Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 73 880
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Кученцето ми не е добре. Втора нощ не съм спала.

# 91
  • sf
Оплаквам се, Донси. То смешно направо. 5-6 години по-млад бива, аз младея, не искам някой дето изглежда като дядо ми до мене. Ама 20+ години по-млад - какво ще го правя, ще си говорим за покемони?
Аз бих го минАла , ей така за спорта. 😆

Ре, четох в кучешката. Води го на лекар, стискам палци.

# 92
  • Пловдив
Добро утро!

Ей, някви младежи сте подмятали снощЕ чета Grin дорде аз спортих пак по съседски, че все не оставаше време да "мокрим" колата Satisfied цитирам комшията.
Снощи тийна ме ядоса, та се наложи и баща му да се намеси...пие още АБ, прибра се/да питаш що ли излиза, ама.../ и буха леко. Ам пил скрежина моля ви се Dizzy Face Къде му е акъла го питахме и отговор ня-ма!

Ени, браво наче...тъй ти се радвам. Дерзай!
Бобчиту тоже...ам супер, че толкоз бързо имаш резултати. Чак се учудвам, че има майки осъзнаващи, че тая тревожност и липса на сън е вид проблем...или аз живея нейде в пра-ерата.../как се пише???/

Ре, дано всичко се размине.

Лоли, как е ТМ?

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 08:10 от mystic woman

# 93
  • Варна
Ре, стискам палци , дай отчет след доктора, моля ❤️

# 94
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
толкова ми е странно да ми е студено, че излизам на балкона само заради усещането да ми тракат зъбите.
снощи някаъв шемет пя под балкона. то да беше поне песен, а то... фолк мотив и той вие като недоубит койот.
на косъм му се размина "банята:".
и толкова малко остана от имитацията на ваканция, че ме свива сърцето Sad

# 95
  • София
Здравейте!

Ре, пиши после как е куч! Миличкият той!

Аз днес от рано съм по задачи навън. Сега намерих пролука да пия кафе в една приятна градинка. И ме нацвъка гълъб. 😄 Поне е върху пръстите на краката и малко върху сандала. Лесно се почистих.

# 96
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте!

Ре, пиши после как е куч! Миличкият той!

Аз днес от рано съм по задачи навън. Сега намерих пролука да пия кафе в една приятна градинка. И ме нацвъка гълъб. 😄 Поне е върху пръстите на краката и малко върху сандала. Лесно се почистих.
На късмет е Grinning

# 97
https://www.facebook.com/%D0%97%D0%B0%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D … fan&ref=notif
всички тук и моля ви споделяйте.Ено,влез си приеми администраторската покана.Тези дни започваме и базар,който има нещо за продаване,продаваме в полза на Павел.Моля ви споделяйте страницата ,за да стигнем до повече хора

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 11:10 от Bobchita

# 98
  • Somewhere in the World
Бобчи, споделих страницата, ама там няма банкова сметка за помощ...Ще помисля какво ненужно имам за продажба.На прима виста се сещам за голям фризер, който трябва да размразя и измия и го пускам.Ще съберем средства за Павел,няма да оставим Мид  Hug
А добър ден...смрацафръцано ми е, мама днес е рожденничка, а на мен ми се плаче, като знам какъв човек беше и до къде се докара.Момичето което я гледа е в отпуск, и мама ми се обажда с питане" А сега какво да правя"? Милата ми,толкова безсилна се чувствам...

# 99
Прити,Алина в момента качва нова корица,с друго оформление.Много благодаря,дано наистина въвлечем хора.Ще пишем постове всеки ден ,за да има активност,имаме доброволец ,дама от другата тема,ще плати спонсорирана страница и дано напредваме.

# 100
Мълчина днес тук 🤔
Пека кекс,за сефте от два-три месеца насам,и зачезваме навън.
Бобче,Звери успя ли да спи в яслата? Много ѝ се радвам,колко бързо се адаптира!
Сирос,майсторите и ТУ живи ли са?Едва ли върви по план всичко,но горе-долу поне?

# 101
  • Варна
Правя за първи път домашен ванилов крем, да видим какво сътворих.

# 102
По едно следобедно кафе ?

# 103
Боже, Боже, какво ни става, че сме се разсладкарствали? В шатото има една много висока круша, над 20 метра старо дърво. Крушите от нея ядем, само като паднат от върха. Това значи, че се яде половината  круша, защото другата половина е наранена. И до преди малко правих спасителна акция - кексчета с круши, канела, ванилия и парченца шоколад. Оххх! Тежък живот! Тежък!

# 104
Тц, тц, милост нямате с тези кексове.

Общи условия

Активация на акаунт