Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 73 853
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 75
Бобчи, ти и Сисун се превъзбудихте от готиния пич. Аз предпочитам мъжът и да ни налови и изпече риба.
Ре,ся за коремите ли ще мислим пак?? 😂

# 76
  • София
Е как. То тази красота трЕбе да се поддържа. Моята се казва Джералдин. Фууд бейби Simple Smile.

# 77
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ама моля ви се,не се оправдавайте ,далече съм била. Начи ако има желание,има и начин. Един ден разходка,лафче,хапване,маникюр. На 50 км от Сф не е накрая на света. 🤪 Ще ви се разсърдя!
Веждите днес скубнах тук-там,ама тия дни трябва и мустака. 🤭😂
Хапнахме домат от градината,салатки разни други,наденички.. Разминах се с готвенето. Ще правя домашен сладолед с кондензирано мляко и сметана,ама да видим кога ще се наканя. 😂
Аз мислех, че си някъде около Пловдив...

# 78
ММ може да оправи нещо по телефоните ви,лаптопите,протектори да залепи. 😂 Масажи не умее,риба може да сготви,както и други неща. Абе на челна стойка ще ви застана вече,че да се навие някой да дойде на гости! Какви Ора сте виЙ?!! 😆
За утре пак имам клиентка. 😊 И това без да съм се "рекламирала" още! Ще си направя една страничка,да ме научат още хора.
Съншайнче,не. По-близо съм.

# 79
  • София
ММ може да оправи нещо по телефоните ви,лаптопите,протектори да залепи. 😂 Масажи не умее,риба може да сготви,както и други неща. Абе на челна стойка ще ви застана вече,че да се навие някой да дойде на гости! Какви Ора сте виЙ?!! 😆
За утре пак имам клиентка. 😊 И това без да съм се "рекламирала" още! Ще си направя една страничка,да ме научат още хора.
Съншайнче,не. По-близо съм.
Ако доведа моят, ще ги отняма за три дни. Всичко що е кабеляк и софтуер ще преровят, ама гладни ще останем, освен ако някой не напържи картофи и тик...

# 80
Ем че идеално! Да не ми се пречка. 😁 Ще си наготвим ние,гладни няма да останем.

# 81
Ени,браво!Направи си страница задължително.
Един младеж имам на 9 м,лягаше в 23 и ставаше в 6 с безброй будения.За три дни почна да ляга към 21 и да става около 8.И.майката ми.прати снимка и писала 'ето.го твоя спящ човек ".Много се кефя,защото полагам усилия,говоря,пиша и се мотивирам от успехите .

# 82
Много емоции днес, много нещо!
Получих покана за среща от двайсет годишен младеж 😂🤣😅. Казах му,че няма на кой да оставя детето и си глътна граматиката!

# 83
Бърд да е жив и здрав половинът ! Все такива подараци да си харесва !
Болните и нахапаните от комари ,папатаци и тем подобни да им минава бързо. Колата ми прави номера .

# 84
Много емоции днес, много нещо!
Получих покана за среща от двайсет годишен младеж 😂🤣😅. Казах му,че няма на кой да оставя детето и си глътна граматиката!

Хах, Сисун! Аз имам един 25-годишен мераклия, малко по-голям от сина ми. Кани ме, кани по срещи и аз деликатно вмъкнах в разговор, че синът ми е на 21. И той си глътна граматиката и спря за известно време. Наскоро пак поднови опитите, май отказа да ми повярва. Освен двамата да взема да ги изведа, все ще намерят за какво да си говорят, докато аз спортя Laughing

Мързелотка, багажникът ти, ако е малък, моя е голям. Само да не ти е донесъл твоя подарък, ще му мине живота на лента пред очите.

И за вишновка говорите, простреляхте ме в сърцето и черния дроб направо. Не съм пила от години, тука няма вишни, няма как да си направя. А как обичам, как обичам, не мога да ви обясня с думи.

# 85
  • sf
Ся не мога разбера, хвалите ли с тия 20+ухажори, оплаквате ли се...?! 😆

# 86
Защо сте всички родени по едно и също време, а зимата какво ще ядем като свършат тортите? Sweat Smile Честитка на поредния рожденик, да е жив и здрав! Wine Glass Аз вече излапах едно парче чизкейк с орео за ваше здраве, малко много ми дойде обаче така успокояващо минава лъжицата през него, хипнотизирах се. Ама такава летаргия наляга след това, жега и торта, опасна комбинация.

И мен са ме нахапали комари, едно памучно рокленце нося вкъщи и те през него хрускат явно, обаче е било стелт някакъв, не съм ги чула да бръмчат, еволюция.

# 87
Оплаквам се, Донси. То смешно направо. 5-6 години по-млад бива, аз младея, не искам някой дето изглежда като дядо ми до мене. Ама 20+ години по-млад - какво ще го правя, ще си говорим за покемони?

# 88
Добро утро!

# 89
Добро утро!При нас е есенно,много приятно.

Общи условия

Активация на акаунт