералня, доопаковах коридора и го минах с грунда. Отворила съм всички врати и прозорци да става течение и да съхне по-бързо. Така като го гледам към пет часа ще започна да боядисвам с латекса. Надявам се днес да успея с първата ръка, утре втора и започвам с лепенето на 3 д тапетите. Там ми е чуденка как да отсека точно височината, че на места цокъла с блажната боя ми се вижда леко крив. Ще трябва да опъвам нещо за ориентир, ама още не съм го доизмислила. Дано утре да приключа, че ще трябва да викам новата фирма за интернета да опънат кабела. Ще има малко къртене до входната врата. Дано да го направят както трябва и с минимални жертви. Ще ви кажа кога да стиснете палци.
Сега малко ще отдъхна, ще си лепна лепенка на пръста, че от размахването на баданарката вече имам мазол. За боядисването съм си купила от тези валяци, които уж не пръска боя от тях. Латекса се налива вътре, ама да видим. Имам и обикновен валяк и ваничка, четки бол. Отделно ме чака и бюфет за боядисване. Че и на гардероба в детската съм му вдигнала мерника. Но всяко нещо по реда си. Сега ще си опъна малко кокалите, че да събера силици за после.

# 608
  • sf
Аз поработих в салона и после каквото изкарах го похарчих в Лидл и Пепко. 😆
Сега мисля да подремна. Детето е при баща си и ни ще готвя, ни ще чистя.

# 609
  • София
Аз едвам гледам. Събудих се в 4. Нито ми се чисти, нито ми се готви. И утре е ден.

# 610
При мен се изсипа порой, в рамките на 10 минути беше ... та затворих временно доматената фабрика. Прибрах готовите буркани в хладилника, утре ще продължавам. Беше ме страх да не влезе вода в разклонителя, че отидЕ машината. Сега търся нещо за гледане по ТВ, ама  слаба работа.

# 611
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вятър и мъгла, изморих се само да те прочета.
какво правя в такава работна компания и аз не знам.
ей сега и Донси... Wink

# 612
  • София
Аз гледам Шпионин със Саша Коен. Трудно го възприемам в  сериозна роля. Изгледах ме и човек срещу пчела с мр. Бийн.

# 613
Искам да се оплача!
Бобча иска да ме бие! Аз съм тих,кротък и много хрисим човек,нямам никаква представа защо! Искам адвокат! Има ли такъв тук!?

# 614
Няма.Недей рива.Няма кой да те спаси .

Общи условия

Активация на акаунт