Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 484
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 690
До под кривата круша, Мързи.
МН монтира свързващ кит върху пералнята. Може до утре да приключи, но като чувам ругатните... 🤕

Перустия му казваме по нашия край на джаджата. Става и за жив огън.

# 691
Не знам какво ги вършите,ще се връщам по-късно да чета,че само минавам да се оплача! Имах изпит сутринта, който беше пълно фиаско! Този път надежда за добра оценка нямам 😢

# 692
Той казанът и в момента ми е кацнал на пиростия. Ама не искам с живия огън да се занимавам.

# 693
Не знам какво ги вършите,ще се връщам по-късно да чета,че само минавам да се оплача! Имах изпит сутринта, който беше пълно фиаско! Този път надежда за добра оценка нямам 😢
Сисо,стягай са!Не се знае още,тя събула гащите .

# 694
Търти, бързо и леко да минава!

Сис, не се знае, изчакай оценката, може да си го минала поне.

# 695
Търти, леко да минава. Лягай и си почивай, туй да ти е работата следващата седмица.

Доматена супа не се е готвила у дома и по-добре, че всички варианти са му уДжас. Докато не открих крем супата преди няколко години, Уиш май пусна вече линк към нея. Тогава проядох, ама аз и беконче й слагам Simple Smile тъй бива, кво туй ориз пък фиде пък парчета домати. Доматът в яденето не е ли пасиран, абсурд да хапна Simple Smile сред най-неприятните неща ми е.

Сиси, ти всеки път така идваш след изпит и накрая все шестици. И сега ще е така, сигурна съм, а ти стига си се самообиждала и -унижавала, започвай да си променяш отношението към самата себе си, че времето лети и никой няма да ти го върне с тия гадни чувства сама към себе си.

# 696
13, бързо да минава!
Скан, радвам се,че се завърна при нас! Липсваше ни тук!
Бобч,хич да не ти пука! Такава сладурана си,че ще покориш сърцата на всички!

Вай,взела съм го със сигурност,но не с достатъчно добра оценка! Тъпото е ,че обявиха едни парични ваучери за първите 20 в курса и за да си оправдаят парите изпита беше доста по-тежък от изминалите няколко години! Хората успели да решат всичко се броят на пръстите на едната ръка!

Ее,Ули, аз не случайно съм с Хашимото!

# 697
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
За пореден път чувам за газовата джаджа. На моя ще му разясня, че ако не ми осигури такава и смята да изчезва, хич няма да почвам да се клепам. Тъй де.

ей такава е газовата убавиня Wink имаме две- за малкия и за големия казан Simple Smile
https://www.beer-bg.com/index.php?main_page=product_info&products_id=226

# 698
Добри, здрава бъди. Сега нагледно му давам указания какво да дири.

Мазохист съм явно. Пържа патладжани. И до половината не съм стигнала още.

# 699
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на тая джаджа, в най-голямата тава и с щипките за барбекю става по-бързо Wink

# 700
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Пътуваме по магистрала, на Сливен порой, мъжа ми шофира, но аз препотявам. Sad

# 701
Кло,и в местните железарии съм виждала такива "котлони".
Дали не лъскам кухнята,а 🙄.Само като е кофти времето ѝ отделям подобаващо внимание.И тиквички пържих,и тестот за пърленки месих,после спешъл скарата ще вадя.Да ме пита човек що лъскам,като утре ще е мацаница пак 🙍🏻‍♀️

# 702
Близо до нас в града има специализиран магазин за всичко що е на газ. Ще го пратя там първо.

# 703
Търте,платиха и втората картина.Ще може ли някой да я прати или да помоля дамата да изчака?

# 704
  • София
Доматена супичка и аз не съм яла все още. Мисля, че трябва да се пробва. 😀
Моето голямо чедо сега реши да пробва нова рецепта на Брауни. Чакам да видя какво ще сътвори. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт