Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 474
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 675
Да, Бобч, за сефте ми е. Не мойш го сбърка тва.. непреживяно е досега. Абе, гад.. Ся ще видя кви ще ги дипля и на работа.. оооф, аман. Малко съм кат прани гащи... ама, бивам засега.

# 676
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ама, Добри, нали и там е неделя? 🤔
...

неделя е, но почивните дни са петък и събота.
13, бързичко да минава.

# 677
Търти, бързо да минава!

# 678
  • София
Търти, нурофен пий, не парацетамол (освен, ако нямаш противопоказания). Януари, вече бременна, хич не ми помогна парацетамола. Всички край мен с 1-2 приема на нурофен и бяха пушки (двойно ваксинирани, ама мм имаше 7месеца от ваксината..)

# 679
Редувам Нурофен и парацетамол. Ще мине, ама дотогава не е ок... кат макарон съм 🥴

# 680
Мда, баш макарон. Макар че аз сякаш бях по-шен, докато бях болна, отколкото сега в момента. Движа се като на сън. И за разкош, вчера се сдобих с някакъв обрив, само над гърдите. Откъде се взе и той, по ягодите Disappointed
Някой може ли да ме светне как да се отпиша от тема, в която съм писала, за да не получавам известия?
Уинд, палчета за прегледа!

# 681
  • София
13, да се оправиш бързо.

# 682
13,леко да минава!
Панде,когато сместа с какаото е по-гъста, тогава потъва.Аз слагам мнооого какао,ама толкова много,че е нужно да добавя малко течност,и пак става по-гъсто от основното тесто.Може да си поиграеш с нож да нашариш,и така става .
Бърд,минаваш на пълна версия,като натиснеш леко,без да отваряш самата тема,ще ти се покаже кошче.Натискаш го,и си отписана.През компютър май е също 🤔
Слава богу малко хлад.

# 683
Ренко,как малко?! При нас е 20 градуса. 🤐  С дълги клинове и блузи сме.
13,бързо и леко да минава. 🍀

# 684
Вън за моите стандарти не е за дълъг ръкав,но вътре още е жега.Хем държах разтворено,и пак за нула време стана 26° в спалнята.Вън беше 23-25°,даже по едно време и слънцето се показа.

# 685
За ожалване съм, ММ не се прибра и се наложи да се занимавам и с това. А какъв дъжд се лееше докато го разпалвах, няма да ви обяснявам, сега позакроти малко. Искам почивка.
Скрит текст:

Някой може ли да ме светне как да се отпиша от тема, в която съм писала, за да не получавам известия?
Минаваш на пълна версия, ако си през телефона, на компа няма нужда. От трите черти в ляво отваряш нови отговори. С пръста или с мишката, плъзваш на дясно и ти се появява едно кошче. Цъкваш го и готово. Преди тези действия трябва да има нови отговори в темата, които не отваряш и повече никога не влизаш в нея. Достатъчно е някой да ти хареса отговора, да отвориш известието и всичко трябва да започне от начало.

# 686
Ренко, Кло, благодаря. Бях пропуснала точно тази част с новите отговори и се чудех къде е кошчето, но се оправих.

Идеално ми е на мен времето днес, по голи краци и ръце съм, прозореца и терасата са отворени. Само да се извали до довечера. Телефонът показва 21 градуса - перфектно за гладене Joy Допивам си кафето и се мятам на ютията.

# 687
Писах на радиоводещия ,поиска ми телефона .Ще ми звънне явно ,умирам от притеснение

# 688
Ахой и привет на сичкуту оплакваческо население.
Минавам да са извиня с пълен глас, че ви позабрайх, че ви позарязах, че ма помързва да пиша, че мий смърцафърцано... пък четох ви, четох и се нахилих...
Търти, ше я пребориш гадта проклета, де ше ходиш...
Кло, и у нас имаше доматена фабрика днеееес... Ма ние си имаме пиростия за газова бутилка, та е мега лесно после.
Отделно ММ доизпипва единия от навесите, нещо зеленичко слага отвътре, после мрежа, която замазва с цимент, та и там помагах... връчи ми една стълба, едно макетно ножче и една шпатулка и каза да изчегъртам всииииичката пяна, която се подава от дупки, сгъвки, сглобки и ъгли. Щото после щял да шпаклова... И аз чегъртах. Два часа...
Доматена супа никога, никога не съм яла. Искам.
Сиросче, как са нещата?

# 689
За пореден път чувам за газовата джаджа. На моя ще му разясня, че ако не ми осигури такава и смята да изчезва, хич няма да почвам да се клепам. Тъй де.

Общи условия

Активация на акаунт