Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 529
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 705
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
доматена супа, яхнийка с дреболийки и два вида хумус, направени от Горинич.
грух!

# 706
  • София
Търти, кралице наша, бърже да хвърляш короната!

Водих Пантата на кратка дъждовна разходка и на кино . В МОЛа нямаше вода и умовете на високите постове рекоха на чистачките да затворят тоалетните. Алоу, на хората и когато няма вода им се налага да удовлетворяват напъните на природата. Ние с щерката успяхме да се вмъкнем в една от все още незаключените тоалетни и се изчуруликахме, но други нямаха този късмет.

Купих й черни клинове за физическото, че обикновено точно преди началото на учебната година изчезват. По-дълги взех, че го обърна на жираф това лято и да не вземе още да се източи до 15 септември. И други неща за училище купихме. Тази година на части и по-отрано започнах, за да не го усетя толкова финансово.

# 707
Ида да клюмам нос, с питие в ръка. Доктора днес ми сервира кофти новини. Обзавела съм се с ендометриоза + почти 100 процента сигурно полипи. Изписа ми ударна доза примоулт нор в конска доза - 5 дни, 3 пъти по две таблетки за да предизвикаме цикъл, че април ми дойде два пъти и от тогава насам нъцки. След цикъл ме вика на преглед и според ехото ще решава дали ще минавам под ножа/кюртаж/.  Приятелка, която мина по този път, каза, че има опция дасе махне само полипа, а не да сдържат всичко наред. Бррр тръпки ме побиват само от едната мисъл. Пусто ЕГН и съпътстващите го промени. Аха си с двата крака в предменопауза и се обзавеждаш с екстри. Говорих със сестра ми и тя е на това положение, ама тя е с 4 лазарника напред, а аз след толкоз ще чукна 50-ка.
Наспорт и подсмрък.

# 708
  • София
Уинд, има ли как второ мнение на друго място, че даже и трето, да видиш какво ще ти кажат.

# 709
Уинд,за ендометриоза горещо,горешо препоръчвам моя гинекоког ,Атанас Александров.Ендометриозата му е слабост,специализира в Белгия и Франция ,постоянно надгражда и е невероятен човек и лекар.Прави онлайн консултации,има го в Супердок ,има и страница във ФБ,може да я разгледаш и да му пишеш.За него гарантирам,че е топ лекар .Ето ти страницата https://www.facebook.com/Dr.Atanas.Aleksandrov
В един мол тука два дни бяха с екотой вън,15 бр наредени,пак щото няма вода

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 19:40 от Bobchita

# 710
И аз се домъкнах до София с големия порой по пътя, изчистих си камиончето и си натоварих багажа. Сега за разкош релаксирам в едно хотелче, бях запазила скромна стая за един, но късмета ми бил да ми дадат апартамент на същата цена и се размазах в ЖакузитУ... Сутринта в 5 трябва да съм на пангара, ама на мен вече така ми се бачка, че колкото по-рано, толкова по-добре!

Кал ви се готви толкова, е голяма мистерия за мен Stuck Out Tongue Winking Eye

Сис, справяш се брилянтно, не си търси начин да се самосъжаляваш или подценяваш!

Сега си наливам едно питие и после направо отнасям плувката. Утре ще е лудница.

# 711
Благодаря, Бобчи! ❤ Ще се използвам възможността да чуя и неговото мнение, щом има опция за онлайн консултация.
Ерин ❤
 Ще изчакам втория преглед, така ще имам повече информация за сравнение. От години ходя на преглед при доц. д-р Чавдар Цветков. Носи му се славата на добър лекар.  6 години ходя при него и съм доволна, но не съм имала и сериозни проблеми. Гледах преди малко резултатите от предходни години. Замерванията на ендометриума са сходни, но този път пише, че се наблюдават изменения. И миомният ми възел е нараснал с цели 6 мм. От 14 на 20 мм.

# 712
Уинд, палци стискам да стане по най-безболезения за теб начин. И аз с един полип бях в джаза на младини, след кюртажа нямаше забременяване следващите шест години. Бяха се престарали. Сега други дертове, ама дето викаш, ЕГН-то не прощава.

Защо готвя ли Скан, за да мога следващите две вечери да отдъхна. Днес не ми останаха празни тенджери, че и една тава с имамбаялдъ набърках. Да има. Не съм си домъкнала цялото снаряжение от посуда на село, така или иначе, след три седмици мигрираме обратно към града. Лятото си отива за съжаление. Дано поне имаме хубаво време на морето след 23-ти. Никога толкова късно не сме ходили.

# 713
Уинд,преслушай го,специално ендометриозата му е лична кауза.Той между другото е създател и на Звери.Но когато ми я връщаха го нямаше и баща му направи ембиотрансфера.Но инвитрото изцяло др Наско ми го прави.

# 714
Хубав понеделник и успешна нова седмица!

за мен последна, преди отпуската

# 715
  • Пловдив
Добро!
Честит празник!
Ние си имаме именичка-кръщелница, а днес пак кръщаваме и семейството ни се увеличава! Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 11:58 от mystic woman

# 716
  • София
Добро утро!
Сънувах, че псувам каруцарската близък. Не, че няма за какво, ама много сръбско го докарах. И се събудих доволна. ММ каза, че ми е вредно да спя до късно явно.
Именячките от здраве да не се отърват и да почерпят виртуално!
Бременните на отчет!
Болните да оздравяват!
Честит пон'делник!

# 717
Добро утро и честит имен ден на всички!
Закусвам с круши след кафето... хм...
Изпратих ММ, пък аз втора смяна...
Имам две чанти тит-тит... вече дори не вия вътрешно...
И сутринта е мноу студено... есента ли идва, какво... мразя студ...

# 718
Честит празник! Живи и здрави да сме всички!
13, как си?
Сиросче, ще режем ли лентата?

Моя милост снощи дали не забрави билетите за концерта? Flushed Ма как може да ги поверят на мен?! Хем ги предупредих около сто пъти да ми напомнят, щото ич ме няма, ма останалите повече ги няма и от мен. Ем, върнахме се, добре че сравнително на време се сетих.

Хубава и спокойна седмица на всички!

# 719
Вчера изобщо не беше добре.. Днес пък разстройство 🤕 как ще се замъкна да направя официалния тест.. не знам.
Вчера Т и потене, тази сутрин се тресях от студ, завих се с две одеяла.. Да видим ква програма ми е подготвила тази гад за днес..Почнах ударно, а до довечера мн време 🤕

Общи условия

Активация на акаунт