Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 550
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 750
Добре,стой си.Аз имам силен замах,ще те намерят,недей бра грижа.

# 751
Опънала съм се на рампата,чета в тъмницата без очила ,стигам до поста на Карамела и...
"Да се самозадоволяваш бързо Тринки!"... 🤣
А,де!

# 752
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile Simple Smile Simple Smile всички сме за Пловдив...

# 753
Зарята  за празника на града почва.Последно я гледах от една талпа на пристанището и тя беше буквално над мен ,пиех знайтИ ко и си виках а дано догодина съм с бебе и да не мога да дойда.Ами стана моята работа ,сега седя и я слушам,много е яка ,към 20 мин е и от пристанището изстрелват

# 754
  • Варна
А аз се дразня, не мога успокоя кучетата. 5 лева няма да оправи Варна оня алкохолонаркоман, ама за заря има.

# 755
Стеле ,при тебе е по-близо.Ама той не е нароман,те го набедиха чиляка

# 756
  • Варна
Стеле ,при тебе е по-близо.Ама той не е нароман,те го набедиха чиляка

Какъвто ще да е, съсипа хубавия ни град. Не е чистосърдечен, ще ти разкажа друг път от първа ръка.

# 757
Естелооо,тоя град одавна е...много преди и преди... Защо аз бях решила,че е в 24.00 ч. зарята.

# 758
Предни години беше в полунощ,тоз път не е в твоя телевизор грешката

# 759
Абе,гръмна викам,не туй нещо тренировка и затрещя и продължи.Преди години се виждаше от балкона,ама сега явно като са преместили и часа и новите кооперации са спрели да се смаляват,та дори не погледнах.

# 760
Кой буден? Аз. А какво събуждане имах...безценно. Сънувам, че телефона ми звъни, но тихо и отдалеч..Мисля си- 13, пак си навила алармата, но звука тиЙ намален.. мнооо си зле, пак ще се успиш за работа. Стани! И всичката тази мисъл ме буди. И докато се случва преминаването от сън към реалноС.. усещам някакво странно чувство в носа си- все едно имам кръв в носа. И някакво страно чувство на лек гъдел вътре. Ставам и през главата ми преминава ясната мисъл- току- що си изгубих обонянието. С едно око, отивам до любимия си парфюм, подушвам,тцЪ, пак и.....да- няма го. Като ограбена се чувствам, гад мръсна... 😂 Сега ще опитам сол ли, кво.. да разбера имам ли вкус или и него отмъкна в торбата онова нещо.
Утро, де.

# 761
Добро утро и аз се излюпих рано рано. Май ще отида да подам за смяна на паспорта, че и без това има винаги много хора. Само да излоча кафето.

# 762
  • Варна
Естелооо,тоя град одавна е...много преди и преди... Защо аз бях решила,че е в 24.00 ч. зарята.

😂😂😂
И ти си права, ама тоз я довърши .

Добро утро с кафе 😘

Търти, май нещо с групата от витамини Б трябвало да пиеш за обонянието.
Аз съм била така, щот съм много умна и за да спра сополите си сипвах сок от лук в носа, ама кой да ми каже, че трябвало разреден с вода, иначе спира теча от раз.

# 763
И един домат в устата и тампони с ракия в ушите сложи и може да се почва.Добро утро!
Стискайте палци яслата да ми приеме бележката ,че е валидна до вчера.

# 764
  • Варна
И един домат в устата и тампони с ракия в ушите сложи и може да се почва.Добро утро!
Стискайте палци яслата да ми приеме бележката ,че е валидна до вчера.

Още малко и това ще стане 😂😂
Стискаме бре, ти си оправно момиче ❤️

Общи условия

Активация на акаунт